Støtt en god sak

Hvert år får ca 2800 kvinner og 18 menn diagnosen brystkreft. Det er den alminneligste formen for kreft blant kvinner og rammer ca hver 11. kvinne. Risikoen for å få brystkreft øker med alderen. Ca 25 % av de som rammes er under 50 år. (www.ffb.no) Skjønne Ida, med bloggen put in a box, har satt i gang et utrolig positivt og viktig prosjekt. Dette skriver Ida på bloggen sin:

Støtt brystkreftforskningen ved å kjøpe ett rosa hjerte.(varierende mønster)
(til deg selv - eller kanskje du samtidig vil glede en annen ??)


1.Hjertet koster 82,- inkl frakt - du støtter dermed brystkreftforskningen med 70 kr (12kr i frakt) og får ett fint hjerte til dekorasjon tilbake.2. Send mail til rosahjerte@live.no - legg igjen adresse3. Betal 82,- inn til kontonr. 3411 22 93614


Bestillingene kan gjøres i tidsrommet 1. - 31.oktober - og jeg vil selvsagt annonnsere hvor mange penger som ble overført til brystkreftforskningen.

Dette skal jeg definitivt støtte, og jeg oppfordrer alle leserne mine til å gjøre det samme. Dette er en flott gave å gi bort til en kjære venn. Kjempebra initiativ, Ida! Hun holder også en konkurranse i forbindelse med dette prosjektet, og jeg anbefaler alle å gå inn på bloggen hennes å bli med på den.

Her har vi en rolig og avslappende søndag. Frokost ble spist klokken ett (!) i dag, og nå har vi nettopp spist vafler og lest aviser i sofaen. Må innrømme at det er litt deilig at det regner en lørdag også. Da kan man kose seg inne med god samvittighet. Lørdagskvelden skal tilbringes hos Cecilie og Håkon, der også Katrine og Øyvind kommer. Gutta skal se fotball, mens vi jentene kanskje kikker litt på Skal vi danse. Jeg må nesten heie på søte Nadya og charter-Svein. Nadya lærte meg og Rasmus å danse brudevals, og hun er et fantastisk positivt og fint menneske. Hun var så snill å skaffe oss plasser på flere av sendingene i fjor, og det var spesielt gøy å heie frem hun og Tore Andre Flo under finalen.

sveinognadya220743062a

Heia, heia!!

Håper alle har en fin lørdag!

5 kommentarer

Lahra

03.okt.2009 kl.20:20

Kjempefint at du sprer en så viktig sak. Jeg kommer absolutt til å støtte dette og skal spre budskapet på min blogg også. Nydelige hjerter.

Kjempefin blogg du har. Jeg er innom daglig :)

Ida

03.okt.2009 kl.21:47

Hei kjære :) Tuuuusen takk for bestillingen din idag - hjertene er allerede plassert i små poser og skal videre til postkontoret på mandag! Jeg gleder meg så utrolig til å spre hjertene rundt i landet - det gir en veldig veldig god følelse :) Responsen har vært kjempefin - jeg var i utgangspunktet fornøyd med å selge to (for de var allerede bestilt av mamma og min søster.. hihi).. men nå har jeg solgt 20 stykker :) Og det er jo bare på tre dager - så jeg regner jo med å få solgt litt flere! :-) Syntes det er kjempegøy ! Har tatt kontakt med kreftforeningen - og venter svar fra prosjektansvarlig for rosa sløyfe - for det hadde jo vært litt gøy å kunne publisere en litt annen overlevering av pengene på bloggen - enn en saldoseddel liksom :) Vi får se hva som skjer... :)

åh, vet du hva.. jeg blir så glad når jeg leser om den lille småbarnsforeldreboblen dere lever i ! Prøv å ikke sprekke den.. hihi.. for det er sååå deilig boble å leve i! Og for en gang skyld er det ingenting negativt med å leve i denne boblen. Ta vare på alle de små øyeblikkene. Du kommer til å merke at Mathea vil vokse til så utrolig fort - kanskje du allerede merker at den helt nyfødt-perioden er på vei over ?

Nei.. nå skal jeg få med meg resultatene på dansingen!

Klemmer i massevis til deg :-)

Kaspara

04.okt.2009 kl.09:01

Heisan Marthe!

Takk igjen for sist og alt du hadde stelt i stand!

Ida er utrolig! Har vært innom bloggen hennes og sett hennes engasjement og flotte og rørende prosjekt. Skal ta meg en tur innom i dag og handle hjerter av henne.

Her skinner solen. Smågutta ser på tv, og far i huset har akkurat hoppet i dusjen. Vi er bedt i noe så flott som hummer-selskap i dag til svigerfar. Det er egentlig broren hans som inviterer, men det holdes hoa svigerfar. Ungene gleder seg, for de elsker hummer. Ikke det at det er vanlig hverdagskost for oss, men de husker det fra hummerkvelden i fjor. Det er nemlig tradisjon det her hver høst.

Skal hilse fra mannen som akkurat svingte innom med vått hår. Ha en nydelig dag, yndlingsdagen...ikke sant?

Hils Rasmus og søte Mathea! Klemmer fra Kaspara

Edrun

04.okt.2009 kl.18:55

Hei! Jeg fant akkurat bloggen din via bloggen til Kaspara, og jeg likte meg veldig godt her - skal nok fortsette å lese den framover! Og for en fantastisk flott leilighet du har, barnerommet var helt herlig :-)

Men over til noe annet - jeg kjente deg igjen på bildene på bloggen til Kaspara fordi vi har møttes før, på et gravidetreff med augustmagene. Gøy å finne bloggen din - den var veldig inspirerende!

christin

07.okt.2009 kl.20:51

så denne på etsy og tenkte på deg og fuglene: http://bit.ly/3wzHuY. kanskje du trenger en boks :)

ha en fortsatt fin kveld!

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits