Marthe liker...


dsc1076

... å våkne opp ved siden av en smilende baby hver morgen.

dsc0870

... Prikkete vaser og rosa blomster.

dsc1936

... å spise makroner en helt vanlig søndag.

dsc1118

... å spise brødskive med jordbærsyltetøy. Særlig når jordbærsyletøyet får plass i en finfin kopp.

dsc1949

... å reise til Bergen, og tilfeldigvis få oppleve høstens fineste dager.

dsc2004

... De fine bergenshusene. Særlig når himmelen over er skyfri og blå.


dsc1982

... å vandre langs Bryggen. Her gikk jeg hver dag hjem fra skolen eller trening. Nå gikk jeg her med barnevogn. Hvor fint er ikke det?

dsc1994

... å låne bort den lille bjørneungen sin til spente bergensvenner.

dsc0037

... å komme hjem fra Bergen og finne mannen i sving på kjøkkenet. I nyvasket hus.

dsc0039

... å få servert treretters middag av den samme snille mannen. På bryllupsserviset vårt. Smilende egg, viltgryte med reinsdyr og tilslørte bondepiker. Hvem visste at han hadde slike egenskaper? Stadige overraskelser.

dsc1943

... babyer.

dsc1939

Som man kan finne i gamle barnebøker.

dsc1938

... Gamle vekter. Med en aldeles nydelig farge.

dsc1918

... lange turer i marka med rød nesetipp og kalde tær. Og jeg liker enda bedre å finne en koselig hytte med kake- og bolleutsalg langt inne i skogen.

dsc1922

Og det liker Rasmus også.

dsc0704

... søte tantebarnføtter som krøller seg i glede over lek på stuegulvet vårt.

dsc0801

... farverike puter i sofaen.

tumblrksg748fvkf1qz76g8o1500large

... kjærleik.  Det trenger ikke flere ord.

dsc0079

... mørke høstkvelder.

tumblrkrxvv0tzug1qa5zw1o1400large

... ikke minst de fantastiske kommentarene dere legger igjen! Responsen på det forrige innlegget var overveldende, rørende og motiverende. Takk for alle de fine ordene, jeg setter nok mer pris på dem enn dere vet. Jeg har vært innom dere alle, men det er ikke alltid så lett å legge igjen kommentarer med en liten baby på armen. Derfor sier jeg det her, og håper dere ser det; TUSEN TAKK!

28 kommentarer

Silje

02.nov.2009 kl.17:57

Nok et gang et innlegg til å smile av! :-) håper aldri du sletter bloggen din, blir glad hver gang det dukker opp et innlegg fra deg på bloglovin! Jeg går også langs bryggen hver dag for å komme hjem, hvor i byen bodde du?

Camilla

02.nov.2009 kl.18:08

..og Camilla liker hver gang Marthe kommer med ett nytt innlegg.. hihi Det er helt klart verdt å vente på! Kvalitet framfor kvantitet er det ikke sånn..? ;-) Jeg fikk ikke kommet så langt som til å kommentere på forrige innlegg, men kan garantert henge meg på det alle de andre skrev. Alle fine ord er deg vel fortjent. Godt du var heldig med været når du var i Bergen, for nå regner det igjen..regn regn og atter regn. Men det hører jo med som kjent.. :) Og du, forresten, om du har lyst å sende meg adressen din så har jeg lyst å sende Mathea en liten ting. Mailadr er ihvertfall camilla60@hotmail.com om du er nysgjerrig på hva.. Ha en finfin uke!

pillepalle

02.nov.2009 kl.18:20

...og Pillepalle liker Marthe! Hei på deg! Dette innlegget er så fullt av kjærlighet og varme :)) Typisk for Marthe, synes jeg!. Du er alltid så strålende og positivt innstilt på livet. Det fryder og varmer leserne også. I alle fall meg :)

Herlige, søte bilder viser du frem! Mathea, den lille bjørneungen er fantastisk søte :))

Tusen takk for koselig og forståelsesfull kommentar! Håper du fortsatt nyter høsten med dine fine to! Storklemmer fra Pillpalle (som sitter her med litt musikk fra A-ha i bakgrunnen, deilig! )

02.nov.2009 kl.18:25

jeg liker også Marthe! ;) Veldig koselig og inspirerende innlegg! Til å bli glad av, rett og slett.

Ønsker deg en fin kveld!

Klem, Madeleine

Frøken Paris

02.nov.2009 kl.18:44

Kjempehyggelig innlegg - igjen! Smiler og får en slik god følelse her jeg sitter. MERCI!!!

Ha en fin kveld!

Klem fra Paris

MiaNostalgia

02.nov.2009 kl.19:36

Så koselig å "høre" fra deg igjen med et nytt innlegg fullt av livsglede. Håper det ikke blir siste :-)

Husker ikke om jeg har sagt det tidligere, men sier det iallefall nå; Tusen takk for veldig hyggelig hilsen på bloggen min for en liten stund siden.

Ønsker deg en fin uke sammen med den fine lille familien din.

SavanneTreet

02.nov.2009 kl.19:38

Blir så GLAAA' av dine innlegg... Takk for at du fortsatt blogger =)

Klem M

Cecilie

02.nov.2009 kl.20:33

Ser jeg at du har lik vekt som meg? Den grønne? :)

Jeg liker deg jeg! :)

AM

02.nov.2009 kl.21:05

AM liker også Marthe! Elsker de fine bildene dine, jeg får så god følelse! Virkelig god stemning Så lenge du kommer innom nå og da og sprer sånne gode vibber, så trenger det ikke være så ofte. Bergen er en kjempeflott by, og det er jo klart at byen ville vise seg fra sin beste side når dere kom på besøk :)

Tusen takk for innlegget, denne kalde og sure høstdagen ble litt lysere!

Klem AM :)

Mari

02.nov.2009 kl.21:51

HERLIG innlegg :) Ble så glad da jeg så at du hadde oppdatert bloggen din, og ventet spent på hva jeg kom til å få se mens sida lasta ned. Tusen takk, Marthe, for skjønne ord og bilder - fantastisk!

Silje

02.nov.2009 kl.22:56

Elsker bloggen din. Men Marthe, hva i alle dager skjer med øyenbrynene til bergensvenninnen din?

Kaspara

03.nov.2009 kl.08:57

Hei og god morgen, Marthe!

Startet dagen med lang Marthe-mail og kaffekopp, og det var en veldig koselig start på dagen! Tusen takk! Sender deg en mail tilbake snart.

Så mange spennende bilder du viser oss! Den fantastiske vekta falt jeg hundre prosent for! For en nydelig farve, og jeg har også en slik forkjærlighet for slike gamle vekter.

Ellers var det koselig å se bilder fra Bergen, mannen mins fødeby. Dessverre har vi fått vært der altfor sjelden. Vi har jo familie der, og burde vært flinkere til å ta turen over fjellet.

Rasmus virker jo bare så omtenksom og stullende overfor sin søte kone! Så flott å komme hjem til tre-retters.! Synd de jobber så mye disse mennene våres, ja.

I dag skulle jeg vært vikar i skolen, men så slår eldstemann til med feber og hodepine. Muligens en mild svineinfluensa?

Det er faktisk første gang han er hjemme fra skolen noensinne, og nå går han i tredje klasse.

Ønsker deg en god dag sammen med Mathea og Rasmus!

Klemmer fra Kaspara som ble så glad over å se et Marthe-innlegg!

IfraLahell

03.nov.2009 kl.09:38

Så herlig med et Marthe innlegg. Herlige bilder du viser. Ser ut som du koser deg masse i den nye mamma rollen ;)

Klem

Katrine

03.nov.2009 kl.10:33

Og jeg liker deg!! makan som jeg gleder meg til kvalitetstid i morgen, vennen! nå er det altfor lenge siden, igjen! hva skjedde med vår gyldne ikke-lenger-en-én-uke-imellom-regel? skjerpings! fordi jeg elsker deg! :)

annikken

03.nov.2009 kl.10:58

Såååå koselig innlegg! Og ikke minst fine bilder.

Hvor har dere kjøpt senga deres, forresten?

Bedre sjelden oppdatering, enn aldri:)

Marthe

03.nov.2009 kl.12:05

Silje 1: Så fint at jeg fikk deg til å smile:) Da smiler jeg også! Jeg bodde i Skuteviken, og hadde fast løype forbi bryggen hver dag. Pleide å ta til høyre inn mellom bryggehusene like før SAS-hotellet, og så gå øvregaten hjem. Savner Bergen så. Men jeg savner ikke å bo i kollektiv med fire rotete gutter, tihi. Hvor i Bergen bor du?

Silje 2: Hehe, så du syntes det var noe rart med øyebrynene hennes? Hun var i Columbia i sommer (der hun kommer fra), og der mente tantene hennes at det ikke gikk an å ha så puslete øyebryn som hun hadde. Så de sendte henne til en make up-tatovør. Jeg synes Diana er vakker jeg:) En av de snilleste jeg kjenner.

Silje 1

03.nov.2009 kl.12:33

Okei! Jeg bor en gate nedenfor Støletorget, rett bak Mariakirken :-) Elsker dette området, sentralt, men likevel rolige omgivelser.

Marthe

03.nov.2009 kl.14:54

Silje: Det området er det beste i hele Bergen, spør du meg:) Da bodde jeg ikke langt unna deg. Jeg bodde i Skuteviksveien som fører opp til Støletorget. Hurra for Bergen, beste byen i verden! Ta vare på Bergen for meg;)

Dilldall-Nina

04.nov.2009 kl.18:30

Hei Marthe-min ;). Takk for kjempekoselig og lang kommentar på MMM-blogen min. Jeg byttet navn på den. Så bra du gjorde meg oppmerksom på at jeg måtte endre instillingene for kommentarer. Det hadde jeg glemt å ordne. Vi har vært uten nett her noen dager, ettersom "skognettet" har vært under reparasjon/utbedring.

Som alltid - en kjempefin bilderekke. Jeg liker å se livet gjennom Marthe-synsvinkelen. Så flott vær i Bergen! Det var så fint her også forrige uke, men nå laver det ned slaps, regn og snø i en salig blanding. Min nye dunparkas har allerede kommet godt med. I samme kategori som bjørnunge-pelsen kanskje? Men på langt nær så søt ;).

Den ultimate lykke er selvfølgelig å komme hjem til vasket leilighet og middag. Man blir så glad, så glad av slikt - og av å være en fullkommen familie igjen når noen har vært på reisefot. De beste stundene i heimen er når alle er hjemme. Det mangler på en måte et hjul når vi ikke er fulltallige.

Nå skal du høre her. Har flere Osloplaner. Aller først kommer jeg inn til Oslo til uka mot helgen, men kanskje allerede på torsdag? Onsdag? Vi får se hva familien klarer av logistikk på egenhånd. Jeg skal være barnevakt - verdens første gang søs og svoger skal på fest uten nurket - og jeg skal prøve å holde fortet oppe ;). Vi får nå se, jeg takler heldigvis mye skrik ;). Deretter tenkte jeg å ta meg et par netter i den låne-leiligheten, for å gjøre unna de fleste julegavene forhåpentligvis. Jeg melder deg jeg, når jeg vet litt mer. Stoooooooor klem til deg og Mathea!!!

Nr.21

05.nov.2009 kl.07:46

Koselig innlegg, Marthe! Makes me smile!

Jeg gleder meg også til gode dager med nyfødt baby! Bare 7 uker til termin nå... :)

Kos deg videre! :) :)

Elise

05.nov.2009 kl.10:13

Du må virkelig ta til deg alle de flotte ordene du får servert :)

Kom tilfeldigvis innom bloggen din via en annen for over et halvt år siden - har ingen anelse på hvem du er, men likevel er thinktank et naturlig stoppested på bloggrunden hver eneste dag :)

Liker innleggene dine - de er til god inspirasjon, og ikke minst godt skrevet og koslige :)

STÅ PÅ! Nyt babytiden med Matea'en din, den kommer ikke tilbake :)

Vi leserne dine er her nok for evig og alltid..... ;)

Nora

05.nov.2009 kl.10:23

Hei Marthe! Så hyggelig inlegg! Kjempefine bilder. Liker også å gå i Oslomarka og komme frem til en hytte med boller og godt ;) Spesielt om vinteren! Det var kjempekoselig å se deg i Bergen, får håpe det ikke blir altfor lenge til neste gang. Kanskje jeg kommer å besøker dere på "Kampen" før jul :) Klem

erry

05.nov.2009 kl.11:18

Åh, så härliga bilder! Ditt liv verkar vara helt underbart.. Man blir sugen på att ha en liten baby att gosa med :) Kram

Marianne

05.nov.2009 kl.17:28

Søte Marthe! Så fint du skriver! Og så mange fine og stemningsfulle bilder du byr på. Kasper og jeg er heldige som får være med på noe av moroa :)

Gleder oss til date neste uke!

Randi

05.nov.2009 kl.21:39

Så god stemning jeg ble av innlegget ditt :)

Cecilie

06.nov.2009 kl.23:19

og jeg i deg, fine du :) Nå ble jeg glad sånn langt inni meg!

Nå har jeg inntatt sofa`n til mamma og pappa.. her har jeg planer om å bli en stund! Deilig å være hjemme.. selv om jeg har litt vondt av at Ågot er alene hjemme i Oslo :/ men hun klarer seg nok! Føler meg som en bekymret mamma.. hihi..

Ha en god helg Marthe :) Jeg setter veldig pris på deg, du gjør meg glad og jeg vil se deg snart!!!

Marthe

09.nov.2009 kl.09:52

Nora: Det var så utrolig koselig å møte bergensfolket igjen. Dere er kvalitet! Skulle gjerne krøpet oftere opp i sofaen med deg og spist sjokoladeboller og sladret;) Vi tar det når du kommer på besøk hit. Gleder meg!

Marianne: Så koselig at du titter innom min virituelle verden, selv om vi heldigvis har blitt kjent med hverandre "live" også;) Gleder meg veldig til torsdag. Mathea har blitt så oppmerksom på andre babyer, så det skal bli gøy å la henne møte Kasper igjen:)

Marthe

12.jun.2010 kl.21:06

www.martheliker.blogg.no :)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits