Sushi i kalenderen

I dag ga jeg sushi i kalendergave til prinsen min!
s4023873

Fant en kjempesøt trekalender hos kremmehuset. Vi har pleid å lage pakker til hverandre, men nå tenkte jeg det var lurt å kjøpe en kalender vi kan ta frem år etter år. Bare litt kjedelig at lukene er så små. Men det løser jeg ved å legge lapper i lukene, i stedet for selve gaven. I de fleste av lukene er det små ting, men de dagene jeg har lyst til å gi prinsen min noe større får han i stedet en lapp. I dag lå det en lapp med invitasjon til sushikveld med jakten på kjærligheten på skjermen. Må se det hver tirsdag. Tirsdag har jeg og Katrine vår faste supertirsdag-kose-oss-i-hjæl-kveld, men hun har eksamen i morgen (lykke til, krysser alt jeg har for deg!), så da stepper heldigvis mannen inn som sofagris.

Nå har jeg nettopp spist deilig lunsj med hjemmelagede rundstykker som jeg fikk med fra mamma. De er fullstappet med rosiner, valnøtter, gresskarfrø og linfrø. Skikkelig grove og deilige. Varmet de litt i ovnen, og spiste de med masse cottage cheese, salt, kanel og agurk på - min uslåelige favorittblanding!

Har forresten to saker i Allers denne uken. Var hos en kjempekoselig dame på Flisa som holder kurs i brødbaking, lysdypping og toving - det ble det adventssak av. Les den, og se hvordan jeg vil leve livet mitt! Har også en sak om hva kjendisene spiser i julen. Ringte rundt å snakke med blant annet Vendela Kirsebom, Elsa Lystad, Mona Grudt, Kirsti Sparboe, Wenche Andersen Og Wenche Foss. Var en smule skummelt, men de var veldig søte og hyggelige alle sammen.

Nå får jeg legge bort blogging til fordel for en helsesak jeg skriver for Allers og en love&lust-sak for Cosmopolitan. Ah, deilige jobbdager...

Hva jobber forresten dere med?

2 kommentarer

Katrine

02.des.2008 kl.14:26

Det var jo en kjempe fin ide, med små lapper om ting dere kan gjøre sammen. Det må da være det aller fineste å få i kalenderluken ;)Det er godt å høre at Rasmus stepper opp i nød, skulle så gjerne ha vært der!! men vi får holde kontakten over sms med litt slarving (!) mellom 20 og 21 i kveld. Jeg må jo få det med meg jeg også, så eksamenslesing ofres akkurat i den timen!Savner deg marthe, det er rart med det som man blir avhengig av ;)Ha en kjempe fin jobbeskrivesushijakten kveld!

thinktank

02.des.2008 kl.14:38

Ja, likte den ideen godt:) Fant det ut ganske så naturlig når jeg oppdaget at lukene var for små til mye av det jeg hadde kjøpt, hehe. Du vet jeg så gjerne skulle hatt deg i sofakroken i dag (eventuelt kommet hoppende opp i din sofakrok), men vi tar det igjen veldig snart! Vi har på ingen måte avsluttet tirsdagstradisjoenen våre. Lenge leve tradisjoner:) Vi er ganske så flinke der syns jeg;)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits