Hadde jeg bare hatt tid til å blogge...dsc1864

Så skulle jeg skrevet om de fine, fine hjertene som kom i posten fra søteste Ida. Hadde jeg hatt tid ville jeg definitivt bedt dere gå innom bloggen hennes å støtte hennes engasjement i brystkreftsaken.

dsc1790

Jeg skulle ha fortalt dere om alle de fine høstturene jeg og Mathea har vært på i det siste. I marka, i byen, i parkene, langs Akerselva... Frisk, klar høstluft, løv med de vakreste, varmeste fargene, høstkåper, tykke skjerf og røde babykinn.

dsc1776

De deilige søndagene jeg og den fine mannen min har på kafè fortjener et innlegg. Det har blitt tradisjon det nå. Vi sitter lenge med aviser, kaffe og god mat. Kanskje beinflørter vi litt under bordet. Det som er helt sikkert er at vi har den snilleste babyen som ligger å titter på oss i vogna ved siden av kafèbordet.

dsc1772

Hjerter i kaffekoppen. Det er bare sånn man får på regnvåte høstsøndager.

dsc1761

Jeg skulle gjerne vist dere alle gavene Mathea fik i dåpen. Hun har mange rundt seg som er glad i henne.

dsc1729

Hadde tiden strukket til skulle jeg fortalt dere om den første gangen Mathea hadde på seg sko. Hvite skinn-Converse. Hun er den kuleste kid'n i gata, ingen tvil. Jeg skulle fortalt dere om de fantastiske, dypblå øynene hennes som smilte mot meg i det jeg knyttet lissene hennes. Og jeg skulle fortalt om den stolteste pappaen som lot Mathea få trippe rundt i vinduskarmen på sitt eget rom, mens han fortalte henne om den store verdenen utenfor.

dsc1862

Jeg skulle viet et helt innlegg til de fine vennene mine. Jeg skulle vist dere den søte Blafreboksen som en av de fineste vennene av dem alle sendte helt fra Trondheim. Og som nå står å soler seg på rommet til Mathea.

dsc1769

Jeg kunne skrevet i det vide og det brede om herlige lørdager, der seks av døgnets timer ble brukt på loppemarkeder. Der stoff ble hamstret inn. Og der jeg og venninnen min fant to prikk like settekasser. Jeg kunne fortalt om hobbykvelden som fulgte, om alt vi sydde, om kortene vi laget og om alt godteriet vi spiste.

dsc1860

Kanskje kunne jeg laget et lite innlegg om multiposene jeg har begynt å sy?

dsc1764

Det som hvertfall er sikkert er at jeg ville fortalt dere om de makeløst gode kokkosbollene jeg og mannen min koste oss med en kveld. Jeg ville oppfordret dere til å ta turen til den lille kokkosbollefabrikken på Grünerløkka, og jeg ville kanskje fortalt dere hemmeligheten om at èn kokkosbolle inneholder like mange kalorier som et eple. Selv om jeg ikke bryr meg om kalorier. Til det er livet for kort.

dsc1122

Dere som kjenner meg og bloggen min ville nok ikke blitt overrasket om jeg hadde skrevet om lange lunsjer og venninnebesøk. Det er heldigvis mye av det i livet mitt.

dsc1517

Og det er mye livsnyting utenom disse lunsjene også. Jeg kunne nok holdt et foredrag om all den gode maten som blir spist i løpet av en uke. Kanskje jeg kunne fortalt dere om da jeg og mannen stakk innom en sjappe som hadde mat fra alle verdens hjørner, og kom ut igjen med mat vi aldri har smakt før. Nye lukter fylte huset og vi var plutselig på ferie i India.

dsc1865

Hadde jeg vært ekstra tøff hadde jeg kanskje reklamert litt for meg selv og bladet jeg har skrevet for det siste året. Kanskje hadde jeg sagt at dere måtte løpe å kjøpe det nye Sunn og glad-bladet, der jeg har skrevet om hvordan man sover bedre, hvordan hypnose kan hjelpe deg til å slutte å røyke, hvordan du blir kvitt pollenallergien og enda et par andre helsesaker.

Jeg har tenkt en stund på å legge ned bloggen. Dagene blir kortere og kortere, og jeg merker at det er andre ting i livet som må prioriteres enn å sitte foran en dataskjerm og skrive om sitt eget liv. Livet må leves! Jeg omgir meg med så mange fantastiske mennesker. Jeg vil bruke tiden min mer med dem. Jeg elsker å lese. Jeg vil bruke tiden min på å lese game klassikere, nye bøker, inspirerende blader og mine daglige aviser. Høstlufta er klarere enn noen gang. Jeg vil bruke tiden min på å gå lange turer i denne friske lufta. Stoffkassene mine flyter over av spreke farger og fristende mønstre. Jeg vil bruke tida mi på å bli god til å sy. Idèene om hva jeg skal gjøre etter at permisjonstiden er over er mange. Jeg vil bruke tida mi til å tenke mer på det. Og sist, men så definitivt ikke minst; jeg har blitt MAMMA. Jeg vil helt klart bruke tida mi på den fantastiske, flotte, nydelige, fine babyen min. Og ettersom døgnet som kjent ikke har mer enn 24 timer, sier det seg selv at jeg må prioritere. Har jeg kommet i den berømte tidsklemma? Ja, jeg tror jammen santen jeg har det. Men jeg klager ikke, for akkurat nå lever jeg de beste dagene i livet mitt. Aldri har ting vært så meningsfulle som nå.

Jeg takker nok ikke for meg riktig enda. Jeg liker meg litt for godt her sammen med dere til å gjøre det. Men kanskje er dette det siste innlegget på en stund. Eller kanskje ikke...

Ønsker dere alle sammen fine høstdager! Jeg setter så utrolig stor pris på alle som finner veien inn hit. Alle kommentarene dere tar dere tid til å legge igjen varmer hele meg.

Nå venter "fransk aften" med hun her, og hun her, ost, kjeks og Den fabelaktige Amelie fra Mont Matre- verdens beste film!

Marthe

33 kommentarer

AM

14.okt.2009 kl.17:50

Det var et fint innlegg! Og jeg tenker med en gang: Nei nei nei, ikke legg ned bloggen din! Den er jo så fiiiin! Men jeg forstår det med tiden som ikke strekker til, eller kanskje lysten som ikke alltid er der. Jeg er uansett glad om du titter innom innimellom og sier hei. Du er så inspirerende og sender ut gode lykkebobler i alle retninger, jeg blir alltid så rørt og glad når jeg leser her.

KLEM!

SavanneTreet

14.okt.2009 kl.19:19

Kjære Marthe!!

For et vakkert innlegg...

Jeg er sikkert ikke den eneste som kommer til å si dette:

Plis! Du kan ikke slutte å blogge!!!!!!!

Klem fra M

Tullefrans

14.okt.2009 kl.19:29

Åh, kjære deg, jeg vil så gjerne lese om dine kaféturer, dine opplevelser med din kjære familie og ikke minst dine reportasjer. Men mest av alt så vil jeg leke med deg snart. Tiden flyr så alt for fort, og jeg (den barnløse syvsoveren med sans for lette middager) føler til og med at tiden ikke strekker til.

Fortsett med å kose deg, også er det det som betyr noe tross alt.

Klemmer, Frans

Christel

14.okt.2009 kl.20:02

Hei Marthe,

Jeg har lest bloggen din et par mnd nå, og jeg må virkelig si at din blogg er den jeg kjenner meg mest igjen i, bortsett fra at hos meg er alt omvendt.. jeg er født og oppvokst i Oslo, og bor nå på landet i Tirol, med mann, hus og liten baby på 5mnd. Jeg brenner som du for interiør, sying, mat og gode venner samt kjæresten min. At du blogger om din lille familie i Oslo gjør at jeg savner Tigerstaden min veldig, men jeg har et utrolig flott liv her også, kanskje bedre enn det jeg noensinne kunne fått det i Norge. her koster det ikke skjorta å pusse opp et gammelt hus, spise nesten utelukket økologisk mat, gå på restaurant i hytt og pine og ha en fin bil (miljøvennlig vel og merke ;-)) det jeg ville fram til er at med din blogg så får jeg liksom et "lite stykke Norge" servert i fine porsjoner, litt hver uke, og det vil jeg takke deg for! Jeg skjønner deg veldig godt hvis tiden ikke strekker til mer, og du vil heller bruke tiden mer fornuftig med tingene og menneskene du elsker, men til du legger ned så er jeg en ivrig fast leser og kommer til å savne "livet ditt" den dagen du ikke er online mer. Tusen takk for en fantastisk fin blogg!

Klem Christel

Thea

14.okt.2009 kl.20:06

Hei! Jeg har til nå vært en skapleser av bloggen din, en fin, velskrevet og inspirerende blogg! Takk for det :) Synd om du stenger, men likevel, jeg ville også prioritert barn, mann, venner og hobby. Det virtuelle liv kan bli temmelig tidkrevende, og det kommer fra en uten blogg.

Ha en fin kveld, Marthe!

-Thea

Linda

14.okt.2009 kl.20:38

Håper du fortsetter å blogge i ny og ne! Skjønner veldig godt at du har mye å rekke over, og at det virkelige livet må prioriteres over det virtuelle. Men er jo kjempekoselig om det kommer et innlegg fra deg en gang i blant, det er alltid så inspirerende å lese innleggene dine og se bildene! Takk for en veldig flott blogg så langt!

IfraLahell

14.okt.2009 kl.21:18

Kan ikke si annet enn at jeg skjønner deg godt. Med en liten en i heimen går tiden utrolig fort og døgnet burde hatt flere timer. MEN Marthe- du er en fantastisk inspirerende blogger. Et besøk hos deg er et friskt pust, humoristisk og velformulert er du også. Håper du kommer på bedre tanker....;)

KLem IfraLahell

Dilldall-Nina

14.okt.2009 kl.21:30

Lurer på hvor mange ganger jeg egentlig har tenkt tankene om å slutte å blogge - men på en måte så blir det en dagbok - som hjelper meg å spare bildeminner. Jeg liker så godt å følge bloggen din - og koser meg med hvert eneste innlegg. De er så søte og varme. Uansett - smart som jeg faktisk er innimellom - har jeg jo sørget for å bli kjent med deg "live " - og kjenner jeg oss rett, kommer vi til å ha et livslagt vennskap, blogg eller ikke blogg. Vi får ta en bloggdiskusjon nesten gang tror jeg. Skal - skal ikke....hvorfor - hvorfor ikke. Og du - ikke sant på at vi skal på Katzenjammer-konsert når du ikke ammer mer ;)?????? Det har jeg nemlig tenkt litt på.

Jeg har en stille og rolig kveld foran tv med knappenåler, disse matkonkurranseporgrammene ( I LOVE), pepsi max, mac, levende lys og fyr i peisen. Mann og barn er og ser en elitehåndballkamp i gamle, gode Elverum. Det var jo der jeg og T møtte hverandre, ble kjæreste, kysset for første gang ++++ og alt det der ;). Noen ganger er det faktisk helt fantastisk godt å være litt alene på kveldstid. Når jeg er alene på dagtid føler jeg at jeg må være litt mer fornuftig. Nå lar jeg rot være rot ;). På søndag er det dåp i Vålerenga kirke med selveste Gelius. Jeg skal være fadder - selvfølgelig - holdt jeg på å si ;). Kos deg videre du søte snuppe ;). Klem til mathea!

lillebille

14.okt.2009 kl.22:25

Kjære, kjære deg Marthe,

Selvfølgelig skal du prioritere og følge hjertet. Det er viktig som du sier å leve her og nå. Bruke tiden på venner og familie og ikke minst på din lille Mathea.

Men jeg håper du ikke kommer til å forlate oss på en god stund. Bloggen din er så varm og hjertegod! Alltid så koselig å stikke innom her hos deg :o)

Stor onsdagsklem fra meg :o)

lise

14.okt.2009 kl.23:12

Å så jeg gleder meg til du får bedre tid til å blogge! I mellomtiden ser det ut som om du har nok å fylle dagene med. *venter på neste innlegg*

Haust

15.okt.2009 kl.08:33

Nydeleg innlegg! Håper du ikkje forsvinn heilt frå bloggen din, for eg likar så godt dei fine bileta og dei koselege tekstane dine!

Ha ein god dag!

Mari

15.okt.2009 kl.09:15

Bloggen din er et eneste stort SMIL, og det er nettopp det jeg gjør hver gang jeg er innom her å leser. Du skriver godt, har nydelige bilder og herlige historier fra hverdagslivet. Jeg håper du titter innom her av og til og legger igjen noen spor, for du gjør meg virkelig i godt humør!

Kos deg med din skjønne datter og mann, og alle de gode stundene med kafébesøk, turer, venninneskravling, sying osv...

SMIL fra meg :)

Katrine

15.okt.2009 kl.10:35

Kjære vakre vennen min!

Du skal ta alle disse fine og varme ordene fra dine lesere, suge de til deg, og tenke på hvor mye du faktisk inspirerer og gleder andre.. Hvor mye jeg elsker hvert innlegg du kommer med, er jeg så heldig at jeg har deg nær i virkeligheten, og en stor del av din hverdag utenom bloggen. jeg forstår de som vil at du skal fortsette, fordi du spres så masse med dine ord! så ta deg tid nå, til akkurat det du har lyst til. Det finnes ingen regler på hvor mye du må blogge, det skal du gjøre akkurat når det passer seg. Titt innom i ny og ned :)

Du er verdens fineste!

15.okt.2009 kl.10:45

Hei Marthe!

Har aldri før skrive kommentar til innlegg i bloggar, sjølv om eg er inne på interørbloggar kvar dag. Blir så inspirert. I går byrja eg med min eigen blogg men har ikkje lagt ut nokon bilete enno og ser at eg må ha lagt inn ti innlegg før eg kan bli medlem i nib.

Men det eg ville seie var at eg satt kaffen i halsen då eg leste at du har tenkt å legge ned bloggen. Bloggen din er eit lys i kvardagen min. Eg sit her og jobbar på heimekontoret mitt, måtte google nokre ord eg ikkje forstod, men blei litt distrahert og trykte på thinktank som eg har under favorittar.

Eg elskar bloggen din, eg vert superinspirert, berre ikkje av interiøret, men også av det du formidlar via skriverier og bilder.

Forstår veldig godt at dagane ikkje strekk til, og no er det Mathea so skal være i fokus. Men ville berre seie at eg er veldig takknemleg for å få ha titta innom deg alle desse månadene sidan eg oppdaga thinktank. Takk, Marthe.

Helsing Sølvi

Cecilie

15.okt.2009 kl.17:27

Kjenner at smilet bare blir større og større for hver kommentar jeg leser nedover her.. Så utrolige lesere du har, men jeg er helt enig for alle de fine ordene er vel fortjent :) Du har en sånn type blogg som er bra uansett om det går ei uke eller to mellom innleggene, for når du først leverer så er det så herlig og bra at man lever på det man leser helt til neste gang du skriver noen ord :) Du må blogge når du har lyst til å blogge og når du ikke har lyst så kan du la være, og det er ikke lett å få tid til alt for dagene bare flyr av gårde!

Tusen takk for en kjempekoslig kveld i går :) Jeg koste meg så mye at jeg egentlig ikke hadde lyst til at kvelden skulle ta slutt! Vi må ha en date igjen så fort det lar seg gjøres :)

Guri malla og huttemeitu! I morgen er det helg altså.. jeg kjenner at hver celle i hele kroppen min hopper opp og ned av glede, for litt fri nå skal bli nydelig :) + at jeg gleder meg som en sopp til å se mamman og pappan min igjen.. hihi..

Jeg må si at jeg er så glad for at jeg har dere fine jentene i oslo, det gjør at jeg nå føler meg mye mer hjemme her enn hva jeg gjorde for 2 år siden! Er godt å vite at dere bare er en liten kjøretur unna :)

Ha en god torsdagskveld Marthemor! :)

Ingrid

15.okt.2009 kl.19:27

Du er spesiell, du, Marthe-mor...

Ønsker og håper inderlig at du fortsetter med bloggen; det får heller være om det blir lenge mellom hvert innlegg. Det er så mye varme og glede i hvert bilde og i hvert avsnitt, så det går det an å leve lenge på :-) Vi skjønner jo tross alt at det er mange andre ting med høyere prioritet i hverdagen...! Nyt livet som Marthe, som mor og som kone.

Varm klem fra meg

Dilldall-Nina

15.okt.2009 kl.19:37

Takk for både hyggelig kommentar og sms. De er så lange og koselig ;). Jeg husket plutselig først i ettermiddag da jeg skulle kjøre bursdagsbarnet mitt Tobias på håndballtrening at jeg kanskje har noe som heter mobil - som ligger på lydløs i 2. etg. Vi feriet på morgenen - slik det må gjøres når man har bursdag midt i uka og kvelden er fylt opp av håndballtreninger, bandøvelse og i tilegg dans på søsteren. Vi er vel samlet alle igjen nærmere 22 tenker jeg. Kake med lys, Villa Farris i krystallglass og et par gaver fra søster og oldemor på senga. Gaven fra oss ankommer ikke butikkene før seinere i oktober - et Playstationspill.

Hva skal vi gjøre på kveldstid sånn midt i uka når "4-stjerners middag" ikke går lenger??? Kanskje vi faktisk må lage en trerettes sammen nesten gang ;)? Jeg har egentlig lyst til å invitere deg hit til meg, men jeg vet jo at du ikke har bil og jeg bor jo litt ute i bushen. Kanskje vi kan finne en løsning ved å legge våre "kloke" hoder sammen. Det hadde vært hyggelig. Men jeg kommer jo uansett til byen i hytt og pine vet du ;). Og neste gang jeg kommer til deg legger jeg vel beina på bordet (neida, bare nesten *S*). Kanskje vi ses i kirken allerede da ;).

Borghild

15.okt.2009 kl.23:27

Hei Marthe!

Ville bare si at jeg håper du ikke legger ned bloggen, (men at jeg likevel skjønner hvis du gjør det;) Synes du skriver så bra, og at du har et superkoselig og inspirerende hjem!:)

Klem fra Borghild:)

Beppe

16.okt.2009 kl.12:31

Fantastisk blogginnlegg :) Kos deg med den mindste du nå, og nyyyt tiden. Den tiden får du aldri tilbake igjen, mens bloggen din vil være her hele tiden :) Ha en super helg. Klem Beppe

Sølvi

16.okt.2009 kl.13:12

Nei uff, ser at eg har skrive 'berre ikkje av interiøret'. Meinte selvfølgelig 'ikkje berre av interiøret' :) Det blei jo heilt motsatt av det eg meinte.

:)

Kaspara

16.okt.2009 kl.15:14

Kjære Marthe!

Nå har jeg koset meg med alle de flotte bildene og dine velskrevede formuleringer fulle av varme og refleksjon!

Skjønner godt dine funderinger på blogge/ikke blogge. Det er selvfølgelig viktig at livet LEVES og denne småbarnsperioden går så fort og kommer ikke igjen. Siden ikke døgnet fikk flere timer, etter at jeg begynte å blogge, merker jo jeg også at det går på bekostning av noe...samtidig som det også gir masse!

Det blir en avveining, og jeg skjønner godt om du føler for å ta en liten pause eller ev. slutte.Vi er selvfølgelig en hel bloggverden som vil hyle over oss og gå med sørgebind i flere uker, men dette gjelder deg og den lille fine familien din.

Du har en helt spesiell evne til å trollbinde og fange oss med ordene dine og skape nærhet til deg som person. Når du i tillegg serverer oss de frodigste, herlig bilder er det klart du blir en favorittblogger hos mange.

Jeg kommer selvfølgelig til "å klore" meg fast til deg og fortsette å la det dumpe "mursteiner" ned i din E-mail postkassa. Vil jo også lure deg og Rasmus en gang til Sandefjord.

Du må følge hjertet ditt og hva som er best for deg og dine!

Så er fredagen her, og det er ekstra skjønt i dag. Har hatt en intens arbeidsuke og nå er jeg ganske utladet. Sitter og lader opp battteriene til en aldri så liten loppemarkedstur nå i ettermiddag.

Det er i et stort gartneri og det er andre loppemarked der nå i høst. Det er der jeg fant fuglebildene til deg.

Eldstemann vil være hos bestemor mens jeg reiser på loppis. Far i huset jobber og minstemann er med en klassekamerat hjem.

Senere i kveld blir det ny start på "So you think tou can dance?" samt X-faktor med mer. Kan tenkes Kaspara slokner snorkende i Ektorpen før klokka er ti! Jeg skriver en mail til deg til uka, Marthe. Da har jeg roligere dager.

Kos deg masse med søte Mathea og snille Rasmus!

Mange klemmer fra Kaspara

Marthe

16.okt.2009 kl.22:47

Kjære Thea og Sølvi!

Håper dere titter innom kommentarfeltet her igjen og ser dette. Jeg setter så utrolig pris på de fine, varme ordene deres. Så hyggelig å få kommentar fra folk som ikke har egen blogg også. Det er vanskelig å se seg selv utenfra, og det at jeg kan inspirere og interessere andre er både pussig og veldig fint. Og kanskje litt skummelt. Tenker sjelden over at jeg har lesere når jeg skriver innlegg. Hadde jeg gjort det ville jeg nok ikke turt å skrive noe som helst;)

Fortsett å stikke innom i ny og ne, da blir jeg glad:) Ha en strålende helg!

Og Sølvi; jeg skjønte hva du mente i den første kommentaren, tihi;)

Varm høstklem fra Marthe

17.okt.2009 kl.17:32

Kjære deg!

Du har en utrolig hjertevarm blogg, blir rent rørt av å lese hva du skriver :-)

Amelie fra Mont Matre er/var yndlingsfilmen til datteren min også, hun er noen få år yngre enn deg.

Dine tanker og refleksjoner rundt det å få sitt første barn, får meg til å minnes.

Han er nå 27 år gammel.

Tiden går så utrolig fort, så ta vare på og nyt alt sammen.

Nydelig å høre hvor vakkert du skriver om mannen din også.

En flott kveld til deg og dine!

Vennlig hilsen Marianne

Frk. Fosli

17.okt.2009 kl.19:06

Å, her ser jeg du har fått mange kloke og varme ord allerede, Marthe :)
Jeg tenker mye likt som de andre her. Elsker bloggen din, og håper jo selvsagt på et innlegg i ny og ne! Men jeg skjønner veldig godt hva du mener også. For min del prøver jeg å vri bloggen min mer over til å markedsføre det jeg lager, og forhåpentligvis selger mer av etterhvert, derfor ser jeg det litt som en del av jobben. Men så kan jeg ikke dy meg for bilder og innlegg som er mer privat innimellom også, og jeg kjenner at man blir på en rar måte litt avhengig av å dele. Så jeg må noen ganger tenke med meg selv at jeg ikke kan legge ut alle de fine øyeblikkene, menneskene, måltidene, turene osv. Det er tross alt viktigst å være hundre prosent til stede i livet sitt selv, og ikke bruke for mye tid på å dele det med andre! Det skal ikke være slik at man må skynde seg hjem for å blogge :)

Når det er sagt ser det jo ut til at du rekker over mer enn de fleste nybakte mammaer gjør, og det ser virkelig ut som om du har god tid til kos og glede! Håper du deler noen glimt med oss innimellom, men jeg håper aller mest at du følger magefølelsen - en ting er uansett sikkert: disse månedene med Mathea får du aldri noen gang tilbake!!
Jeg er inne i en periode nå hvor jeg bobler over av ideer til ting jeg har lyst til å gjøre, men jeg prøver å tenke at jeg har maaange år på meg til å faktisk gjøre det. Plutselig er både Mathea og Isak flytta ut, og DA kan vi sy mye da :)

Klem fra Frk. Fosli

Brigg

18.okt.2009 kl.12:21

ÅÅ.så jeg gleder meg til permisjon nå:-) Det er bare en helt fantastisk tid med de sterkeste følelser. Jeg går nå også inn i bloggedvale. Nå skal familie og venner og god mat og alle de herlige tingene du også prioriterer nytes. Datamaskinen får vike. Men plutselig så er både du (og jeg) sterkere tilbake med ny glød og ny bloggeentusiasme. Om tiden strekker til. Uansett så er det viktigst å kose seg :-) ha en god søndag på kafe Marthe med familie!

Frk. Maya

18.okt.2009 kl.19:11

Hei på deg Marthe!

Jeg er så enig i alt det som er sagt ovenfor!

Jeg er stadig innom deg, (ikke bestandig så flink til å kommentere..), og koooser meg med bilder, tekst og varme. Det hadde vært trist om du forsvant for godt, men jeg forstår så godt at du har behov og lyst til å bruke tiden på familien din og andre ting. Blogging er noe man gjør fordi man vil, har lyst og har tid. Det er så mye man skal i den virkelige verden, og da blir den virtuelle nedprioritert. Men slik skal det også være, mener da jeg:) Jeg har slike perioder selv, og jeg antar det er mange av oss bloggere som har det slik. Men jeg håper du popper innom med noen innlegg av og til, hihihi:D

Og så tror jeg faktisk at jeg så deg og den lille familien din på Grønland markedet på lørdag, tjihi. Jeg kjenner deg jo ikke, bare gjennom bloggen din, så jeg turte ikke si hei. Men jeg tror du kjøpte en mintgrønn vekt...haha, høres ut som den stalkeren her nå:D Jeg rava rundt der nede med et lass retrodynetrekk, hvis du la merke til en slik blondisj dame så var det ihvertfall meg.

Ha en fin kveld Marte, håper du koser deg:)

Maya

19.okt.2009 kl.16:28

Kjære Marthe!

tusen takk for lang hilsen! I sta var jeg på nippet til å ringe til deg angående kveldens kosemat for Varulvene. Jeg hadde nemlig kjøpt inn en masse saker jeg ikke helt vet hvordan jeg skal anvende. Kjekt med alle dere gastronomisk dyktige medbloggersker! Men ...telefonen uteble, for en nabo ringte på døren. I dag har jeg bakt dine fantastiske fetaost/tomat brød, og jeg gleder meg til å servere dem nå i kveld. De ser så fristende ut der de står på kjøkkenbenken.

Gøy med en variasjon fra olivenbollene mine.

Så du skal fare til Bergen med Mathea! Håper du får herlige dager i Olav Kyrres by!

Len deg tilbake og ta noen gode lange pust, og nyt utsikten fra togvinduet!

Ja, jeg koser meg med en mer avslappende uke. I dag har det blitt innhandling av mat, matlaging til kvelden og sying.

Har fått sydd en veske av det siste brune retrostoffet. Sammen med litt rosa, ble det flott synes jeg.

Har litt trøbbel på datafronten selv her. Den maskinen jeg pleier å bruke som også har bildemappene mine, er kollapset. Jeg tror virkelig den er avgått ved døden, stakkar.

Er så avhengig blitt av dataen, at det må skje noe FORT!

Kos dere masse; både du og Mathea på tur ut i verden!

Klemmer fra Kaspara

MiaNostalgia

21.okt.2009 kl.20:51

Hei på deg Marthe, Jeg oppdaget bloggen din ikveld via Kasparas blogg. Første gang jeg besøker deg, men synes allerede jeg "kjenner" deg litt ved å ha lest meg nedover hele den flotte, inspirerende og hjertevarme bloggen din. Skulle gjerne følge videre og håper at du fortsetter å blogge - iallefall av og til :-) Men jeg skjønner dilemmaet ditt om å slutte å blogge, og leve "det virkelige livet". Jeg begynte selv å blogge i sommer, og merker at det tar en del av fritiden min, men det gir også veldig mye inspirasjon og glede. Det er spennende å få være en del avdet positivet(interiør)bloggefelleskapet, og det føles så fint å bli "kjent med" så mange positive og inspirerende bloggevenner. Håper som sagt at vi får gleden av å se deg innimellom her, men lykke til videre uansett hva du bestemmer deg for.

MiaNostalgia

21.okt.2009 kl.20:58

PS Har lagt linkt til deg på bloggen min. Ønsker jo ikke gå glipp av noen nye innlegg fra den nyoppdagede flotte bloggen din - hvis du bestemmer deg for å fortsette... :-)

Carina

25.okt.2009 kl.22:17

Kjære søte Marthe!

Nå er det fryktelig lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar til deg..

Men! det betyr på ingen måte at jeg ikke har lest bloggen din! Tvert i mot, hvert eneste søte, glade, inspirerende, fargerike, oppkvikkende og velskrevne innlegg har jeg fortært..opptil flere ganger til og med:)

Dette er ikke ment som noe "overtal-Marthe-til-å-forsette-bloggingen"-innlegg! Synes bare du fortjente å vite det. At bloggen din ruler:)

Stor klem fra Carina:)

Lise ved L y c k e b o

26.okt.2009 kl.23:43

Hei hei! Fin blogg du har -eg må glise når eg les om loppedilla di, det er som å lese om meg sjølv ;-)

Tenkte eg vil prøve og friste deg til å komme innom nettbutikken min som eg har på ein blogg om antikvitetar & gjenbruk. Eg er ny i bloggverden og treng litt reklamehjelp for å komme i gang ;-)Så då vil eg tipse om at eg no har ein GIVE-AWAY med fine premiar! Du og dine venner er så klart velkommen til å delta!

Ha ein strålande haust! :-)

Helsing Lise ved Lyckebo

Kaspara

01.nov.2009 kl.13:53

Heisan Marthe på din favorittdag!

Tusen takk for koselig hilsen! Jeg har akkurat sendt avgårde en mail til deg. Det ble en føljetong, hi,hi. Begynte nemlig på den for noen dager siden, men fikk aldri fullført den. Kos deg masse og så håper jeg du gjorde DE varpene på loppis i dag!

Klemmer fra Kaspara

Julianne

01.nov.2009 kl.15:39

Jeg fylles med kjærlighet i hvert eneste lem når jeg leser det du skriver.

Drømmer om en hverdag like fyllt av glede som din.

Både du, Katrine og Cecilie er mine faste inspirasjonskilder.

Inspirasjon til å bli et bedre menneske enn det jeg allerede er.

Sender deg ennå mer kjærlighet i håp om å lese et nytt inspirerende innlegg her snart :)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits