tAMtARAtAM

Bloggen min har blitt stor! God, tykk og velfylt av innlegg koser den seg ekstra masse i dag, på ettårsdagen sin. Den har i snitt levert et nytt innlegg hvert 2,3 dag, og 728 bilder har fått vist seg frem. I dag skal den skal få slappe av og ikke presse frem et eneste nytt ord. Men dens eier, altså meg, har tatt på seg bikinien og foretatt et dypdykk i arkivet, og her kommer en liten årskavalkade a' la Thinktank:

dsc0842

Dere har fått servert setninger som:

"Hvis det er noen i den enorme bloggjungelen som på en slump skulle deise innom bloggen min må dere for all del legge igjen et lite livstegn. Et enkelt hei funker lenge for meg." (Dette tok dere tydeligvis til dere, for makan til flinke lesere til å kommentere skal man lete lenge etter)

"Katrine - den søteste jenta som er hekta på hjerter. Så hekta at hun løper rundt med mobilkameraet sitt å tar bilder av hjerteformede sølepytter. Sånn liker jeg - det er livsglede. Når du faktisk går å kikker i bakken - ikke fordi du ikke tør å se verden - men fordi du leter etter naturens egne kjærlighetserklæringer på bakken."


"Marthe: "Rasmus, hva kaller man den boksen over symaskina?" Rasmus: "Den tror jeg vi kaller boksen over symaskina"" (Det enkle er ofte det beste)

"Intervjuet en hypnotisør forrige mandag, og sitter nå å forbanner meg over at jeg ikke ba han hypnotisere på meg litt mer viljestyrke."


"Det har skjedd så mye det siste året at jeg ikke har rukket å tenke over det. Men det er et savn der. Et ganske stort et også. Vi satt på kafèen og funderte litt over dette savnet. Konklusjonen landet på at man blir knyttet hardt og uløselig sammen med en by du lever i hjertet av i fire år." (Tanker om Bergen)

"Hvem trenger vel ord i slike lykkelige stunder?" (Vi fant ut at vi ventet en liten jente)

"Her skal det enorme bildet av kong Olav stirre meg i bakhodet mens jeg gjør mitt fornødne på utedoen." (Jeg gleder meg til påskeferie og hyttekos)

"Om morgenen ga jeg deg en siste sjanse til å komme frem fra gjemmestedet ditt. "Lille venn, vis deg for meg". Og du viste deg. I form av to rosa streker sa du for første gang "titt tei, her er jeg"." (Da jeg fant ut av jeg var gravid)

"Mannen og kona sitter ved frokostbordet. Aviser ligger strødd over bordet, sammen med oster, syltetøyglass, tomater og melkekartonger. Kona lar stemmen pløye gjennom frokostskogen og stemmen til Jon Herwig Carlsen på tv, og spør mannen: "Hva tenker du på når jeg sier svart/hvitt?""

"Å ligge i bestemorruter er omtrent som å ligge i en deilig blomstereng. Det lukter bare ikke like godt. Ikke at bestemorrutene mine lukter vondt." (Katrine, Silje og jeg har fotosession i et hav av bestemorruter)

"Det er brødsmuler på kjøkkenbenken, putene i sofaen flyter utover som om de lever sitt eget liv, senga er uoppredd og hybelkaninene har dannet en egen koloni i det ene stuehjørne. Oppvasken har ikke blitt tatt siden forrige helg (vi er på butikken hver dag, men har en lei tendens til å glemme viktige ting som oppvaskmiddel og tannkrem), blomstene mine dør av tørke og bloggen er på vei mot samme skjebne... Men det gjør ingen verdens ting! Vi går heller ut klokka ti om morgenen, sitter med sola i ansiktet på Aker brygge, møter gamle kjente på gjennomreise i hovedstaden, får melding om parkliv og tilbud om å komme."

"Husk; det er helg, og da har man lov til å smile litt ekstra."

"Noen ganger er du på reiser her i livet som lar deg komme hjem med mer i bagasjen enn da du dro. Latter, smil og nye bekjentskaper er ting jeg gjerne putter i retursekken når jeg har vært på tur."

"Fornuft og følelser. Der har du meg og mannen min."

"Vi tok atter en gang turen til et av hovedstadens loppiser" (hvor mange ganger har dere lest den setningen her inne?)

"Mathea er endelig hos oss. Verdens vakreste opplevelse, verdens vakreste menneske. Jeg er snart tilbake. Først skal jeg bare være litt mamma."


"Noen dager fortoner seg som et lite eventyr. En liten flik av det som virker som en annen virkelighet smetter inn i ditt eget liv. Plutselig befinner du deg på toget til et sted du aldri har vært før, på vei til noe ukjent."

Og overskrifter som:

Sovepust fra sofaen,

Hjertesølepytter og sushi,

Onsdag kan like gjerne være en mandag,

Dette er meg... eller?,

Mini(!)griser, kvikklunsj og higen etter tapt jomfrudom,

Kalde kinn og slumkjøtere,

Ingen vet hvor haren hopper,

Ikke bare veggpryd,

Nye loppefunn (denne føler jeg kunne kommet hver uke),

Mandagsmyk,

Siste kveld før alt forandres,

Uro i heimen... endelig,

Lappeteppe og ny bestemor,

Andres tull er mitt gull,

Sjakk vatt,

Hjerteklappstoff og regnbuegavmildhet,

En dag under Kasparas regnbue,

Dill dall med Nina

Jeg har fått nye venner gjennom bloggingen. Venner jeg alltid kommer til å ha:

dscf3418

Og dere har fått møte vennene mine som finnes utenfor bloggverdenen:

28266941252143706880


Jeg har laget en del mat:

dsc0174

dsc1045


Mye har blitt forandret i heimen:Jeg har (dessverre?) ikke alltid vært like anonym som jeg burde:

n5299606473555606459 Fra for ett år siden, da jeg satt der med en sort, stygg fantasifigur på skulderen som pep: "hvorfor skal du blogge? Tror du folk gidder å lese det du skriver?", via bloggtreff, fantastiske kommentarer, pakker i posten og en bittelitt større tro på meg selv har dette året har vært engasjerende, inspirerende og givende. Og ikke minst utrolig gøy!! Derfor vil jeg sette litt pris på dere som titter innom her, for dere er jo mye av grunnen til at jeg har fortsatt med dette. Derfor vil jeg at alle som titter innom dette innlegget legger igjen et lite livstegn i kommentarfeltet (som dere leste i sitatene på begynnelsen av innlegget; et enkelt hei fungerer for meg). Da blir dere nemlig med i trekningen av et eller annet hemmelig. Og hvis dere har lyst til å skrive mer enn et hei, hadde det vært morsomt hvis dere kunne skrevet tre ord dere forbinder med bloggen min. Sånn synes jeg er gøy!

Så kom igjen kjære lesere, det hadde vært gøy å se hvor mange det kunne blitt i loddtrekningen. Jeg lar "konkurransen" gå til tirsdag klokka 2000.

Nå er det lørdag, og som en blogger en gang sa: "Husk; det er helg, og da er det lov å smile litt ekstra". Så gjør nettopp det; smil, vær glad og nyt helgen!

Smil fra Marthe, som er så glad for denne såpeboblefine bloggverdenen hun er en del av!

69 kommentarer

SavanneTreet

14.nov.2009 kl.12:15

Hei!!

Gratulerer med BLOGGDAGEN din!!!!

Digger bloggen din- stilen, ideene, fargene, energien og de koslige ord og fortellinger!! Fant fram til din blogg da jeg selv begynte å blogge, og har siden vært innom støtt og stadig!! Er så koselig at du fortsatt blogger- var litt redd for at dette var en oppsummerende avslutning på et fantastisk bloggeventyr, men heldigvis var det ikke det!!! =) Ha en strålende helg selv om sola ikke skinner i Oslo i dag!! Stor klem fra frøken M

MM

14.nov.2009 kl.12:17

Hei!

Hei, hei, hei, hei, hei!

Jeg "fant" deg i går og brukte laang tid på å komme meg gjennom en del innlegg. Ser jo nå at jeg bare burde ventet til i dag, så hadde jeg fått en supersøt oppsummering. :-)

Jeg begynte å savne Oslo da jeg leste kafé- og loppisinnleggene dine, så her sitter jeg, passe misunnelig, og koser meg med bloggen din. Ha en fin-fin helg.

MiaT

14.nov.2009 kl.12:20

Hei og gratulerer med bloggens første bursdag!

3 ord: inspirerende, vakre bilder av vakkert interiør og en blogg som skiller seg ut fra mengden.

Tove

14.nov.2009 kl.12:51

gratulerer med ett års dagen:) Så fint oppsummeringsinnlegg. Ble rent sulten her jeg sitter på jobb.., så mye god mat du viser bilde av...

Og leiligheten deres er jo bare så fin, både sofakrok, kjøkkenet og barnerommet. Masse personlighet og masse farger = perfekt:D

klem

nadja

14.nov.2009 kl.12:53

Hei!

Bloggen din får meg til å smile.

Ekstra mye.

Og å smile er viktig.

Bloggverden er en artig gåte, etter at jeg fikk Una fikk jeg øynene opp at den eksisterer. Og den er så herlig, og full av herlige mennesker som deg.

Gratulerer med bloggdagen, Marthe!

Grommis

14.nov.2009 kl.13:04

HEi!

3 ting jeg forbinder med bloggen din:

Varme

Farge

Smil

Ha en strålende lørdag:)

Silje

14.nov.2009 kl.13:50

Heihei:)

Koser meg kjempe masse med bloggen din. Har selv begynnt å blogge litt igjen:) Elsker og lese blogger og spesielt din, da jeg fant den leste jeg gjennom kjempe mange innlegg og sitter som regel alltid igjen med et smil om munnen:)

En glede i min verdag er din blogg:D

Silje

pillepalle

14.nov.2009 kl.13:54

Kjære Marthe, først og fremst: Gratulerer med ettårsdagen! Ver du, din blogg er med på toppen blant mine favorittbloggere :) Det er alltid så utrolig morsomt å lese om dine opplevelser og dine tanker. Dessuten er det kjempefin å se deg smile med dette enestående Marthe-grin :)) Din livsbejaende utstråling varmer og gleder så mye! Det var jo flott å få et sånt fint sammendrag av hva har skjedd her i bloggen din i løpet av et år. Imponerende og inspirerende!

Ha en ekstra-glad helg og kos deg med de dine! Klemmer fra Pillepalle

Eline

14.nov.2009 kl.14:10

Har fulgt bloggen din nesten hele året du har holdt på, men uten å si hei (uff, det er jo nesten frekt, snike sånn da gitt!!). Dette var jo virkelig anledningen til å si HEI for første gang! Jeg nyter farger og tekst, og koser meg hos deg hver gang jeg er på besøk! Du inspirerer! Takk skal du ha! Hilsen fra Eline

Kardemomme

14.nov.2009 kl.14:13

Gratulerer så MASSE med 1 års-bloggdagen kjære Marthe!

Ser jo under her at du hadde små planer om å droppe bloggingen og jeg må si det gleder meg STORT at du fortsetter! Jeg er litt dårlig på bloggefronten for tiden. Det er så mye som foregår privat at energien må brukes på annet hold nå men jeg koser meg med alle de nydelige bildene inne hos deg selv om jeg ikke har etterlatt så mange spor i det siste. Ser at du koser deg med den lille bjørneungen din og visst er du midt inne i verdens mest vidunderlige periode i livet. Husker året jeg gikk hjemme med en nyfødt liten datter som om det skulle vært i går. Da skal jeg si jeg hadde energi..

Det ble bakt og strikket og jeg koste meg glugg ihjel.

Nå har jeg scrollet meg nedover memory-lane hos deg og kost meg med interiørbildene dine. Bildet med den lilla kommoden og settekassa er et favorittbilde som jeg har lagret på harddiscen for alltid!

De fargene er bare så nyyyydelige!!

Her ved bekken er det ruskevær i dag og ikke engang de to kattejentene våre vil være ute. Så vi har satt igang symaskinen jeg og datteren min. Vi fyrer på peisen og tar pauser i vatt-teppehaugen i sofaen innimellom når vi blir slitne. Ønsker dere tre en herlig helg videre! Stor klem fra Kardemomme :))

Kristine

14.nov.2009 kl.14:14

HEI!Gratulerer med ettårsdagen! Jeg har fulgt bloggen siden i vinter, og du er en av mine favoritter. Første kommentaren jeg legger igjen hos deg. Håper du fortsetter med bloggingen lenge!!! Blir veldig inspirert av deg! Tre ord som jeg forbinder med bloggen din er: GLEDE, LIVSNYTER OG FARGER!

Klem fra Kristine

Camilla

14.nov.2009 kl.14:15

Juhei..ukens høydepunkt! (nytt marthe innlegg om du lurte.. ;-) hihi Som jeg har sagt før, man kan ikke unngå å bli glad etter å ha vært innom her. Så, tre ord om bloggen.. positiv, fargerik og ærlig. Jepsipepsi Håper du har en finfin helg. Det har vi nemlig, og Casper og Knut fikk omsider kjent spark for førte gang idag. Stor stas! Om noen timer blir det sprellende fersk torsk til middag, som to gutter kom med på døren her.. Kjekt å være på landet! :-) *klem*

14.nov.2009 kl.14:15

Hei hei!

La jo igjen min første kommentar hos deg i går, så da fortsetter jeg i dag også :)Gratulerer masse med bloggbursdagen! Må si at bloggen din raskt har blitt en favoritt!

Jeg forbinder bloggen din med

* fine farger

* flotte, velskrevne innlegg

* livsglede

Tusen takk for svaret på spørsmålet mitt om lillafargen:)

Ha en fortsatt super helg! Masse hilsener fra Caroline

Linda Kristin

14.nov.2009 kl.14:36

Bloggen din forbinder jeg med masse farger, livsglede, kreativitet og så tenker jeg at det banker et stort, kjærlig morshjerte hos deg! Alltid gøy å lese innleggene dine!

Rosa

14.nov.2009 kl.14:54

Hei ; ) Syns du skriver veldig veldig bra. Du formidler følelsene i ting på en helt fantastisk måte : )

Silje

14.nov.2009 kl.15:22

Koselig, personlig og inspirerende blogg :)

Bente

14.nov.2009 kl.15:46

Hei - gratulerer med blogg-bursdagen:) Jeg er en av dine anonyme lesere og trives så godt med å lese nettopp din blogg. Bloggen din strutter av livsglede - og jeg er helt sikker på at du er et menneske som ikke gjør livet trangt for andre rundt deg:) Bente.

Hildegunn

14.nov.2009 kl.16:01

Hei! Jeg gleder meg hver gang jeg ser du har kommet med et innlegg for den får meg til å smile :) (se nå skjedde det igjen!). Du skriver om hverdagslige ting som får dagen til å bli litt bedre for oss som leser det (og forhåpentligvis for deg også, for hvorfor blogger vi egentlig?). Jeg vil faktisk si at du har en positiv blogg jeg. (jaggu, snakk om å ta i, hehe). Håper helgen byr på mer enn Osloslaps for din del og at du vil dele den med oss! (Jeg er veldig glad i utropstegn ser jeg plutselig!).

Marit

14.nov.2009 kl.16:06

Hei!

En fornøyelse å lese bloggen din:)

Jeg titter stadig innom deg - gratulerer med 1 års dagen!

Ha en fin helg med din lille familie - jeg savner min Marthe

som har flyttet og blitt student dette året, men koser meg

med datter nr 2 og min kjære mann....

Marit:)

Nora

14.nov.2009 kl.16:21

Hei Marte!

Bloggen din gjør meg glad! Jeg forbinder den med flotte bilder, fine ord og fargerike innlegg. Jeg ønsker deg en fnfin bloggbursdag og ei god helg : )

Kaspara

14.nov.2009 kl.16:31

Kjære Marthe!

Hipp hurra for 1 år med Marthe-blogging!!! Dette året har du inspirert, varmet, frydet, gledet og underholdt en stor bloggverden, som jeg tror er ekstra glad i akkurat din blogg og deg som person!

Du gir så mye av deg selv, er så raus og skjønn i kommentar-givingen, strør om deg med boblende både farveglede og livsglede. Med ord leker og skaper du magi, og bergtar oss alle.

Må jeg velge bare tre ord må det bli;

Boblende livsglede

Ord-magi

Farve-innsprøytninger

Håper du får koset deg masse i kveld når du får venninnebesøk!!! Her skal vi kose oss med fondue.

Hadde helt glemt denne geniale tingesten hvor folk tilbereder sitt eget kjøtt. Nå må jeg sette inn en form fløtegratinerte poteter i ovnen. ute i hagen leker ungene og er salige over de små snøflekkene. Vi har faktisk en liten snømann med gulrotnese og en fin snøborg i hagen akkurat nå.

Ha en super kveld!

Stor klem fra Kaspara

Vibeke

14.nov.2009 kl.16:46

Hei :)

Gratulerer med bloggbursdag.

Tre ord om bloggen din.....hmmm, det ble plutselig litt vanskelig å bare velge tre, men tror det blir deilig fargerikt, god stemning og inspirerende. Får lyst til å lage mat og kanskje begynne å blogge igjen etter å titte innom deg :)

Ønsker deg og dine en fin helg.

Klem fra Vibeke

Frk Maya

14.nov.2009 kl.17:03

Gratulerer lille bloggen! Tenk at du er blitt hele 1 år, du og du som tiden går. Mamman din har all grunn til å være stolt av deg. Håper du får en fin dag med maaange gode kommentarer!

Hihi, så koselig innlegg Marthe! Innlegget oppsummerer de 3 ordene jeg forbinder mest med bloggen din. Fargeglede, hjertevarme og livsglede:)

Håper du har det fint! Og ja, foresten jeg var den dama med Stavanger Flintkrukka på Grønland. Hihi, jeg er ikke like god på å svare tilbake til folk lenger:) Jeg var på markedet i dag også, men kom tomhendt hjem derfra. Men plukket derimot med meg noe småtteri på de 2 loppemarkedene som var i byen i dag.

Du har all grunn til å være stolt av bloggen din Marthe!

Hilsn bloggenabon;)

Frøken Fryd

14.nov.2009 kl.17:14

Det er helg, så jeg smiler litt ekstra.

Din blogg er ærlig, inspirerende og morsom. Dessuten gjør bloggen din meg glad. Hva mer kan en be om her i livet?

Håper du blir i alle fall et år til. Klem fra nord

M by M

14.nov.2009 kl.17:32

Gratulerer med ettårsdagen! Jeg er thinkthank-fan!

Klem

Hege

14.nov.2009 kl.18:03

Hei og hopp!

Jeg er glad du blogger jeg, søte Marthe. Det er alltid så gøy å lese, så fortsett med fine ord og fine bilder! :) Takk for besøket sist, Mathea er nydelig - og nå er det min tur til å besøke dere i Oslo :) Klemmer

Janne

14.nov.2009 kl.18:35

Gratulerer med dagen, hipp hipp hurra!!!
Dette var faktisk en av de første bloggene jeg slumpet innom, og en av grunnene til at jeg selv fikk lyst til å begynne å blogge...:)
Og disse tre ordene forbinder jeg med bloggen din, Marthe; fargerik, inspirerende og fantastisk koselig;)
Klem fra meg

Nr.21

14.nov.2009 kl.19:22

Gratulerer med blogg-ett-årsdagen!!! Du har en herlig blogg, med fiiine innlegg, som alltid gjør meg inspirert og glad!!!

Mari

14.nov.2009 kl.19:36

Gratulerer med 1års dagen du HERLIGE, SKJØNNE, VIDUNDERLIGE, FARGERIKE blogg!

Marthe, jeg kjenner deg kun gjennom bloggen din, men for et fantastisk kjennskap! Jeg hopper litt ekstra på stolen min når jeg ser at du har oppdatert her inne og klarer nesten ikke å vente til jeg har fått lastet ned siden din, og virkelig kan kose meg med dine herlige skriblerier og fagerike bilder. Du får meg alltid i så godt humør :) Hvis jeg har en litt stri dag kan jeg kikke innom her, og gå smilende ut igjen. Du gir så mye av deg selv, og jeg kan kjenne energien komme ut av bildene dine. Kjæresten din og din lille skjønne bjørneunge må ha fantastiske dager sammen med deg!

Det jeg forbinder mest med bloggen din er farger, skjønne hverdagshistorier og lykke!

Håper du har en fin helg, Marthe! Klem fra Mari

nhsnina

14.nov.2009 kl.21:18

Hei!

I min søken rundt i denne bloggverden har jeg kommet over mange blogger av ymse slag. Din er en av de som treffer meg rett i hjertet. Den ligger godt lagret i favoritter på min pc, der har den selskap av blant andre Katrine og Cecilie. Cecilie og Katrine veit jeg hvem er fra jeg gikk på u.skolen på Skreia. Om de vet hvem jeg er, er en annen sak. Kort fortalt: det er like morro hver gang det kommer et nytt inlegg fra deg, håper å kunne lese bloggen din i lang tid framover:) Gratulerer med bloggdagen og ha en kjempefin lørdagskveld:)

Hilsen en av mange "utvandrede" totninger;)

Tove

14.nov.2009 kl.21:31

Gratulere!!!!

1. Koselig

2. Morsom

3. Inspirerende

Ha en fortsatt suuper helg!

mari Helene Stikbakke

14.nov.2009 kl.21:38

hei kjære vakre vene:) gratulerer med blogg-bursdag, syns vi feiret den på en veldig fin måte i dag! tusen takk for at vi fikk komme til det energigivende hjemmet deres, makan til oppvartning skal en lete lenge etter, deiiilige kaker og herlige samtaler, dager som i dag tar jeg med meg i hjertet:)jeg har fulgt bloggen din hele året, og blir stadig like skuffet hver dag jeg er innom og det IKKE er ett nytt innlegg! inspirerende,fargesprakende og levende vil jeg beskrive bloggen din som, og jeg håper du fortsetter å blogge selv om nydelige Mathea "krever" mer av deg ettersom hun vokser til:) NYDELIGE Mathea, som bare nyyyter livet i den fantastiske familien hun er så heldig å ha bli født inn i! kos deg resten av lørdagskvelden Marthe, vi snakkes snarest, nå skal jeg sy meg en sånn minibaguette-posekurv inspirert av deg ;)klem,klem:)

Stine

14.nov.2009 kl.23:19

Hei!

Gratulerer!

Jeg oppdaget bloggen din en kveld for et par måneder siden. Det ble en sein kveld, for å si det sånn. Veldig inspirerende, og ikke minst levende og godt skrevet!

Jeg er innom bloggen daglig. Sitter og håper at du har skrevet et nytt innlegg mens jeg venter på at siden lastes.

Tror nok det er fordi vi har en del felles i våre liv. Er også blitt mamma dette året, vi er like gamle og har mange av de samme kreative interessene.

Har aldri lagt igjen noen kommentar, så det var på tide.

Tre ord til din blogg:

- Fargerik

- Gledespredende

- Innholdsrik

Hilsen Stine

15.nov.2009 kl.01:21

HEI :)

Jeg elsker bloggen din! Tre ord som passer perfekt er morsom, velskrevet og fargerik! :)

vaskeklut

15.nov.2009 kl.01:32

jeg blir så glad inni meg hver gang jeg leser bloggen din. den er så lys, lett og fin! jeg har utdannelse i sømfag, men blir bare sittende og måpe hver gang du presenterer noe nytt du har sydd, eller andre ting du har lagd. du er så flink :)
mathea kommer til å bli så stolt av mammaen sin, når hun blir stor nok til å forstå hvem som lager alle de fine tingene i huset hun bor i :)
takk marthe, for at du er du og at du blogger så fint. det gjør tilværelsen min noen hakk lysere. :)

Cecilie

15.nov.2009 kl.10:36

Tjohei for et innlegg! :) Jeg koste meg fra begynnelse til slutt.. selv om det er litt på etterskudd så, hurra for bloggen din! For et fint og innholdsrikt år det har vært.. Jeg blir så glad av å lese alle de fine kommentarene du får, for de er så velfortjent. Jeg er så glad jeg har deg i livet mitt, fine du :) Bloggen din utstråler glede, den gir meg inspirasjon og den er varm, akkurat som deg!

lise

15.nov.2009 kl.11:00

Hei Marthe

Gratulerer med ettårsdagen! Det tok en stund før jeg oppdaget bloggen din, men det var på mange måter kjekt - for da hadde jeg godt lesestoff en hel kveld.

Tre ting jeg forbinder med bloggen din er åpenhet, raushet, farger, sprudling, tilstedeværelse, flotte bilder og god tekst, inspirasjon. Det ble mer enn tre, gitt, og kunne blitt enda mer - helt klart.

Jeg gleder meg til det neste året - som jeg skal følge i sin helhet.

Janne

15.nov.2009 kl.11:20

Hei Marthe og gratulerer med det lille-store jubileet : )

Jeg er ikke blogger selv, men en ihuga bloggleser - og blir like glad hver gang jeg ser et nytt innlegg hos deg. Bloggen din synes jeg uttrykker:

- livsglede

- de små ting

- masse herlige farger!

Jeg blir rett og slett glad og må smile litt, når jeg leser bloggen din. Verden skulle hatt flere sånne som deg : ) Ha en fin søndag!

Hilsen Janne

Maren

15.nov.2009 kl.11:22

Din blogg er min favoritt av absolutt alle. Elsker måten du betrakter tingene rundt deg på; skrivemåten og de fantastiske bildene, og hver gang det dukker opp et nytt innlegg, så nyter jeg hvert eneste ord. Jeg blir både inspirert og viktigst av alt: veldig,veldig glad. Noen ganger kommer det til og med en gledeståre, og jeg gleder meg til jeg en dag kan lete etter ting på loppemarked til en liten en. Takk for innblikket i verdenen din.

Gledelig, energigivende og varmende.

Carina

15.nov.2009 kl.11:41

Gratulerer med dagen MartheBloggen!!:)alderen kler deg! Der du stråler i alle de sterkeste farger, stappet av den deiligste fristende mat, proppfull av de nydeligste loppisfunn, rørende personlig og sprengfull av inspirasjon, er du den fineste ettåringen jeg kan tenke meg! Gratulerer igjen, så mye som har skjedd det siste året, Marthe!

Tre ord er igrunn for lite for å beskrive bloggen din.. Men jeg vil si:fargerik, inspirerende og velskrevet. Blant annet!:)

Elsket forresten Bergensbildene du la ut for en liten stund siden! akkurat slik liker jeg å huske byen, ingen by er penere når solen skinner!:) takker også for tips til den superfine lillefargen (som du gav til en annen av dine lesere)..har vært på jakt etter en passende lilletone selv, og tror kanskje jeg brisker meg til å herme etter deg og dere:)

ha en fin dag Marthe!

stor klem fra Carina

Marie

15.nov.2009 kl.11:44

Hilsen fra en fast leser, som forbinder bloggen din med:

- Livsglede

- Farger

- Evnen til det å sette pris på de nære tingene

Gratulerer med 1- års dagen! Jeg håper på mange flere innlegg!

Marianne

15.nov.2009 kl.12:17

Uten å lese hvordan de andre beskriver bloggen din vil jeg tro at enkelte ord går igjen.. :) Uansett; her er mine:

Fargerik, varm, vittig!

Når jeg tenker meg om er det ord som beskriver både deg og bloggen din :)

Takk for turgåing, rundstykkelunsjer og skravling om både det ene og det andre..! Rart hvordan samtaleemnesperrer forsvinner når man møtes som mødre... :)

Fru H

15.nov.2009 kl.12:23

Kjære deg! Du er så søt! Super blogg! Fine bilder, fine tekster og fiiine mennesker :-) Og du er veldig flink til å inspirere :-) Klem fra ei uten blogg, Fru H.

erry

15.nov.2009 kl.12:27

Grattis till ettårsdagen! Vilken härlig summering av ditt första bloggår. Din blogg får mig alltid att le, du är en fantastisk bloggerska, tack för all inspiration! :)

Glede

15.nov.2009 kl.13:50

Grattis så mye med 1 år som blogger! Jeg er her for å følge deg i årene fremover også! Hva jeg forbinder med bloggen din? Ordene som popper opp er: hjemmekoselig, inspirerende og varm, herlig humor! Med matbildene dine minte du meg på at jeg fremdeles ikke har prøvd den retten med auberginer.. Akkurat nå er jeg så mett at det ikke er mulig å tenke på å lage mat - men kanskje neste helg? Skal prøve å få fikset dataen denne uken... Føler meg helt utenfor for tida - uten mulighet til å følge dere bloggvenner! Men jeg kommer sterkere tilbake! Ha en flott uke!

Randi

15.nov.2009 kl.14:19

Pip!! :D

Din blogg er fine bilder,gode oppskrifter og inspirerende!

Kathy

15.nov.2009 kl.14:40

Er det noen som klarer å bruke fantastiske ord til å beskrive så er det deg.

Du har en så fin blogg du Marthe, og en fantastisk evne til å skrive fengende!

Litt sånn som deg og mannen din Rasmus, så syns jeg fornuft og følelser beskriver bloggen din bra. Håper det går bra med Mathea og at dere har det fint. (Føles ut som bare noen få uker siden vi møtes på hytta til Håkon og du var høygravid) :)

Hilsen Kathy

E

15.nov.2009 kl.15:36

Gratulerer med bloggdagen din :) ¨

3 ord

- innspirerende

- vell skrevet

- varm

Lykke til videre og håper du fortsetter :)

Ingvild

15.nov.2009 kl.16:26

Gratulerer med dagen!

Bloggen din er så glad, finurlig, fargerik og levende! En fryd å titte innom i en ledig stund. Håper du finner tid og fortsetter med skribleriene.

God søndag til deg og dine!

Bengin ~ Mote&Glede

15.nov.2009 kl.16:58

Grattis da :D

det så kjempegodt ut!

Det er forresten en ny FLAUSE-video på bloggen min nå. Det hadde vært utrolig koselig hvis du hadde stukket innom <3

Katrine

15.nov.2009 kl.17:10

Vakreste Marthe. Du gir meg gåsehud over hele kroppen, bare fordi du er så fin. Jeg er stolt av deg. Stolt av å ha deg så nær. Jeg beundrer deg. Respekterer deg. Og elsker deg!

Du har den fineste bloggen her ute. Og det uten tvil! Tre ord om denne bloggen? Akk, hvordan skal jeg greie det.

Ekte. Vakker. Inspirerende. Leken. Morsom. Sjarmerende. Ordrik.

Jeg greide det ikke :)

Madeleine

15.nov.2009 kl.17:54

Hei!

Gratulerer med 1-års dagen! Jeg fant deg for noen uker siden, så for meg passet det veldig godt med en liten oppsummering!

Du har en inspirerende, morsom og koselig blogg. Gleder meg til å følge deg videre =)

Hilsen Madeleine

Nina

15.nov.2009 kl.20:28

Hei, hei, heeeeiiiii :)

Du har en fantastisk fin blogg, en blogg som fanger alle som leser, og alt du skriver er så lekende og artig! Den som ikke lar seg fenge av det du skriver, har ishjerte og steinsjel!

Tre ord jeg forbinder med bloggen din: Fargerik, inspirerende, eventyrlig ;)

Du skriver så utrolig bra, og den beste premien av alle, tror jeg vi alle er enige om, er at du fortsetter å blogge- for alltid!!!! :) Håper alt er bra med den og den søte, lille familien din :)

klem fra meg

Frøken Paris

15.nov.2009 kl.21:19

Grattis med pussdag! Håper du fortsetter lenge, lenge! Det er skikkelig opptur hver gang du oppdaterer denne bloggen som jeg forbinder følgende med: "farger", "retro og loppis" og "smilende hverdag"

Og forresten, jeg trodde jeg visste hva Gullrekka var, men fant så ut at jeg tenkte på Gullruten. Så nei, jeg vet ikke hva det er mannen din ser på mens du surfer rundt i Bloggeland. Hihi!

Ha en strålende uke søte Marthe!

Klem fra Paris

KAT

15.nov.2009 kl.21:36

Herlighet for en herlig kavalkade fra en herlig Marthe! Hurra for ett år , må det bli mange flere!

Carina

15.nov.2009 kl.22:13

Hei igjen Marthe..

kom over dette bildet og kom til å tenke på deg og gjøkeredet ditt (ref ditt tdligere innlegg)..så måtte jeg bare dele det med deg! en liten bursdagsgave kanskje..dersom det skulle falle i smak da;)

Elsker denne siden, mange nydelige bilder:)

http://indiefixx.com/Feed_your_soul/downloads/August/amyruppel_fys.pdf

Carina

Anita

15.nov.2009 kl.22:24

Jeg har lest bloggen din lenge.Også før du tok en pause:) For en stund siden bestemte jeg meg for å sjekke bloggen din igjen, for å se om du hadde begynt igjen. Da ble jeg jammen glad, for det hadde du! Så nå er jeg daglig innom igjen. Blir glad for hver gang du oppdaterer, alltid så koselig å lese innleggene dine. Godt skrevet og alltid inspirerende. Det er også et av ordene som beskriver bloggen din. Inspirerende, fargerik og fengende.

Gratulerer med 1 årsdagen:)

Anne

15.nov.2009 kl.22:36

Gratulerer:) Jeg har ikke lest bloggen din så kjempe lenge, men første gang måtte jeg grave tilbake og lese så mange innlegg jeg bare kunne, jeg ble rett og slett hekta fra første innblikk. Du skriver på en herlig, morsom, rørende, og inspirerende måte. Bildene dine sier mer enn tusen ord, og du virker som en veldig søt og livsglad person, og når du i tillegg er villig til å dele av deg selv på denne måten, er det dømt til å bli bra:) Håper du fortsetter å blogge leeenge, du er min absolutte favoritt:) Ønsker deg og dine alt godt, gleder meg til flere livstegn, mer inspirasjon, og mer blogglede!:)

Sølvi

16.nov.2009 kl.08:57

Hei igjen Marthe!

Først av alt, gratulerer med 1-års dagen til bloggen din! Bloggen din er et lyspunkt i livet mitt.

Jeg fant den fine bloggen din en dag i sommer da jeg drev og googlet på 'retrostoffer' tror jeg. Synest å huske at jeg da fikk lese om en tur til Stryn, gammelt sengetøy og bryllupsdag #kan det stemme?# Noen uker senere tenkte jeg på bloggen din, og at jeg hadde sett så mange fine bilder, men kunne ikke huske navnet på den, så jeg skrev inn disse stikkordene i Google og så fant jeg deg igjen. Fantastisk!!!

Jeg ble helt overveldet da jeg så at du hadde svart på kommentarene mine. Jeg ble nesten litt rørt her jeg satt. Tenk at du tar deg tid til det? Vil bare at du skal vite at jeg, og sikkert alle andre du har svart til også, er utrolig takknemlig.

Som så mange andre er jeg også blitt inspirert av den lilla kommoden din, og tror jeg velger denne fargen når jeg nå, denne uken #fingers crossed!# skal male vitrineskapet mitt.

Men mest av alt så blir jeg inspirert av de fine ordene dine. Du er helt unik, Marthe!!!

Bloggen din er: Å GI AV SEG SELV, UHØYTIDLIG, HVERDAGSGLEDE. Jeg elsker bloggen din, Marthe.

Hilsen Sølvi

Tullefrans

16.nov.2009 kl.11:02

Tre ord om deg: Jovial, tøyelig og vakrest. Tre ord om bloggen din: Fargerik, Inspirerende (legg merke til den store i-en) og uuttømmelig.

Du traff meg midt i hjerterota da jeg først ble kjent med deg, og jeg må si du har klamret deg fast siden! Det er noe ved deg som får meg til å ville sende postkort uansett hvor jeg er, og du gir meg lyst til å bli mor i Oslo. Og det er ikke rent lite for min del! Å være en så flott person er noe du virkelig takler. Å klare å vise denne personligheten på nettet, og la den strømme gjennom til kjente og ukjente er imidlertid et mesterstykke du har håndert perfekt! Det tror jeg ikke det er veldig mange som klarer som deg. Gratulerer, Teigen!

Klemmer og suss på truten fra Tullefrans :)

cecilie

16.nov.2009 kl.11:28

Hei og gratulerer med bloggbursdagen!

jeg forbinder din blogg med:

- lange og koselige innlegg

- god formuleringsevne

- varme og idyll

Hilsen fra fast leser

Anette

16.nov.2009 kl.21:52

Hei Marthe!!

Jeg eeelsker bloggen din og håper du fortsetter å skrive lenge lenge lenge :)

for meg er bloggen din: fargeglede, ordtryllerier, hverdagslykkeinspirasjon (jeg syns tre ord var litt lite så jeg tok en tre-i-en til slutt)

Klemmer fra Anette

Elisabeth

17.nov.2009 kl.11:02

Jeg synes det er fint at naboen blogger. Da holder jeg meg oppdatert også nå som bakgårdssesongen er over :)

PS: Jeg har fremdeles ikke solgt de lysegrønne pulsvarmerne med perler på fra markedet i høst... ;)

Ingvild

17.nov.2009 kl.15:27

Hei :)
Tre ord om bloggen: velformulert, fargerik og koselig!

Mannen din

17.nov.2009 kl.15:57

Eg vil også vere med på trekninga! Og her kjem tre ord om bloggen din:

1. Snill

2. Søt

3. Morsom

Akkurat som deg med andre ord:)

Drops

17.nov.2009 kl.16:56

Hallois.

Du å du.. så mange herlige innlegg og magiske overskrifter.

Helt herlig.

Moro å se makeovere av både Ikea seng og lekker kommode som ble alldeles nydelig i lilla.

Kjære Marthemor.

3 ord:

ai ai...

1.Livsnytende

2.Morsom

3. og selvfølgelig Kreativ...

Stor klem fra Dropsa

Thea

17.nov.2009 kl.17:40

Marthe, du har fantastisk bra ben!!

Bloggen din er; varm, fin og inspirerende!

Jeg liker utrolig godt å lese om hvor fint du har det, både med mennesker og interiør. Særlig liker jeg spennende matretter med oppskrifter!!

-Thea

Frk. Fosli

17.nov.2009 kl.18:37

Hurra for en favoritt!
Keep up the good work! Du vet jeg liker både deg og denne herlige bloggen :)
Klem fra Frk. Fosli

MiaNostalgia

17.nov.2009 kl.18:44

Gratulerer med bloggdagen! Hyggelig at du er innom av og til og sprer glede!

Må jo slenge meg med og si tre ord jeg forbinder med bloggen din:

Livsglede

Fargerik

Gledesspreder

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits