Sofasukkertøy, suddelida, suddelidei:)

Åh, jeg har så masse å blogge om for tiden. Nye funn, nye stoffer, gode opplevelser, spennende mat... alt dette ligger å venter på å få et lite innlegg. Men så er det en liten bylt som har seilt opp som prioritering nummer èn i livet, og hvem ville vel valgt blogging fremfor å kose/kysse på/holde/synge for/stelle/mate/beundre/trille et bittelite nurk. Ikke jeg, hvertfall! Det er rart hvor forelsket man kan bli... Mathea sprenger følelsesskalaen, og jeg tror hun har gjort meg mer følsom (er det mulig?) på alle områder. Jeg gråter til og med en skvett av alle de fine kommentarene dere legger igjen. Barseltårer på en god måte!

Først må jeg vise det fantastiske retrosengetøyet som kom med bussen helt fra Vevring i Sunnfjord. Det slapp heldigvis å busse alene, men hadde fint følge av oldemoren til Mathea. Hun er bestemoren til Rasmus, og en liten fugl hadde hvisket henne i øret at en snik av en retrostoff-fantast hadde raidet skapene hennes for vakre stoffer i sommer (ops, jeg føler meg skyldig...) Det falt meg ikke inn å spørre henne om jeg kunne få disse fine stoffene, men tilbake i Stryn fortalte jeg svigermor om min lille skattejakt. Og når den snille oldemoren skulle besøke Mathea for første gang hadde hun med en gave til mammaen. Dette er det ultimate stoffet, spør du meg.

dsc1569

Vakre farger. Stoffet ser litt strekt ut på dette bildet, men det er fordi det har fått plass her:

dsc1561

Nå føler jeg at Villa villekulla-stuen min begynner å bli komplett! Herlige farger som virkelig frisker opp stua. Jeg blir glad av å kikke på sofaen vår nå. Og enda gladere blir jeg når jeg slenger meg så lang jeg er i putehavet, med babyen på brystet, og lar alle fargene gi meg et lite energikick;)

dsc1565

Sofaen vår ble et sukkertøy med det nye sengetrekket på plass. Og det beste av alt; det skjuler alle de skumle flekkene som ofte kommer på en hvit sofa som eies av en sjokoholiker.

Andre fine mønster har også kommet i hus. Vi har hatt koselig besøk av to av de mange tantene og onklene til Mathea, og tante Tone Merete er, om mulig, enda mer interessert i interiør og estetikk enn jeg er. Se på alle de herlige klærne Mathea fikk:

dsc1338

To av kjolene og en body  (den røde og den rosa/blå/grønne kjolen, og den hvite småblomstrete bodyen) er funnet hos Fretex. Kjempekule! Og bare sjekk mønsteret på de andre plaggen. Helt i min smak!

Og jammen hadde ikke søte Tone med gave til meg også!

dsc1340

Den ildfaste formen Mexico fra Figgjo. Midt i blinken!

dsc1343

I tillegg fikk jeg denne fine tallerkenen. Nydelig farge!

dsc1344

Nå pynter den fint opp på spisebordet. Takk søte Tone Merete, du vet hva jeg liker!

Her om dagen hadde jeg storfint besøk av søteste Tullefrans. Har du ikke vært innom bloggen hennes beordrer jeg deg en tur innom der nå. Hun er en verbal mester som sjonglerer ordene på en utrolig morsom måte i innleggene sine. Men dere skal få vite en hemmelighet; hun er enda morsommere og kjappere i replikken i virkeligheten. Vi traff hverandre når vi begge var med i studentrevy i Bergen. Tullefrans var den store revystjerna, mens jeg var en skarve danser... Men til tross for statusforskjellen passet vi sammen som to puslebiter. Som Tullefrans sier på bloggen sin; ikke bare deler vi humor, men vi deler handicap også;) Begge kan nemlig bøye øverste ledd på ringefingeren. Herlig jente!

Og sjekk hva hun hadde med til Mathea:

dsc1335

En Mathea-sparebøsse som søsteren til Maren har laget. Så flink du er Hanne! Og den grynter når du putter penger på den.. Haha:)

dsc1334

Gjett om Rasmus ble glad når han fikk se denne? Takk for de søteste gavene, Tullefrans!

En siste ting må få komme med på bloggen i dag. Vi har nemlig fått oss husdyr. En nydelig, stor pusekatt har reist helt fra Korea for å bo med oss. Tenk det! Snille, snille Hege ofret masse bagasjeplass for at denne Hello Kitty-bamsen skulle få komme å mjaue for Mathea.

dsc1345

Bamsen er nesten like stor som Mathea. Og den lille babyen vår har blitt STOR! Tusen takk Hege, du har kommet godt ut i konkurransen om å bli favoritt "tanten" til Mathea.

Nå så jeg nettopp tidenes vær dame-stunt på Tv2. Flere som fikk med seg Eli Kari Gjengedal tro, suddelida, suddelidei? Da takker jeg for meg, suddelida, suddelidei, og ønsker nettopp deg, suddelida, suddelidei, en herlig kveld, suddelida, suddelidei;)

15 kommentarer

Cecilie

03.sep.2009 kl.22:13

God kveld i stuggua! Her var det mange farger og bli glad av :) Må si jeg ble litt forelsket i alle de fine klærne Mathea har fått + den rosa grisen, så herlig! Gleder meg skikkelig til i morgen og til søndag, har på følelsen av at dette blir en råbra helg! :) klemklem

Glede

04.sep.2009 kl.08:16

Hei på deg! Så godt å høre at du koser deg! Masse fine gaver der har fått, likte spesielt sengetøyet og den ildfastformen. Har endel fra Figgjo selv.. Jeg vet at det ligger mange skatter inne i bestemors leilighet, blant annet fra Figgjo. Kanskje tør jeg å spørre bestemor om å arve noe etterhvert. :) Det ser ut som dere har mange omsorgsfulle og gavmilde venner rundt dere. Herlig! Jeg har flyttedag i dag, og vi er på vårt nye hjemsted for å besøke barnehagen, se på leilighet og div. Spennende! Mamma og pappa drar til Syden i dag, så i kveld disponerer vi hele huset, og jeg og Herr Glede gleder oss til å få litt alenetid med en tur i badstua, en god middag og litt tv-titting. En god helg ønskes deg og dine, jeg koooooser meg med dine innlegg! Klem

Rita Engh

04.sep.2009 kl.10:41

Så herlig med litt farger inn i stua! Jammen har du fått tak i mye fint:)God helg til deg og dine!

Nr.21

04.sep.2009 kl.11:03

Herlig sukkertøy-sofa!! Jeg tar med meg all inspirasjon jeg kan få til det nye rommet vi skal få i kjelleren! Et gjeste-leke-film-rom! Tror ikke Nr.21-Mannen vet at nettopp dette rommet skal bli det mest fargerike rommet i huset! Mye rosa, gult og grønt! Alt jeg ikke kan plassere ellers i huset skal ned hit... :) Hihi... Jeg gleder meg!

Nydelige klær til Mathea også! Jeg har allerede opparbeidet meg en liten samling klær til den lille prinsen min! Gleder meg!!!!

Kos deg masse med Mathea-prinsessen videre!

Klem xx

Hege

04.sep.2009 kl.12:14

Herlige Marthe!! Det ser ut som om pusekatten er tatt godt imot av den lille prinsessen, er veldig glad for det :) Du er meg ei fin ei! :)

Tullefrans

04.sep.2009 kl.12:50

Nå skal jeg innrømme at jeg fikk en liten klump i halsen. Godartet som sådan! Takk for fantastisk flott omtale! Jeg er så glad jeg har mennesker som deg i livet mitt. Og jeg må jo si at du har gjort noe de fleste ikke trodde var mulig etter at Mathea kom til verden; du har blomstret enda mer!

Kos deg med den lille familien din i helga, også snakkes vi før du aner det.

Klemmer i fleng,

Tullefrans

Katrine

04.sep.2009 kl.12:52

Suddeliduu suddelideeeei! jaa, var det ikke helt fantastisk! Eli fikk herved en stjerne i boka hos meg :) For noen herlige farger og gaver, Marthe! håper du skjønner at dette er et tegn på hvor mange som bryr seg om deg og dine, og bare vil deg godt?! Du er en av de beste menneskene her på jord, jeg tør faktisk å bruke slike store ord ;) (ja, jeg satser på dikterkarriere).. MEN en liten høne å plukke meg deg! syns ikke du skal få altfor mange favoritt "tanter" på toppen, jeg liker nemlig ikke altfor stor utfordring! ;) Nei hva er det jeg sier!? Mathea skal ha 100 favoritt tanter, som skal skjerme om henne så hun får verdens beste selvfølelse, og frihet til å bli akkurat seg selv, verdens fineste Mathea! Gleder meg til i kveld, vennen! du er min aller beste, du vet det?

vigdis

04.sep.2009 kl.13:15

*åh, så fint stoff! og så koselig du har det i stua di* har titta innom bloggen din en stund, og tenkte det var på tide å si at jeg synes bloggen din er superfin* gratulerer med din lille jente- finfin er hun*

vigdis*

Drops

04.sep.2009 kl.16:16

Å jaaaaa. sullanduttan..... Jeg ble så flau at jeg måtte skru av jeg gitt....*fnis*...

Herlige farger i stoffet som du fikk...man blir jo så happy.

Kjempefint er det i sofaen din også.. så innbydende og kos.

Hello Kitty rocks...hoho.... Jeg kjøpte Hello K bokbind til lille Pastill. Og du kan si det slik at det ikke akkurat var hun som insisterte...nope...(seru...det var jag lilla jag...)...

Neimen gurimalla så mange fine bodyer du har da...Moten har virkelig endret seg på 5 år gitt... Da Lille P var liten var det ikke noko slikt vettu...å nei...kanskje en liten marihøne...eller to...Kan tenke deg det murrer i en mamma nå når hun ser slik fine tingser...jepps...fint på avstand..hi hi..

Oki, Lille P er med en venninne hjem fra skolen i dag, og vil visst ikke hjem før i seks tida...så da vet vi det...litt stille i huset uten en som snart blir 6 år skjønner du...

oki, my dear... ha en fin fin fredag.

FÅr slenge ut et innlegg jeg nå.

Klem fra Dropsisullandei=)

pillepalle

04.sep.2009 kl.17:09

Kjære aller beste Marthe, så mye fine ting du har fått. Det er så søtt med stoffen fra bestemora til Rasmus :) Synes, den matcher helt perfekt til sofakroken i din Villa villekulla-stuen (hihi). Bodyene til Mathea er så nydelig. For en utrolig stilig baby hun er at hun har så kule retroinspirerte klær på seg. Må innrømme at jeg faller for dette bilde helt nederst! Så søtt det er! Kan erindre mange øyeblikker med ungene mine da jeg kysste og klemmte sine litt fleskete beina, men nå er de selvsagt kule gutter med langt hår og frekke kjennelser av og til...Og de vil ikke bli kysset og klemmet! Ja, sånn er det! Ha en kjempefin helg! Klem fra Pillepalle

Ida

04.sep.2009 kl.23:12

Åh, nå har jeg lest de to siste innleggene dine(tenk jeg hadde gått glipp av ett....!!!!) fra A til Å! Du skriver virkelig bra altså! Jeg føler liksom at jeg sitter der som en liten lett fjær på skulderen din, og opplever alt sammen - inkludert hvordan du føler det på innsiden av kroppen og hjertet. :-)

Alle de fine bildene - lille Mathea - som jeg ser vokser så fint - SÅ GODT! Herlige søte historien om loppisen - for noen FUNN! Jeg vil også ha en slik kjele for en tier - herlig!

Snille snille oldemor som tar med så fine gaver, ellers utrolig mye flott du har fått. Fra klær, til smikker og herlig bamse og bøsse :-) Dere omgir dere virkelig med mange flotte mennesker, det er lett å se! Og dere er virkelig to vakre skapninger dere også :-)

Kose dere masse i helgen! Klem fra Ida (som var i barselgruppe med Eli Kari.. hihi!)

Brigg

05.sep.2009 kl.06:29

åå..det sengeteppet var virkelig et de fineste jeg har sett. Fantastiske farger!! Men ajaj så jeg gleder meg til en liten krok i armene og den første tiden med overvelmende følelser, lykketårer og besøk (gjerne med fine gaver) Tror jeg levde på kaffe og kake de første månedene. Kjekt besøk hele tiden. Det gjør godt å lese bloggen din om din absolutte lykke du opplever disse dagene. Gjør at jeg gleder meg til en bylt jeg og, fremfor å grue seg til hvordan det kan bli med to stykker.

ha en fortryllende helg.

Janne

05.sep.2009 kl.08:46

Å, heldige du:) For et herlig stoff!!! Passet perfekt i stua di ser jeg, du er utrolig flink til å mikse farger! Og baby-klærne var bare bare knallfine!
Inspirasjon til dagen i dag, her blir det hele tre loppemarkeder... Ha en fin dag:)

Lilja

05.sep.2009 kl.21:02

Hei Marthe!

Titter innom her støtt. Du skiver så fint, alltid noe gøy å lese/se på i bloggen din.

Nydelig,sukker søtt stoff du har fått!! Passer ypperlig inn i stua di. Elsker det fine stuebordet dere har!! også til den prisen..

Skikkelig søte de retro klærne til lille Mathea. Hun har verdens beste mor :)

Ha en fin lørdagskeld!

Hilsen fra Lilja

Hanne G.

19.sep.2009 kl.17:40

Nei så kult at mine kreasjoner har blitt fotodokumentert!

Hilsen hun som malte på grisen ;)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits