Fine hyller, kjære!

... Utbrøt mannen min i dag.

Åh, endelig, tenkte jeg! Jeg har ventet på de puppene hele graviditeten! Jeg har aldri hatt noe særlig frontparti å skryte av  (beklager ærligheten), men nå ropte mannen begeistret at han tydeligvis var mer enn fornøyd med hva han så. Jeg ble ganske så lattermild da det viste seg at han stod å betraktet settekassen jeg laget i går kveld.

dsc1099

Joda, hyllene ble fine de. Hm, hva sier det forresten om mannen min at han er mer opptatt av hyllene i en settekasse enn av mine "kasser", tihi;)

Det er ikke meningen å være helt "koffert" tidlig en lørdag, så nå skal jeg kutte ut metaforene og heller konsentrere meg om det dette innlegget var ment å handle om: settekassen som jeg fikk av Kaspara da jeg besøkte henne. Slik så den ut:

dsc1034

Takk, snille Kaspara, du vet hvor høyt en slik settekasse stod på ønskelisten min!

Jeg fant de få malingspannene jeg hadde, og plukket frem stoffbiter og papir. Det funket veldig fint å bruke stoff i kassen, og de fleste stoffene hadde også blitt med meg hjem fra Sandefjord og det kaspariske hjem. Jeg har tatt litt av med lilla- og gulmaling i det siste, så jeg ville at settekassen skulle være litt mer nøytral.

dsc1103

Jeg leker meg stadig med barnerommet, og særlig med den lilla kommoden. Synes den gjør så mye ut av seg. Vet ikke helt hvordan den kommer til å se ut tilslutt, men slik så den ut i går kveld.

dsc1104

Skjerfet har jeg også fått av Kaspara, og det passet så fint sammen med settekassen. Dette er virkelig et alt-mulig-skjerf! På onsdag hang det rundt halsen min når jeg var pyntet med kjole og spiste på restaurant, i går ble det forvandlet til duk. Når det ikke blir brukt til noe spesielt henger det som dekor på en knagg på kjøkkenet. Liker det så godt!

Settekassen var et morsomt prosjekt, og nå gleder jeg meg til å finne små ting som kan stå i de forskjellige rommene. Foreløpig bor disse to der:

dsc1106

De hadde plutselig flyttet inn når jeg stod opp i dag... merkelig.

Vi er redebyggere til tusen om dagen, vi rydder i skuffer og skap, setter sammen stellebord, vasker barnetøy og prøver å få alt klart til det nye familiemedlemmet kommer. Jeg tenkte at jeg skulle la dere få se hvordan leiligheten vår har sett ut de siste dagene. Spenn dere fast:

dsc1072

Jada... hva kan jeg si. Flaks at Mathea ikke meldte sin ankomst midt i alt dette rotet. Det hadde kanskje ikke vært så koselig å kommet hjem med en liten baby og måtte kravle seg gjennom en labyrint av pappesker og stellebord på halv tolv for i det hele tatt å kunne sette seg ned.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, ta på masken, pynte meg litt og dra på middagsbesøk til et vennepar av oss. Håper alle har en strålende lørdag!

Hei og hopp, smil og glede fra Marthe

26 kommentarer

erry

25.jul.2009 kl.16:58

Supernice!^_^

Ingrid

25.jul.2009 kl.19:03

Mannfolk... hihi. Jeg tror Mathea kan glede seg til en fargerik verden med kjærlige, gode foreldre. God helg til alle tre, kos dere masse!

christine

25.jul.2009 kl.19:27

hehe, fine hyller ;)jeg har såååå lyst på en sånn settekasse, må nok troppe opp letingen min litt mer :D og så ble jeg i så supergodt humør av den lilla kommoden din, for noen DEILIGE farger :D fint stylet var det også med teppet og hele pakken :D jeg skjønner at neste ting som skal inn i denne leiligheten må være lilla..

Tant Grön

25.jul.2009 kl.21:51

Ha, ha, ha, det var en rolig historia!

Hege

25.jul.2009 kl.22:13

Kjempefin ble den! Nydelige farger..Har også laget en slik som jentene mine har i dukkestuen. Er bilde av den på bloggen min hvis du vil se.. Den ga jeg bare 10 kr for på Fretex!Ha en fin lørdagskveld! Og lykke til med baby i hus..:)

Katrine

25.jul.2009 kl.22:55

Hei og et hopp, og et stoooort smil tilbake!! :D du får meg til å smile! du gjør meg glad! tenk på at du er min!! :) Du, fine hyller frøken! og jeg mener the real thing.. Makan førr nån brøst!Settekassa var knakanes fin den også.. Jaaaa! jeg er i M og K humør (noe vi heretter kaller det) og du er ikke her!!! Sjjjjoooooheeeeei, jeg er glad i deg!

Cecilie

25.jul.2009 kl.23:19

Settekassen ble superfin! Jeg ønsker meg en sånn en til å ha alle pingvinene mine i. Så koslig å sette opp stellebord og ordne i stand! Mathea kunne ikke vært mer heldig med redet og med redebyggerne :)

Kaspara

25.jul.2009 kl.23:30

Heisan Marthe! Lo godt av innlegget og leste det høyt for mannen min som sitter på en annen data ved siden av meg. Så supergøy å se den traurige settekassa ferdig i all sin prakt! Den ble så glad og frodig, og smart ide å bruke stoffer inni også. Kjenner jo igjen noen da. Herlig med blant annet det lyse med lilla blomster som jeg faktisk har kjøpt på Kid interiør på utsalg en gang i tiden. Var opprinnelig sydd som gardiner, da jeg kjøpte det. Jeg ler av alle dine anvendelsesområder på ting!!!! Retroskjerfet funket jo som en løper også det! Så gøy å høre at du bruker det. Holder på å lage flere slike nå med tanke på den lille nettbutikken. Den lilla kommoden, plastteppet og alt det andre herlige farverike rundt gjør Mathea til en svært heldig liten jente! HUn kommer nok til å kose seg på det glade rommet sitt etterhvert! Tusen takk for laaaaaaang mail, søte deg! Sender deg en murstein tilbake i morgen eller dagen etter. Håper du koser deg masse hos venneparet dere er hos i kveld! Vi har hatt mamma på middag og hatt en rolig hjemmekveld. I morgen er det meldt sol og sommervær, og kanskje blir det en strand-dag. Ha en glad helg! Klem fra Kaspara

Marte

26.jul.2009 kl.23:07

*fnis* For et vittig innlegg :DOg litt rot må en bare regne med, når en skal rydde plass til en hel person til i leiligheta :)

BlandetLoft

26.jul.2009 kl.23:18

Hei :) Saa utrolig fin lilla kommode! Fargen var bare nydelig. Hvor har du faat tak i det blaa papiret med alle blomstene paa? Det var rett aa slett snop for öynene.Sommerhilsen fra BlandetLoft:)

Myldretid

27.jul.2009 kl.01:14

Wow så utrolig fin settekasse! Og generelt alt annet også! Og Mathea er et utrolig fint navn... Nei, nå ble jeg skikkelig inspirert!

Kristine

27.jul.2009 kl.09:38

Hei søte du :)hehe...morsomt å lese! Tror jeg har vært i lignende situasjon et par ganger selv! Men det er jo litt koselig og at de legger merke til interiøret og da, når det har kommet noe nyt ti hus ;)Masse fint du hadde funnet deg på bruktbutikken. Helt enig med deg - de er mye koseligere enn antikvitetsbutikker...der er de liksom litt "snerpete" og "stuck-up"! Vi kjøpte et helt kaffe-servise i Figgjo Turi-design (dvs. 8 kaffekopper + tefat og 8 små tallerkner) på loppis for 50 kr. Mens på antikvitetsbutikken like i nærheten av meg skal de ha nærmere 200,- for et fat og samme pris for sukkerskål, og sammepris for fløtemugge!!!? Da min samboer informerte om hva vi hadde kjøpt serviset vårt på loppemarked fikk han til svar "jaja, her driver vi butikk"! AVSLØRT!!! hehe...Høres ut som du har deilige siste dager før lille bebisen kommer til dere...fortsett sånn!! :-D Og ja; Nelson takker og bukker så mye for bursdagshilsen, kjempekoselig!!klem fra Kristine

Nr.21

27.jul.2009 kl.17:07

Hi-hi.... Sette-hyllen ble kjempe-fin!! Jeg har en sånn gammel hjemme i Trøndelag, men glemte å ta den med hjem.... Barnerommet til lille-jenta kommer til å bli sååå fint! Lekre farger!

Tant Grön

27.jul.2009 kl.20:57

Nämen har du det i grönt! Lyllos dig :-)

pillepalle

27.jul.2009 kl.21:20

Hei på deg, søte Marthe!Så herlige bilder fra Strynområdet! Synes dere hadde et kjempefint opphold der i vestlandet :)nå er det bare noen dager til den lille Mathea skal komme til verden, hurra! Synes, hun vil få verdens søteste rom! Der er det både kjærlighet og omsorg i hvert hjørne, det viser bildene! Krysser fingrene for deg, Rasmus og Mathea!Klem fra Pillepalle

Inger

27.jul.2009 kl.21:22

Hei Marthe!Må nesten legg inn en kommentar siden jeg har hengt her 1 uke :)Fy søren så masse fint!!Nydelig kommode og settekasse. Inger

thinktank

27.jul.2009 kl.21:24

Tusen takk for kjempekoselig kommentar Inger! Ikke verst at jeg har hatt en hybelboer her inne i en hel uke, tihi;) Supert at du liker deg her hos meg!

Kaspara

27.jul.2009 kl.23:27

Heisan Marthe! Du har sikkert hoppet til køys nå kanskje... Vil bare si at jeg sendte over en "murstein". Kanskje kjekt med en kaffekopp parat? Ha en god natt og en glad morgendag, og hils Nina! Klëm fra Kaspara

lillebille

28.jul.2009 kl.01:19

Herlig innlegg, superfine hyller og en skikkelig glad-kommode! Blir i godt humør av bloggen din!Klem

Ida

28.jul.2009 kl.22:43

Hahahaha.. skjønnas! 'Fine hyller' - hahahaha.. liker kofferttenkingen din - deler forøvrig din fasinasjon for økt puppeomfang - mitt tips er å avbilde dem når melken kommer - de blir desverre fort som vrengte bukselommer igjen.. hihihi ;-D Kan jo være ett fint minne å se tilbake på ;-DMen du.. jeg er forresten enig med mannen - SUPERFLOTTE HYLLER! Jeg er så til de grader inspirert og skal senest imorgen til tapetforhandleren og sanke inn litt 'tapetprøver'.. har nemlig en tiny settekasse å ruste opp!Ellers håper jeg dagene er FINE! Min søster har termin 17.august - er vel bare noen dager etter deg! Og jeg prøver å fortelle henne at hun MÅ nyte siste slutten - for det er så deilig å være gravid - selvom du tror du skal tisse en hel foss og det viser seg å være tre dråper - du sover dårlig om nettene fordi du besvimer av å ligge på ryggen, får vondt i bekkenet av å ligge på høyre og mini som bruker madrassen som trampoline på venstre! Plutselig er hun ute (plutselig og plutselig.. hihi.. vil tro du merker litt til det.. da!) - og du kommer til å savne sparkene og kosen med magen ! :-) Masse lykke til med siste innspurt både i heimen og med magen! Og masse lykke til med fødsel! Gleder meg til å se Mathea! NYDELIG MAGE HAR DU!Klemmer

Rebecca

29.jul.2009 kl.13:06

*knis*Gleder meg til å se "hyllene" dine nå, om jeg får tilgang til dem da. Er sikkert ei lita tulle som legger krav på dem ei god stund fremover ;)

Ida

30.jul.2009 kl.11:39

Har babyen kommet???*superspent*

Linnéa

30.jul.2009 kl.18:36

Hej Marthe! Ville bara säga att din blogg verkligen är jättemysig!! Så fina bilder, vad duktig du är på fixa och dona! Kram från Linnéa :)

Ida

30.jul.2009 kl.23:36

HUUUURRRRAAA!!!Sniktittet inne hos Rebecca, som kunne fortelle at babyen var kommet! Gratulerer så mye, håper du hadde en fantastisk fødselsopplevelse! Og at alt er bare fryd og herlighet nå som lille Mathea er kommet på utsiden! Gleder meg til bilder :-)Klemmer i massevis :-)

Otelie

20.aug.2009 kl.15:32

Oi så fin blog... Er ute å myser i dette universet og må si jeg falt pladask..Fargen på den lilla kommoden var perfekt!! Er det mulig å få fargekode??? Klem

Mari

05.jul.2010 kl.17:25

Inspirerende. Har du malet den lilla kommodetingen selv? Og har du f.eks fargekoden? :)

Mari

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits