Søndag er min favorittdag fordi...

... Da kan Mathea putte de bittesmå tottelottene sine ned i kanindressen sin og gjøre seg klar for søndagstur.

dsc1405

... Da tusler to kjærester og ei lita ei på Grünerløkka.

dsc1352

... Da tar mannen på seg spanderbuksene, og vi tilbringer halvannen time i sola på en bakgårdskafè med godt brød, aviser og cappucino.

dsc1345

dsc1348

... Da har man tid til å gå innom kule, søndagsåpne butikker å kikke på fine babyklær.

dsc1354

... Da ser jeg etter skatter på markedet i Birkelunden.

dsc1360

dsc1362

dsc1359

(En av tingene på disse bildene ble med meg hjem. Gjetter du hvilken? Nei, det er ikke han blide linselusen på det nederste bildet. Dette kuppet skal få skinne i et annet innlegg)

... Da ender jeg som regel opp på flere enn ett loppemarked.

dsc1365

(Men skjønner når nok er nok. Stakkars mannen begynner å bli sliten...)

... Da nytes sola litt ekstra.

dsc1377

... Da har man tid til å se alle de merkverdige tingene i naturen.

dsc1380

(Halloooooo!)

... Da forter man seg hjem når kvelden lakker på. Gode venner er nemlig på vei.

dsc1386

(De beste menneskene... selv om enkelte (les: Håkon) sovner allerede før middagen er servert...)

... Da overrasker fine, fine Cecilie med verdens beste (og jeg mener BESTE) kake.

dsc1384

Sjekk bloggen til Cecilie for oppskrift!)

... Da vinner man i TP. HURRA! (Noe denne jenta liker svært dårlig)

dsc1390

... Da har man god tid til fine samtaler, masse latter og kvalitetstid.

dsc1388

HERLIGE, HERLIGE SØNDAG!
29 kommentarer

Hege

07.sep.2009 kl.21:51

Du ser helt strålende ut, Marthe :) Skulle ønske Bergenssøndagene hadde like fint vær, her har det vært innekos som gjelder! hehe.

Hege

07.sep.2009 kl.21:59

..og nå så jeg jammen at du hadde kommentert hos meg, så da kan jeg si at jeg inviterte slekt på søndagsvafler, det er nesten forbi voksent i type sånt som bestemødre kanskje gjør, men det var veldig koselig :) Det er min første vinterjakke som faktisk er lang OG varm, jeg pleier å velge enten eller, kan poste bilde :) Kanskje vi faktisk er blitt voksne på sånt også, kommer seg stadig! Gi den lille et nuss fra meg tilbake, og en stor klem til deg! :)

vigdis*

07.sep.2009 kl.22:00

*jeg kikka også på den blå og hvite firkanta lampa på markedet på birkelunden- en skikkelig sukkertopp til å spise opp! men den var litt dyr...men jeg kjenner nå at jeg angrer på at den ikke ble med meg hjem;) som regel angrer jeg ikke på det jeg kjøper- men på det jeg ikke kjøper! finfin kveld til deg*

vigdis*

Cecilie

07.sep.2009 kl.22:19

Syntes du er ganske så søt når du tenker koffert, så det er helt greit! ;) Og jeg blir så glad for at kaken falt i smak, det gleder meg sånn langt bak skjelettet (som et barn så fint sa det i dag..) hihi.. Så også ut som dere hadde en strålende søndag før slaberaset! :D Håper du får noen fine dager på totenlandet! Stor klem fra meg

Katrine

07.sep.2009 kl.22:55

For en herlig søndag! har jeg sagt at du er fin!?? Fyttirakkern å fin du er! ;) Skinner som sola i.. sola! jadajada dere vant i TP... Uuuuh.. som om vi ikke lot dere vinne..

Takk for en perfekt kveld, vennen!

Over

Ingrid

08.sep.2009 kl.10:53

Det må vere den kvite/oransje panna! Utrulig fin blogg du har :) Inspirerer veldig, og sjølv om det er lengelenge til eg får mitt eige slott å pynta på, elsker eg å følge med på ditt :)

Tullefrans

08.sep.2009 kl.11:35

Det så ut som en herlig dag! Og den kaka skal kopieres, for den så fantastisk god ut!

Anette

08.sep.2009 kl.15:14

Det så ut som en virkelig herlig søndag ja :)

Nå som du er hjemme med det lille nurket kan du vel egentlig ha sånne dager ellers i uka også!!

Ønsker deg en god uke med masse solskinn :)

Torill

08.sep.2009 kl.17:17

For en herlig søndag! Du får mej virkelig til å savne Østlandet akkurat no. Her øspøsa det! Savna muligheten til å gå på loppemarked. Bodde i Bergen kor det var loppemarked heile tida, men her ute i utkanten fins ikkje sant. Du fikk mej til å skifte middag idag. Planen var fiskekaker, men bildet av baguetten endra mi meining og no har vi akkurat ete ost og skinke-baguette :-D

lillebille

08.sep.2009 kl.17:45

Fiiiiiine søndagen! Så deilig å nyte solen, venner og ikke minst de man har nærest og kjærest! :o)

Glede

08.sep.2009 kl.20:45

Vi liker det samme jeg og du, Marthe! Jeg kjenner meg igjen i alt du skriver her. Så heldige vi er! Jeg er bare kjappkjapt innom, litt travel for tida, men kommer sterkere tilbake - jeg lover! Da også med mat!!! Kos deg videre. Klem

Janne

09.sep.2009 kl.09:38

Høres ut som en deilig deilig søndag! Og tipper det var stålampen som ble med deg hjem?

Gunnhild

10.sep.2009 kl.18:47

Er det mulig å få oppskriften på kyllinggryta deres? Så så fristende ut i Katrine sin blogg.

Ingrid

10.sep.2009 kl.22:03

Jeg blir glad av å lese det her... Helt herlig :-)

Håper alt står bra til med dere alle tre... det ser i alle fall slik ut :-)

Marthe

11.sep.2009 kl.14:25

Gunnhild: Kyllingretten er nam! Skal lage et innlegg med oppskriften så fort som mulig:) Akkurat nå har jeg late dager på Toten. Ha en fin dag!

Gunnhild

11.sep.2009 kl.19:37

Takk! Gleder meg! Ha en superbra helg :)

Fjonge dager

11.sep.2009 kl.23:29

Det så ut som en topp søndag. Bloggen din er veldig koselig og hjemmet ditt likeså. Jeg stikker stadig innom :)

christine

12.sep.2009 kl.09:57

ååh, jeg hater at jeg ikke bor i oslo! jeg vil også på marked og sånn på søndager! jeg håper virkelig du kjøpte med deg den 3-armede retro lampa :D jeg kunne ha drept for en slik!

Siw

12.sep.2009 kl.17:56

Åhh, fine Marthe! Når ej blir voksen vil ej bli akkurat som dej! <3
Savna dej masse! Hils til Prinsessa :)

Ida

12.sep.2009 kl.22:50

Hei vennen!

Åh, så godt du beskriver den herlige søndagsfølelsen! Du ser virkelig ut til å nyte disse fantastiske babydagene! Og det må du gjøre! For tiden går så vanvittig fort! Også er det noe helt helt helt spesielt med første babyen også! Jeg koser meg masse hjemme med nr 2, men ting er mye mer hektisk! Det er barnehagelevering, henting, middag som skal lages, ting som skal ordnes.. osv osv.. det er ikke helt det samme når man bare har en liten knøtt å tenke på:-) Så nyt tiden!!! Jeg må bare si det en gang til: DET GÅR SÅ FORT!! William er straks 7 mnd nå.. jeg kan ikke tro det - jeg husker som om det var i går - hvordan det var å kave seg de 20 meterne bort til bilen i full snøstorm og med rier som ville rive meg i to :-) (vel å merke var prinsen ute 1,5 time etter det...!) - og nå ruller han rundt, ler seg ihjel, søker kontakt, varme, smiler og gjør oss glad i og om hjertet! det er jo helt ubeskrivelig godt!

Stakkars mannen som har valgt seg en loppemarkedentusiast.. hihi.. regner med han ikke angrer av den grunn.. hallo.. kan jo ikke få hele pakken da eller ;-D !!!!

Så ut som en skikkelig kosekveld med venner! Så at du hadde vært ute å skravlet med hønene en kveld - og flinke Mathea og pappaen hadde vært hjemme og kost seg! SÅ BRA! Dette fortjener du!

Ha en fin søndag - kanskje det blir noen bruktfunn på deg imorgen også??

klemmer fra Ida

Sunniva

13.sep.2009 kl.22:09

Hei Marthe!
Koselig å lese bloggen din, du er flink!
Håper alt står bra til med dokke :)

Frå Sunniva i Førde :-)

Rikke

13.sep.2009 kl.23:38

Åh, jeg fikk helt sommerfugler i magen av å se på de små kanintottelottene!!! De små tottelottene må gjøre mimifamilien komplett:D Da det til og med er søndag og loppis kan det ikke blir bedre =)

grommis

15.sep.2009 kl.09:20

Hei! For en fin bloggpost! Hvilken butikk er de søte små bodyene fra, husker du det? :)

Ida

15.sep.2009 kl.20:11

Hei igjen, og tuuusen millijoner takk for kjempefin hilsen! Tenker det samme når jeg leser det du har skrevet.. først litt sånn hopp i magen - så går smilet fra ene siden, til andre også hele veien rundt :-) Kjempekoselig å lese det du skriver :-)

Tenkte jeg skulle sende en aldri så liten link - en video faktisk - med meg selv IN ACTION! Og før du tror jeg har en skjult bakgrunn som berømt filmstjerne.. så er den selvpublisert - og skikkelig pinlig og amatøraktig - men til gjengjeld så kan jeg garantere at du vil klare å sy en multipose. Trenger du mønster - så fikser jeg det selvfølgelig for deg :-)

http://putitinabox.blogspot.com/2008/12/som-lovet-her-er-f-i-l-m-e-n.html

Ble ikke så mye blogging på meg rett etter lillemann kom til verden - fokuset er liksom litt andre steder! Nå blie det litt sånn når ånden er over meg! Har tusen ting jeg har lyst å lage - har sånn ca 14 halvferdige prosjekter.. menmen .. alt til sin tid!

Åh, jeg husker det første smilet - til begge to - bare vent til de begynner å le. Det er DET BESTE!! Du vil nok ta deg selv i å gjøre mange merkelige ting 'in public' - bare for å vise frem at Mathea kan le.. hihi.. ekstra søtt er det når pappaen skal gjøre det :-) bare vent... hihihi!

Kose deg i kveld! Her står snopeskålen på bordet - fordi mannebeinet er syk - og jeg sympatiserer såklart ;D

KLem

Cecilie

17.sep.2009 kl.08:21

Hellow hot Mama!

Så koslig å høre at du er innom å titter :) Muffinsene ble bakt på samme oppskriften som gulrotkaken som jeg har lagt ut på bloggen min! Anbefales :D Litt skummelt å ha sånne i kjøleskapet merker jeg.. I dag kommer Håkon hjem, og i morgen er det helg! Hurra! Kjenner jeg er skikkelig klar for helg nå :) Håper du har det fint og at du får en flott helg med mann og prinsesse! Og når helgen er over, så vips, er det snart tirsdag! Gleder meg :)

Jeg er glad for at du er du! :)

klem fra Cecilie

Line Konstali

17.sep.2009 kl.11:20

Hei! Nydelig blogg! Jeg vil gjerne ønske deg velkommen til denne siden: www.kreativmamma.no

Vi har blant annet en konkurranse for mammabloggere. Vinneren premieres med et innlegg på forsiden.

Hege

17.sep.2009 kl.12:08

Butikken ligger visst på stabæk (bærum), så jeg er veldig gjerne med en tur dit når jeg kommer hjem! :-) Ble en liten strek i regningen med hjemturen som var planlagt i september, men høsten er ennå ung! hihi. Skjerf egner seg til så mangt, det har du bevist kjære deg! Savnet deg igår på sushikveld!

Stor klem :)

Leser for første gang...

21.sep.2009 kl.21:14

Jeg dumpa innom bloggen din og likte den fantastisk godt.

Et spørsmål - vet du hvilket merke de babybodyene dere så på var, eller? Ble helt forelska i den med blå og røde hjerter - og har en lillesøster i magen som nok garantert hadde vært supersøt i den :-p

Karen

22.sep.2009 kl.11:53

For en herlig dag!!!

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits