Siden sist...dsc1138

... har jeg tilbragt hvert ledige øyeblikk sammen med han som har de snilleste øynene.

dsc1128

...har stua flyttet ut, og dagene har blitt brukt til det man er pålagt å bruke soldager i Norge til: å være ute.

dsc1139

...har jeg ledd masse sammen med gode venner (som kjører to timer bare for at vi skal få litt kvalitetstid sammen, og som har med seg verdens vakreste roser)

dsc1129

... har rosa herligheter stått på bordet...

dsc1240

Og røde!

dsc1311

...har jeg spist cirka 25 sveler. Rett fra takka med nyrørt syltetøy.

dsc1296

... har jeg tilbrakt deilige feriedager på verdens vakreste sted.

dsc1174

Og funnet ut at man ikke trenger å dra utenlands for å finne ekte "sydenstrender"!

dsc1190

... har jeg badet i kalde vestlandsfjorder og salt hav. Uvant og kaldt for ei totenjente som er vant til varme tjern og vann som ikke svir i øynene. Men ÅH, så deilig!

askepott

... har vi feiret bryllupsdag.

n66104024340633816459

Og mimret om det lykkeligste året i livet vårt.

dsc1412

... har jeg snoket rundt i huset som mest sannsynlig blir vårt fremtidige hjem,

dsc1393

og funnet ut at jeg fort kan bli vant  til å våkne til denne utsikten.

dsc1409


dsc1406

... har jeg snust meg frem i skap og gamle loft og funnet noen skatter.

dsc1171

... har jeg ligget henslengt på en solseng langt til fjells og hørt på radio og spist frukt. Radiolytting blir automatisk mye morsommere på en så kul radio!

dsc1289

... har jeg fått en skikkelig rund og god bowlingkule på magen. 20 dager igjen!

Og sist men ikke minst har jeg savnet alle de fine bloggvennene mine og innleggene deres. Skal ta meg en skikkelig runde rundt til alle og se hva sommeren har gitt dere. Det var litt uvant å logge seg på bloggen igjen i dag, men jeg kjenner inspirasjonen og lysten til å blogge komme tilbake (i takt med at regn og gråvær kommer, kanskje?)

Det er litt travle dager her for tiden. Kjenner redebyggerinstinktene mine virkelig trår til, og det hundre ting jeg skulle ordnet før babyen kommer. Vaskemaskinen går ustanselig med små, nydelige babyklær og soverommet omorganiseres for å kunne huse vugge og andre nødvendigheter. Nå gleder vi oss skikkelig, og tanken på at Mathea kan komme når som helst gjør meg så inderlig glad.

Jeg er snart tilbake med et nytt innlegg, jeg har nemlig vært på bruktbutikk i Førde i sommer. Trasket hjem med en pose full av godsaker, sponset av svigermor:)

Håper alle har gode sommerdager!

Glad hilsen fra Marthe

25 kommentarer

Bellamamma

21.jul.2009 kl.15:27

Det var et utrolig koselig innlegg! Lykke til med bebisen som kommer snart - det blir spennende. Har selv to sma, og foyer meg inn i rekkene av dem som mener at man ikke riktig vet hva det er a vaere glad for man ser sitt eget barn skikkelig glad. Det varmer det. Gled deg over tiden som kommer, og igjen - lykke til.

Rebecca

21.jul.2009 kl.15:29

Fine jenta mi med de aller aller fineste bildene. Gleder meg masse til å se deg. Snart snart snart! Kos deg med prinsen din imorgen, så snakkes vi torsdag :)

AM

21.jul.2009 kl.15:31

Så fine bilder! Og utrolig vakre strender, for ikke å snakke om utsikten fra det framtidige huset. Gleder meg til å se hva du fant i bruktbutikken :)

Glede

21.jul.2009 kl.16:48

Hei søte Marthe med den finfine magen! Ser ut som du har hatt en herlig sommer så langt! Kjente meg sånn igjen da du skrev at du hadde hatt ditt lykkeligste år, dette året etter bryllupet! Akkurat slik hadde vi det også året etter vi gitet oss (2007), men så kom Lille Glede... og året som har gått har vært enda bedre! Gled dere! Du var forresten en nyydelig brud! Så spennende at dere kanskje har funnet huset dere skal bo i, er det på landet mon tro? Så idyllisk ut! Koselig å ha deg tilbake... :)

Myldretid

21.jul.2009 kl.18:03

Ååååå så utrolig fint!

Haust

21.jul.2009 kl.18:25

Her var det verkeleg sommarstemning! For eit herleg innlegg!Lykke til med fødselen og fortsatt god sommar! :)

Ingrid

21.jul.2009 kl.19:31

Kjempekoselig å lese og se herlige sommerbilder :-) Koselig glad-innlegg som smitter, det her. Håper alt står bra til med dere alle tre!

Annas verden

21.jul.2009 kl.20:15

Åh, så fiiint sagt, nå ble jeg så glad! :) Du får lov! Håper jeg også får lov til det samme.

21.jul.2009 kl.21:05

Endelig er du tilbake! Jeg blir så glad av å lese bloggen din, den er fantastisk!

Lycke

21.jul.2009 kl.22:01

Vad häärligt att höra från dig lite!!! Blir så glad jag med när jag hör dig bli glá av bloggen min...värmer i hjärtekroken det...!Är helt sääker på att din settekasse blir alldeles superfiiin!!! Kul att du gillade min, det var ju så roligt när man kom igång med detta..som å lägga pussel fast kuligare, hehe...så det blir nog fler..har fått tapetseringsfnatt och sneglar på alla våra möbler, så mannen blir alldeles orolig i ögat, mvhahahhaahaVi har haft härligt varmt och mycket sol, men idag var det regn och nåt underligt väderomslag, som fick mig att få huvudvärk...hoppas på bättre väder imorgon igen...Men NI ser ju ut att ha haft det alldeles fantastiskt fint!!!!!! Och inte ser du ut att ha ätit 25 st av något, hihi...bara om magen då förstås, men annars är du ju smaaal...!Inte menar du att ni ska bo i det däääär fantastiska huset!?! Ojoj, vilken lycka med ett sådant hus,,,sällan man ser maken till dylikt!Härlig sommarkväll önskar jag dig gois...Lycke

Cecilie

21.jul.2009 kl.22:48

Yey, liv på bloggen din igjen! Så mange herlige bilder Marthe :) Ser ut som dere har hatt det helt perfekt i Stryn og for noen strender! Kjenner jeg virkelig får lyst til å ta meg en norgesferie snart, føler det er så mye jeg ikke har sett!

Trine Marie

22.jul.2009 kl.00:10

Eg trur verkeleg du kjem til å elske denne dama og sida hennar. Ho er fantastisk. Blad i arkivet og sjå kva ho har gjort for dei to jentene hennar sine bursdagar og liknande! For alt eg veit har du vel kanskje allereie oppdaga ho, men i tilfelle ikkje: http://www.suchprettythings.typepad.com/

tove

22.jul.2009 kl.09:09

Hei MartheFor en flott mage du har!! Og bare tre uker igjen ( kanskje bare en:)) Ser virkelig ut til at dere har kost dere i ferien, og den fremtidige utsikten deres var utrolig vakker. Når planlegger dere å flytte? når det gjelder telefonen jeg fikk på mandag, så var det fra vg. Om det blir som de sier kommer det bilder fra huset vårt og fra butikken i vg fredag neste uke... veldig spennende, og ganske skummelt...Så morro at du er tilbake med blogging igjen, du har en så koslig og inspirerende blogg som jeg må innom å sjekke hver dag ( selv om jeg er litt dårlig på å kommentere..)Masse lykke til med de siste uekene av svangerskapet, tenk at dere snart har en liten datter:) Du skriver jo at dette første året dere har vært gift har vært det beste i livet deres... bare vent:)klem

Tullefrans

22.jul.2009 kl.11:15

Jeg er glad du er tilbake! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har kikket innom bloggen din selv om jeg visste utmerket godt at du nøt livets glade dager i Stryn. Jeg vet ikke om det går an, men jeg har om mulig blitt mer glad i deg etter å ha oppdaget denne bloggen. Ha en knallfin oslo-sommer, og tenk glade tanker! Jeg gleder meg veldig til å se deg og lille lykke i august. Glad i deg, Marthemor!Klemmer fra Teigen (som endelig legger igjen spor)

Marthe

22.jul.2009 kl.11:30

Åhhhh, Teigen! Du er det beste mennesket som finnes... er så glad i deg! Og det kortet jeg fikk i posten før vi dro på ferie smeltet hjertet mitt. Du er så ufattelig flink på sånne ting. Også er du hysterisk morsom! Det er bra at du liker meg like godt med bh-stroppen på halv tolv som i vakker brudekjole;)

M by M

22.jul.2009 kl.18:02

Så fine bilder! Det ser ut som du har hatt en perfekt sommer så langt! Nyyydelig gravid mage også! Lykke til med fødselen som kommer - og tålmodigheten mens du venter! Heldige lille prinsesse som kan ha hageselskap på bursdagene sine :-)Klem fra M

Kaspara

22.jul.2009 kl.18:11

Kjære flotte Marthe med bowlingkula!Har vært innom og sjekket bloggen din de siste dagene på tur. Vi fikk nemlig låne med oss en laptop av en av våres snille naboer. Var så spent om det var skjedd noe på babyfronten, om Mathea hadde fått det travlet med å komme ut i verden. Ble kjempeglad, da jeg så det var liv og røre på bloggen din igjen. Det var et så sommerlig og herlig innlegg med mange stemningsfulle bilder. Det virker jo som dere har hatt det veldig kjekt på Stryn, og så moro det var å se bilde av de mest sannsynlige framtidige huset deres!! Det så veldig koselig og romslig ut, og for en utsikt! Her var det mye nasjonalromantikk!!! Tror du må valse rundt i bunad jeg, den dagen du blir husfrue på gården!! Og..... dynetrekkene var sååååå fine!! Det rosa var jo bare det optimale trekket (ved siden av det jeg har fra deg da!) Radioen hadde også øyeblikkelig fått visum here i dette hus. Gleder meg til å se godsakene fra bruktbutikken sponset av svigermor.Forøvrig ser du flott ut gravid!!! Her regner det ned i dag, og vi har fått besøkt moren min og svigerfar. Svigerfar som du hilste på reiser forøvrig til Russland på kanalferie i morgen. Nå suller vi alle med vårt, og jeg er litt fristet til å sitte å klippe litt lapper av de nye stoffene mine. Det blir så morsomt å se både deg og Nina til høsten en gang! Ha en herlig ettermiddag, Marthe! Så koselig med kommentar på bloggen fra deg. Klemmer fra Kaspara

Kristine

23.jul.2009 kl.11:38

Hei :) kjempekoselig innlegg...og for en deilig ferie du har hatt da! Tenk å få bo i et sånn hus da! fantastisk utsikt...vil og gjerne kunne se litt fjord og fjell i mitt fremtidige hus ;-DMasse lykke til med siste uker (dager?) som gravid...håper du får alt på plass til den lille melder sin ankomst ;)Klem

Min vri

23.jul.2009 kl.11:47

Hei Marthe!Det ser ut til at dere har hatt en knallflott sommer så langt.. var så koselig å komme inn på bloggen din å se et nytt innlegg.. :)Du kler virkelig godt å være gravid!Håper dere får en fortsatt fin sommer og at dere nyter tida fram til Mathea kommer... og ikke minst når hun kommer... det blir jo såå spennende!!

Solrosa

23.jul.2009 kl.13:37

Ser ut som du har hatt det helt fantastisk! Lykke til med bebien og alt som kommer fremover!Solrosa

Kari-Anne

23.jul.2009 kl.19:19

Så fin mage du har fått!! :-) Kjempesøt! :-) Nyt den siste tiden! Koselig å se sommeren din i bilder! :-)

Dilldall-Nina

23.jul.2009 kl.23:16

Kort kommentar - for nå er jeg sliten - zzzz. Har tenkt på deg rett som det er i bloggpausa vår, Marthe. Jeg også har litt sånn sosetilværelse i blogglandia for tiden. Har også tenkt at jeg har lyst til å høre om du også kan tenke deg en bloggdate - nå som du er tilbake i Oslo. Gjerne en is sånn som du foreslår. Jeg kommer til Oslo til uka - må jo inn og snuse på babykinn og være fortapt tante. Jeg ringer deg jeg - i morgen eller lørdag - for å høre hvordan planene dine er til uka. En annen ting - om du flytter til Stryn - kommer jeg på besøk dit også - om jeg får ;). Klem fra Nina

Katrine

24.jul.2009 kl.01:22

Endelig er du tilbake, vennen! jeg koser meg gløgg med alle ord og bilder fra deg :) men det beste var å se deg igjen i Stryn!! så godt å gi deg en stor klem igjen, forsikre meg om at du ble bært på gull stol (noe du ble), og at du hadde det godt :) du er så fin! jeg gleder meg til å komme "hjem til deg" om en ukes tid, og igjen vil jeg gi deg verdens største klem og SÅ skal Katrine-gullstolen frem igjen!! Jeg storkoser meg oppe i nord, og nyter tid med Øyvind (som hilser kraftig!), mangler bare deg her.. Stor klem til deg og bowlingkula

Hege

24.jul.2009 kl.10:53

Aaaa, naa er det ikke lenge til Mathea kommer! Folger med i spenning, blir utrolig koselig Marthe! Haaper alt staar bra til. Hvor er den nydelige stranden? Norge har virkelig noen herligheter aa by paa, borte bra - men somre i Norge er ALLER best!! Litt varm klem herfra! :)

christine

25.jul.2009 kl.18:34

åh,så kjekt å se innlegg fra deg igjen :D masse herlige bilder å bli inspirert av her, kjempefint det bildet fra utekroken, deilige farger! og for en utrolig nydelig brudekjole du hadde :D

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits