Bloggbesøk!

dsc1713

I dag har jeg hatt besøk av to glade bloggvenninner. Av hvem får dere vite i morgen!

10 kommentarer

Katrine

01.okt.2009 kl.21:21

Hoho, jeg vet jeg vet jeg vet :D håper dere har kost dere masse! du frøken, jeg savner deg som bare det!!!

Sanna

02.okt.2009 kl.08:53

Åh va kul att du tittade in på min blogg! =)

Jo det känns bra att hjälpa till på djurskyddet, sitter även med i deras styrelse =) Känns extra viktigt nu på hösten då vi får in fullt med katter hela tiden, förstår inte hur folk kan överge sina katter hur som helst.. =( suck..

Håller med dig, det är superkul när folk lämnar blogg kommentarer, det är ju verkligen ett sätt att hitta fler skojiga inspirerande bloggar att följa =)

Önskar även dig en trevlig helg!

Kraaaaam

Sanna

Tullefrans

02.okt.2009 kl.09:39

Er det Erik og Henrik?

Kardemomme

02.okt.2009 kl.10:44

Hei søteste Marthe :)Jeg vet hvem du hadde besøk av skjønner du ;)

Å komme inn til deg er som å komme rett inn i en lykkebombe av en annen verden! Ser at dere koser dere glugg ihjel med den lille tulla deres og det vekker gode minner fra dengang min egen jente var så liten :)Vi ruslet også på Grünerløkka og gikk på cafeer og marked i Birkelunden. Gratulerer med vel overstått barnedåp forresten :)

Så koselig med kjole som oldemor har sydd da! Og dessuten må jeg få kommentere den nydelige leiligheten deres! Du har vært så flink til å kombinere farger og gjort det så koselig der! Rommet til Mathea er den rene drømmen av et barnerom :)

Ha en nydelig helg alle tre! Her blir det som vanlig sofakos med tacos og det er rent pussig hvordan vi gleder oss til dette hele uka! Klemmer fra Kardemomme :))

Mari

02.okt.2009 kl.15:25

Åh så bra at du ble varm om hjertet :) Da ble det jo en super dag på oss begge takket være bloggen din! Du og din lille familie må ha en super helg :)

pillepalle

02.okt.2009 kl.16:05

Søte, snilleste Marthe! Tusen takk for koselig e-post, dette søtt dåpsbildet og bildet av Mathea. Hun er utrolig søt! Det var så rørende å se denne lykkelig små familie!! Du er så skjønn i bunaden din også. Koselig med besøk av bloggvenniner ;-) Ha en deilig helg! Klem fra Pillepalle

Kaspara

02.okt.2009 kl.17:19

Hei Marthe!

Så spennende med bloggbesøk! Hvem kan det vært? Fine strømpebukser forresten!

Har sendt deg to mailer med noe du kan trenge.

Ha en strålende fredag! Klem fra Kaspara

Kamille

02.okt.2009 kl.17:23

Hei Marthe!

Hallo søte deg!

Tusen takk for fin kommentar i bloggen min også!

Gratulera med vel overstått barnedåp! Fine mennesker,fine bilder og for ein søt lykkeleg familie.

Må nok innrømma at eg har luska ein del her inne hos deg, du har så enormt masse kjekt! Blir inspirert til tusen!!!!

Kjenner at det er godt med helg nå, me har ikkje store planar men det er vel det som er oppskrifta på ei perfekt helg?.... :)

Ønske den lille søte familien ei super helg!

Klemmer fra Kamille

Mange flotte bilder

Glede

02.okt.2009 kl.17:52

Grattis med dåpsbarnet!! Det er spesielt å se at barnet sitt blir døpt - rørende. Jeg skulle prøve meg på en sang som velkomst til middagen, men stemmen bristet. Heldigvis hjalp gjestene til, så vi kom oss i mål med "Vi har en tulle med øyne blå..". Hehe.. Lettrørt ja. Så herlig å være hjemme på Toten da. Vi nyter virkelig det rolige livet på landet. Det har riktignok ikke vært såå rolig enda, men i dag startet høstferien og da blir det mye kos - og en del forberedelser (maling, vasking osv) til innflytting i vår nye bolig. Er så glad vi flyttet fra bylivet - med familie så langt unna, hadde det blitt travelt med 100 % jobber, barnehage og alt som følger med. Nei, nå har vi senket skuldrene og er klar for å nyte stillheten. Ikke det, det skjer faktisk masse her også! ;) Ha en finfin helg!!

AM

02.okt.2009 kl.19:20

Tusen takk for kjempefin kommentar! Den gjorde meg kjempeglad! :) Kos dere masse i kveld og resten av helga! Kjæresten og jeg har akkurat fortært en god wok, og skal slenge oss i sofaen og se en film. I morgen kommer nevnte svigermor på besøk så da blir det hjemmelaget pizza :) Koselig at du tenkte på meg da dere kjørte forbi Hadeland, jeg kommer fra Lunner - oppi Nordre Oppdalen. Hadde egentlig tenkt meg en tur hjem i helga, men så kommer jo svigers. Får ta det om et par uker.

Klemmer i fleng tilbake! :))

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits