Julen kom tidlig i år

Jeg trodde ikke nissen kom før langt utpå året, men her kom den forrige torsdag, dog uten det hvite håret. En brunette og en blondine hadde pakket sekken full, og den var full av gaver- ja, det skinte som i gull!

dsc1706

Nina hadde med dill dall, det meste laget selv. Denne lille posen skal brukes til smokker, vel!

dsc1703

En koseklut med farger til lillejenta mi, jeg tror nok denne kluten er kommet for å bli.

dsc1710

Den hjertegode Nina hadde med seg dette her, nå henger det på skapet og passer mine klær.

dsc1707

Litt lesestoff til mammaen, så lilla og så fin, den skal stå å skinne i bokhyllen min.

dsc1719

Pakkene var pakket med hekleblomster på, nå skal de få lov til å i settekassen stå.

dsc1712

Kaspara hadde også tatt på nisseluen sin(n), og tatt med seg to bilder som passet perfekt inn!

dsc1715

Med selverklært fugledilla kan det ikke bli bedre, hipp hurra for Kaspara; deg vil jeg gjerne hedre!

dsc1717

Lilla fugler, det er så flott, nå har de flyttet inn på Matheas kott. Her skal de kvitre og flakse og fly- sånne gaver får meg høyt til sky!

dsc1696

Det fineste papiret fant veien hjem til meg, her skal det klippes og dekoreres i vei. Og se de flotte damene med Hollywoodglamour, de har fått en ramme nå- det er der de nemlig bor.

dsc1702

Weee, en Wiinblad har ankommet, og gjett om jeg ble glad! Jeg har sett alt Kardemomme har og tenkt at: "jeg vil ha!" Kaspara leste tankene og tok med sin favoritt, jeg kan ikke tro alle gavene, at alt dette er mitt!

dsc1701

Men regla slutter ikke, for i sekken lå det mer. "Nå må dere slutte, jeg tror ikke det jeg ser!" Servietter og sengetøy, ja er det ikke flott? Ekte retromønster, skikkelige, skikkelig HOT! Overrasket, takknemlig og glad- tusen takk skal dere ha. Kjære Nina og Kaspara, det finnes ingen som dere, jeg bøyer meg i støvet og sier ikke mere.17 kommentarer

Tullefrans

09.okt.2009 kl.12:00

Du er meg ei heldig i, Marthemor! Men det finnes ingen som fortjener slikt mer enn deg heller, så alt i alt vil jeg kalle det rettferdighetens gang. Håper du får en helt fantastisk og strålende helg, og at jeg ser deg igjen om ikke lenge!

Klemmer overalt (og veldig lenge) fra Tullefrans

Frk. Fosli

09.okt.2009 kl.12:13

ÅH, jeg smilte fra begynnelse til slutt! Så mye herlig du fikk:)

Tove

09.okt.2009 kl.14:53

herlighet for et gavedryss!!! Heldiggriser:)

Kaspara

09.okt.2009 kl.16:00

Kjære Marthe, bloggverdens nye poet!

Så flott at du likte det nissebloggerne hadde i sekken! Synes tingene passer utmerket hjemme hos dere.

Knipset faktisk akkurat bilder av Hollywood-damene selv, har jo et knippe slike flotte damer jeg også. Likte de så godt.

Ja, så er helgen over oss, og den skal nytes i store drag.

Neste uke blir en veldig hektisk arbeidsuke, så nå får batteriene lades opp.

Det blir ikke overraskende hjemmelaget pizza, grønnsaker med dip og X-faktor og litt gullrekke her hos oss. Ikke så ulikt deres fredag.

Ha en nydelig helg, Marthe!

Mange klemmer fra Kaspara

Anette

09.okt.2009 kl.16:50

Hei på deg du poetiske småbarnsmor!!

Gurimalla så mye flott du fikk :)Heldiggris ja!!

Jeg må bare få si at jeg elsker å lese bloggen din! Blir like glad og spent på hvilke fargeglade detaljer og morsomme ord du kommer med hver gang det kommer et nytt innlegg her. Fortsett med det :)

God helg fra Anette

Kamille

09.okt.2009 kl.18:06

Hei Marthe!

Hjelpe meg - så mykje kjekt på ein gong!! Heldige jenter!!

Du skriver heilt nydeleg!! Alltid kjekt å lesa her inne :)

Her blir det taco, x-Factor og senkveld.

Ha ein super fredag!

Klemmer frå Kamille

Glede

09.okt.2009 kl.21:09

Hei!! Blir alltid så glad når det kommer en hilsen fra deg! Jeg måtte straks inn å se på det seneste innlegget. Litt unntakstilstand i livet vårt her, så blogging er det litt lite av for tida - men nå skal vi bestille mobilt bredbånd, og snart flytter vi inn i leiligheten, så da må det bli litt mer normale tilstander her. Så utrolig mye fint du fikk av dine bloggvenninner! Artig at dere har funnet tonen også in real life. Leste Kasparas beskrivelse av besøket, og det hørtes ut som en skikkelig koselig stund. Tror nok du er en gjestfri og herlig jente! Gullrekka her også. Mamma og pappa er på hytta, så vi har huset for oss selv. Godt. Ha en strålende helg, finfine Marthe!

Kardemomme

09.okt.2009 kl.23:34

Himmel og hav så mye fint!!!! Alt fra nissesekken var jo av den gjeveste sorten!! Fuglebildene var helt fantastisk skjønne og jeg skulle gjerne ha hatt sånne selv!! Nydelig klut fra Nina og Wiinbladplatten trenger jeg vel ikke å kommentere en gang ;)

Skjønner jo godt at dette ble julekveld og bursdag på en gang!!

Lykke til på loppemarked i morgen! Dessverre rekker jeg ikke å reise til Oslo i morgen fordi det er stor familiefest men jeg rekker såvidt innom et lite og lokalt loppemarked når det åpner. har ingen forventninger om å finne noe som helst men klarer ikke å la være å stikke innom heller. Klemmer fra Kardemomme :)))

Mari

10.okt.2009 kl.00:23

Skjønt innlegg :) Nå fikk du meg virkelig til å smile :D

pillepalle

10.okt.2009 kl.10:36

Kjære Marthe!

Så mye herlig ting du og Mathea har fått! Ha en glad helg!

Klem fra Pillepalle

Ida

10.okt.2009 kl.11:49

Ohlala.. nå vet jeg hvor julenissene gjemmer seg - jeg som trodde de oppholdt seg på nordpolen i disse tider ??

Så utrolig mye fint du fikk - helt fantastiske gaver! Elsker virkelig fargene, mønstrene ... de er så flinke! Megastor inspirasjon!

Hei, forresten! :-) Kjempekoselig å høre fra deg!! Jeg hadde IKKE tenkt at du var overlegen eller noe.. haha, du er søt! Siden jeg ikke hadde fått svar ang adressen tok jeg en råsjanse - kunne selvsagt sendt deg en sms (men i fare for å være litt vel pågående lot jeg være.. hihi!) ! Jeg tenkte kanskje du ikke hadde vært på nett på en stund - for jeg vet jo godt hvordan det er med småbarn i hus. Det er lett å planlegge - men noe helt annet når det man har planlagt skal sette ut i praksis! Åhh.. teori kan være en veldig fin ting altså! Men.. disse små nurkene er jammen sjefene - er de :-)

Nå sitter jeg f.eks her i morgenkåpen og venter på at jeg skal få komme meg ut.. men lillemann bestemte seg for å ta en LANG dupp i formiddag - what to do ? Sitte å slappe av... gjør nesten ALDRI det ..hihi!

Storebror ville på kafé idag - sier jo ikke nei til det.. haha.. han har nok fått kafélivet inn med morsmelken. Det er nåtidens det.. vi ville på lekeplassen - mens våre barn vil på kafé. Vi ville lage sølepytter og sandkaker - våre barn vil pynte settekasser og sy retrohjerter... fnis!

Ha en nydelig lørdag, Marthe!

Klemmer fra Ida

Cecilie

10.okt.2009 kl.20:06

Fine du, så mye flott du fikk :) Utrolig herlig skrevet, jeg måtte le!

Kom over en liten ting som bare ropte og ba om å få bli Mathea sin i dag.. jeg kunne jo såklart ikke si nei til det da jeg har full forståelse for ønsket. Derfor ligger det en liten søt sak i en pose og gleder seg like skakk som meg til onsdag ;)

Håper du har en god lørdag med familiekos.. vi ligger rett ut på sofa`n.. mette og gode på laks og boller, nå venter "skal vi danse" titting!

Klem på deg :)

Katrine

11.okt.2009 kl.17:05

Du store all pakka, for en dikter du er! og for noen utrolig fine gaver du har fått. Hurra for tidlig jul! :D

Miss Cellanous

12.okt.2009 kl.14:17

Fantastiske fine gaver og fantastisk fin blogg :)

Linda

13.okt.2009 kl.03:06

Å, så utrolig mye fint! Så godt at nybakte mødre blir skjemt bort litt!

Frk. Fosli

13.okt.2009 kl.15:28

Hei søte du =)
Hm, jeg trodde at jeg allerede hadde kommentert på dette...men denne gangen skal det vel gå. Og nå kan jeg skrive at jeg skjønner godt at du fikk så mye fint, så herlig og supersnill som du er!
Tusen tusen takk for det som lå i postkassa mi på lørdag. Jeg har takka deg her: http://frkfosli.blogspot.com/2009/10/den-fineste-gaven.html - og skal nok takke litt mer :)
Ha en nydelig dag!

erry

13.okt.2009 kl.17:52

Åh, så många vackra gåvor! Du måste ha varit extra snäll i år :)

Älskar fågelbroderierna, har Kaspara broderat dem själv? Härliga färg- och mösnterkombinationer på Ninas gåvor! Det måste vara härligt att ha såna snälla & duktiga vänner! ^_^

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits