Gavedryss

I det store blogguniverset finnes utallige forskjellige bloggverdener. Du har fjortisblogger (hjelp, er det bare meg, eller ser 13-14 åringer i dag ut som fullvoksne 20-åringer?), politiske blogger, moteblogger, gravidblogger, matblogger, ja, you name it- det finnes alltid en blogg som tar for seg et hvilket som helst tema. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med den delen av blogguniverset bloggen min har tatt bolig i. I min lille bloggverden er det trygt og godt å være. Jeg omgir meg med mennesker som er varme og fine. Kommentarer som sendes mellom bloggene er spekket med godord, og vi som bor i denne delen av blogglandia vil hverandre bare godt. Vi inspirerer hverandre, roser hverandre (om det så bare er en ny serviettpakke som vises frem) og gir hverandre positiv feedback. Her vil jeg bygge og her vil jeg bo! Noe av denne varmen og omtanken har tatt steget ut av den teknologiske sfæren og funnet veien til postkassen min. Jeg har fått hjerter i posten og hyggelige kort.

En av disse omtanke-tingene har lagt bak seg en reise helt fra Tyskland. Like etter at vi kom hjem fra sykehuset lå dette i postkassen vår:

dsc1283

Den søteste Pillepalle hadde hatt en gave liggende til Mathea i flere uker, og hun ventet bare på at lillejenta skulle si hei til verden. Se hva Mathea fikk:

dsc1543

Den mykeste bodyen i økologisk bomull og et brett med en rampete og søt prinsesse på. Kanskje det er sånn Mathea blir (slekter hun på mammaen sin blir hun nok temmelig sta). Dette brettet skal jeg servere brødskivene hennes på når hun blir litt eldre. Da skal jeg finne på morsomme historier om prinsessa og bamsen hennes.

dsc1546

Brettet har fått plass på kjøkkenet. Tusen, tusen takk Pillepalle, dette varmet virkelig! Overraskende og utrolig koselig gjort...

Og ikke nok med det. I går kom nok en pakke der adressaten er en gammel kjenning her i vår del av blogguniverset (kanskje vi rett og slett kan kalle henne dronningbloggeren?) Kaspara, heretter kjent for Mathea under navnet Bloggtante, hadde sendt henne en nydelig pakke:

dsc1539

En oransje drøm av en pakke. Kjole, sokker og lue. Og et kjempefint elefantkort som skal få henge på rommet til Mathea.

dsc1540

Likte særlig godt det Kaspara hadde skrevet bak på konvolutten.

Vi har hatt besøk hver dag siden vi kom hjem, ofte et par ganger om dagen. Det er virkelig stas å vise frem den lille kongla vår (kjært barn har mange navn, er det ikke det de sier?) Alle er så omtenksomme og fine, og har med gaver til den lille. Hun er heldig, Mathean vår, som har så mange som er glad i henne...

dsc1287

Onkel Gaute på 12 år hadde med denne pakken fra Stryn. Han hadde heklet en kjempefin solhatt til Mathea (den må jeg få tatt bilde av). Ingen tvil om hvilket fotballag han vil at tanteungen skal heie på etterhvert?

dsc1412

Fine forlover Hanne og kjæresten hennes kjørte helt fra totenlandet for å se den lille "tanteungen" sin en fredags ettermiddag. Med seg hadde de en skikkelig goodie bag med alt vi trenger til stell. Dette er et gavetips jeg skal ta med meg! Bodyer, sokker, håndkle, kremer, våtservietter og alt mulig annet fikk plass i den søteste posen. Praktisk og veldig fin gave!

dsc1383

Gode Christen, min beste guttekompis, kom med den vakreste gaven. Han hadde plukket roser og roseknopper fra mammaen sin hage, og hele pakken luktet sommer og idyll. I den hvite blondeposen lå de minste og søteste strikkesokkene. I den store pakken skjulte boken Blomsterfesten av Elsa Beskow seg. Hun har så nydelig tegninger og jeg hoppet i taket av glede over en så fin gave.

dsc1229

Et blomsterbud dukket plutselig opp på døren en av de første dagene vi var hjemme. Med seg hadde han to nydelige innpakkede blomster. Av Cecilie og Håkon fikk jeg buketten over, og dette er en av de vakreste bukettene jeg har sett! Den var virkelig gedigen, mye større enn hva som kommer frem på bildet. Og fargevalget var ikke tilfeldig, Cecilie hadde fått med seg hva favorittfargen min er;) Med samme bud kom en nydelig Lykkekløver som skulle bringe nettopp lykke i fremtiden. Den var fra søteste Ingrid, som også har laget den flotte buketten på bildet over.

dsc1232

Her jobber Ingrid. Flinkere dame skal du lete lenge etter. Trenger du en flott bukett, dra hit!

Jeg nyter også godt av at verden har fått en ny borger. En kveld fikk jeg melding fra en venninne som ba seg selv på frokost - på en betingelse- at hun fikk ordne alt.

dsc1405

Mari kom med alt ganen kan lyste- serranoskinke, mozarella, moreller, ferske rundstykker, egg, juice! For en venninne! Oppvask og alt ble tatt, og jeg følte meg som en prinsesse - en ammende sådan...

I dag har jeg hatt en etterlengte kvalitetsdag med min kjære Katrine. Vi har de fineste dagene sammen. Ikke ett tema forblir udiskutert, og vi kan sitte i timesvis med kaffekoppene våre og snakke og snakke og snakke... Og tror dere ikke hun også skjemte bort den nybakte mammaen! Bare se:

dsc1538

Jeg fikk dette nydelige, blå skjerfet fra Zara! Det skal få bo rundt halsen min i hele høst. Skikkelig mykt og deilig.

dsc1510

Og jammen hadde hun ikke med deilig sjokolade til den sjokoholiske mammaen. Tusen takk kjære venn, du kjenner meg altfor godt;)

Og dette er bare toppen av gaveberget. Så mange fine mennesker jeg har rundt meg:)

Ha en fin kveld alle sammen, nå skal jeg kose meg med smoothien som mannen min har laget til meg. Og så skal jeg kose enda litt til med den lille klumpen som ligger på puten ved siden av meg. Lykke!24 kommentarer

Drops

19.aug.2009 kl.22:03

Hei hei.Gurimalla så mye fint du har fått.Jeg unner deg og dere aaaalt godt.Du virker for meg en så herlig sprudlende jente...You go Marthe...Nyt dagene utover nå. Kos dere masse...(ser jo ut til at du gjør det.)Stoooore klemmer fra Tante Pose...eh...Drops var det ja...*fnis*...ah...må ut av treningsklærne...blir så kald...har vært på pilates vettu..så sto vi å pratet litt utenfor jeg og noen herlige damer..så kom jeg hjem...så møter vi verdens beste naboer....yoho...tida flyr...tørst og git...hihi...ha det=)

Drops

19.aug.2009 kl.22:04

Hei hei.Gurimalla så mye fint du har fått.Jeg unner deg og dere aaaalt godt.Du virker for meg en så herlig sprudlende jente...You go Marthe...Nyt dagene utover nå. Kos dere masse...(ser jo ut til at du gjør det.)Stoooore klemmer fra Tante Pose...eh...Drops var det ja...*fnis*...ah...må ut av treningsklærne...blir så kald...har vært på pilates vettu..så sto vi å pratet litt utenfor jeg og noen herlige damer..så kom jeg hjem...så møter vi verdens beste naboer....yoho...tida flyr...tørst og git...hihi...ha det=)

Tove

19.aug.2009 kl.22:44

Ja, må si både dere og den lille kongla deres, hihi, er veldig heldige! Så mange fine gaver og koslig oppmerksomhet:)

Marte

19.aug.2009 kl.22:44

Godt å se at rekrutteringen til Uniteds fan-skare taes på alvor ;) Så masse fint dere har fått, kjempekoselig! Gratulerer igjen :)

Tove

19.aug.2009 kl.23:00

Og så koslig å høre at du til og med har spart på avisen:) Er så koslig hvordan man "kjenner" hverandre gjennom bloggene. Har i lang, lang tid tenkt på å ta en dagstur til Oslo og prøve å tromme sammen noen bloggejenter til et lite kafebesøk. Så om jeg klarer å faktisk få det til håper jeg du også har mulighet/ lyst:) Jeg er litt i "babymodus" i kveld jeg også. Har sitte å jobbet med en stor bestillingsliste på barnetøy, kjempemorsomt:) ( Og for en fantastisk oransje gave! Alle skulle hatt sin egen bloggetante:))klem

Ida

19.aug.2009 kl.23:35

Du er inne i en magisk tid! Ta vare på hvert eneste øyeblikk! Føl, kjenn, lukt og NYT! Du skriver så utrolig fint, jeg kjenner jeg blir varm i hele meg! Også begynner jeg å savne tilbake til den tiden da lille William var så pitteliten-nyfødt - og enda mer - når min store snart 4-år-gamle Christoffer var bitteliten - og alt var helt nytt for alle! Det er en vakker vakker tid - som du alltid vil minnes som noe godt og 'salig' :-)Masse vakre gaver! Og du ser jo særdeles opplagt og flott ut!!Ha en fin helg! klemmer fra Idaps. igjen, gratulerer så mye med Mathea!

Katrine

19.aug.2009 kl.23:40

Jeg sier det igjen, Marthe: herreminhatt så vakker du er! det var så godt å endelig se dere igjen i dag! jeg er glad i deg! dermed basta bom! :D

Frøken Fryd

20.aug.2009 kl.08:56

Så utrolig mye fint og omtenksom du har fått. Heldig e du som får frokost, du har virkelig gode venna. Nyt lille kongla mens ho er lita, snart spring hun rundt på gulvet og kommer med de raste ting i sin hånd. Livet er ikke så verst med en 1 åring i hus heller...

AM

20.aug.2009 kl.09:18

Så fine gaver! Sender en virtuell blomsterbukett i form av ord her på bloggen, kos dere videre! :)

Rita

20.aug.2009 kl.09:24

Gratulerer med den lille prinsessen! Så mange forskjellige og fine gaver dere har fått. Kos dere med den lille frøkna!

Linda

20.aug.2009 kl.12:53

Takk for koselig hilsen i bloggen min! Godt å se at den nye verdensborgeren og den nybakte mammaen blir tatt godt vare på. Lille Mathea har nok et fantastisk utgangspunkt i livet med så omsorgsfulle og omtenksomme foreldre og slektninger og venner! Nyt barseltiden, selv om det kan være hektisk med lite søvn i blant, for plutselig er hun blitt stor;-)

Brigg

20.aug.2009 kl.16:25

Så mye flott gaver og så mange flotte mennesker du har rundt deg. ! Er en vidunderlig tid du er inne i. Bli kjent- fasen, få kroppen tilbake- fasen, vise frem & være stolt- fasen, nyte-fasen....akk.. gleder meg mer og mer til min lille reke kommer.. .

Inger

20.aug.2009 kl.17:18

Hei. Godt å lese at alt går så fint og at dere har masse flotte, omtenksomme mennesker rundt dere! Det var mange sjønne gaver på en gang. Kan tenke meg at alt er veldig spennende og litt skummelt kansje? Koser meg med tidligere innlegg her inne. Får utrolig masse inspirasjon av bloggene deres!! Skikkelig gøy. Ha en fin kveld! Hilsen Lilja

Cecilie

20.aug.2009 kl.17:29

Så mye fint dere har fått! Og det er helt klart fortjent :) Jeg er såå med på en trasketur! Noe av det beste jeg vet med høsten er å gå tur og se på alle fargene! Kanskje vi kan titte innom noen loppiser også slik at jeg kan få litt eksperthjelp? Du får gi lyd når du har ladet opp igjen energilagerne og er klar for å være sosial! Hadde vært hyggelig å sett dere igjen snart! :) Du er virkelig en flott mamma Marthe! Håper jeg er like sprek som deg når det er min tur ;)

Ingrid

20.aug.2009 kl.20:59

Vi ønsker dere bare det beste... og litt til. PS: Takk for snikreklamen ;-)

Lykkehjem

20.aug.2009 kl.23:15

Hei! så mye flotte gaver du har fått. Har ikke vært innom å hilst på deg før, men jeg tar gjerne turen igjen.Var mye fint å se på her :)Hilsen fra Lykkehjem

Tonje R

21.aug.2009 kl.14:52

Nydelige nye innlegg også :) Gratulerer så mye, og bildet i OA på nett var flott!

Kaspara

22.aug.2009 kl.08:45

Heisan martheNå har jeg akkurat sendt deg en tung morgen-mail.Sånn går det når solen flommer inn vinduet, og en ikke klarer sove lengre. Så fine gaverMathea har fått. Var spesielt imponert over heklet solhatt fra Gaute, 12 år!!! Fantastisk!Ha en nydelig solrik dag i tigerstaden!Klem fra Kaspara

Betina

23.aug.2009 kl.14:25

Hei Marthe! :)Jeg har lest bloggen din en stund, men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar.. Jeg ble nemlig litt "starstrucked" i går da du var innom engler & cowboyer på cc der jeg jobber. Følte at jeg nesten måtte si hei fordi jeg føler jeg kjenner deg litt.. hehe.. Men så kom jeg jo på at jeg kjenner deg jo egentlig ikke.. Men uansett så vil jeg bare si at jeg liker bloggen din kjempegodt! :) Og gratulerer såå mye som mamma! :) kan tenke meg du koser deg masse om dagen! -Betina :)

Tullefrans

23.aug.2009 kl.18:38

Dette ser jo virkelig lovende ut, Teigen! Jeg har med meg noe rosa, gult, mykt og morsomt hjem fra Spania til dere, men nå kjenner jeg at jeg har prestasjonsangst her jeg sitter!Jeg begynner på Blindern igjen i morgen, og i den anledning kommer jeg til å befinne meg en del i Oslo utover høsten. Vi ses snart med andre ord!Klemmer, Tullefrans

KAT

24.aug.2009 kl.23:11

Gratulerer så inderlig mye med Mathea! Å bli mamma er det største man kan oppleve! Stor klem k.

Marit

25.aug.2009 kl.14:18

Hei!Så fine gaver du har fått til lille jenta di.Jeg har en på snart 10 måneder, tiden flyr!Mange som sier at man må nyte tiden når de er bitte små. Jeg sier, nyt alle stadiene av barnets liv, det er en tid for alt.Jeg har et spørsmål. Den prikkete blomsterpotta du avbildet på bloggen din for ca en måned siden, hvor har du kjøpt den? Jeg har lett overalt etter en slik potte, men ikke funnet det.

Kardemomme

27.aug.2009 kl.09:25

Heisann Marthe :)))Gratulerer så mye med den lille prinsessa!!! Beklager at jeg er så treg meg gratulasjonene! Det var et nyyydelig bilde av ei lita hånd og jeg synes dere har valgt et så nydelig navn til den lille kongla deres :)) Og du verden så mye fint hun har fått! Jeg må få kommentere den lilla kommoden med settekassa og Kaspara-skjerfet på!!Det var så nydelige farger sammen og passet så fint til det lyse gulvet! Tenker du koser deg hjemme med venninnefrokoster og kosestunder med den lille prinsessa..Det er jo det beste i verden :)Ingenting kan sammenlignes :))Kos dere videre og så titter jeg snart innom igjen! Klemmer fra Kardemomme/Benedicte :))

AM

27.aug.2009 kl.13:05

Bare koselig :) Tror det ble noen bra bilder fra gårsdagen, nå må jeg bare redigere og fikse litt i Photoshop først. Fikk lov til å vise noen på bloggen, så det kommer etter hvert. KlemAM:)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits