TAKK!Wow... 69 fantastiske, hjertevarme, overveldende, over-the-top utrolige, hjerteklapprørende, unike, uslåelige kommentarer fra like fantastiske, hjertevarme, overveldende, over-the-top utrolige, hjerteklapprørende, unike, uslåelige lesere! De siste dagene har jeg klikket meg inn på bloggen, spent på om det har kommet noen nye kommentarer. Og hver gang har det vært noen der ute som har tatt seg tid til å skrive til meg. Jeg blir så rørt, glad og varm innerst i hjerterota.Flere kommentarer har blitt lest med en tåre i øyekroken, for makan til varmende, koselige ord skal man lete lenge etter. Jeg må bare få takke hver og en av dere, dere er de mest fantastiske leserne en blogger kan ha! Og beskrivelsene dere har gitt av bloggen har gitt inspirasjon, glede og ikke minst selvtillit... har jeg en grå dag skal jeg klikke meg inn og lese de gode ordene. Jeg er målløs av ydmykhet.Vi har en liten, syk baby i hus i dag (så grusomt det er med en hjelpeløs, febersyk tulle), og på grunn av min dårlige rygg har Rasmus kommet hjem fra jobb for å avlaste meg fra litt bæring. Nå sover endelig jenta vår, og da er det på tide for meg å plage mannen min som sitter ved stuebordet og tar igjen litt jobbing.

dsc0083

Se, her har han satt opp det alvorlige revisor-uttrykket sitt.

dsc0084

"Vil du hjelpe meg med en ting, Rasmus?"

dsc0085

"Du skal få æren av å trekke hvem av leserne mine som skal få premie!" Se, nå ble han glad. Godt å få en pause fra kjedelige regnskap og triste tall.

dsc0086

Posen med det rare i. Her ligger navnene til over 60 fantastiske lesere!

dsc0083

Her skal det ikke være noe tull. Inhabile bloggeier Marthe holder seg bak kamera, på en armlengdes avstand, mens Rasmus foretar trekkingen.

BAMBARABAM!

dsc0080

Lappen som ble trukket het Vibeke, og det heter også jenta som skal få en liten gave.
Dette kommer til en postkasse nær deg, Vibeke, i løpet av neste uke. Send meg en mail med adressen din: marthe.holien.bo@gmail.com

Igjen; takk til dere, flotte mennesker! Dette ga mersmak, så det spørs om det må bli en konkurranse igjen om ikke så lenge.

Hei og hopp, godtfolk!

13 kommentarer

Tullefrans

18.nov.2009 kl.08:38

Heldige Vibeke :) Så mye fint du har "skrapt ihop" a, mor! Det er jo en selvfølge at du må få noe fint igjen etter timevis med blogging. De kommentarene fortjener du! Du er en inspirasjon på alle måter, og jeg er kjempeglad i deg! Håper ryggen bedrer seg, og at Mathea blir kvitt ulumskhetene. Typisk november i grunn. Ha en strålende dag!

Klemmer, Tullefrans

Kaspara

18.nov.2009 kl.08:57

God morgen, Marthe!

Så koselig med alle de hjertevarme, nydelige kommentarene, og du fortjener dem alle!

Det så ut som om Rasmus likte oppgaven han fikk og det å få et ørlite avbrekk fra tallenes verden.

Håper lille Mathea snart friskner til igjen og at ryggen din blir bedre.

Aldri noe gøy å se ungene sine syke og puslete.

Så gøy å se et grønnlig Kaspara-stoff i en av disse fine stoffkurvene dine! Ser også igjen det nydelige stoffet som dekket sofasetene. Det kan jeg spise opp, hi, hi!

Her er jeg litt omtumlete og trett etter å ha sydd, blogget og drukket kruttsterk kaffe natta lang.

Like greit det som å ligge våken i senga med spillåpne øyne! I dag kommer far i huset tilbake fra seminar, så i natt blir det nok en tungtsovende dame som inntar horrisontalen.

Nå skal jeg sy bakstykke på noen skjerf og begynne på et nytt lappeteppe.

Ha en fin dag alle tre på tross av sykdom og grinete rygg! Klemmer fra Kaspara

lise

18.nov.2009 kl.15:23

Det er kjekt å delta i konkurranser, og veldig kjekt å ha slike også. Det var litt av en gave også, heldige Vibeke. God bedring!

MiaNostalgia

18.nov.2009 kl.15:42

Du sprer jo så mye solskinn og glede gjennom bloggen din, så alle kommentarene du har fått er vel fortjent.

Tusen takk for veldig koselig kommentar på bloggen min også. Angående teen du spør om så er den kjøpt i England. Har ikke funnet den noe sted i Norge, dessverre.

Ha en fin dag, og håper hun lille blir fort frisk igjen.

Kamille

18.nov.2009 kl.16:49

Hei Marthe.

Du har ein heilt fantastiske blogg med masse inspirasjon og gode, kloke ord. Alltid masse fine bilder så dette fortjener du!!!

Ikkje kjekt med ei tulle som har feber, stakar jenta..

God at mannen kan avlaste deg litt. Masse masse god bedring.

Eg har nettopp hatt svineinfluensa, glad eg er ferdig med den for me reiser til Berlin i morgon! :):)

Klem frå Kamille

Cecilie

18.nov.2009 kl.20:04

Du fortjener hver og en av de flotte kommentarene! Det er snickers og twist :D

Masse god bedring til Mathea! ;/ Er ikke så greit å bli syk når man er så liten... håpe basseluskene stikker videre fort som en lort!

Jeg gleder meg til tirsdag :)

Marianne

19.nov.2009 kl.10:40

Så fin premie a gitt!! De derre brødposesakene føler jeg at du må lære meg å sy.. det er kanskje ikke så vanskelig? Jeg har symaskin og godt mot ;)

Fin var den hvertfall!

Ha det fortsatt herlig på Toten, min duettpartner! Alicia Keys 4 ever ;)

Marthe

19.nov.2009 kl.15:55

Haha, Marianne, den meldinga jeg fikk av deg i dag tidlig var god å få etter en søvnløs natt:) Kan ikke vente til vi skal synge tostemt. Har du forresten hørt meg synge? Jeg stod ikke først i køen når man fikk utdelt sangstemmer, for å si det sånn...

Og såklart jeg kan lære deg å sy poser! Lett som en plett er det.

Lykke til med tapaslagingen! Tipper det blir 17 fornøyde gjester:)

Katrine

19.nov.2009 kl.18:40

For en fin gave! nå blir nok Vibeke glad :) Jeg å faktisk ta deg på noe, og det er fordi jeg faktisk har hørt deg synge, og jeg syns du er flink jeg!!!

Kos deg masse på Toten, vennen. Håper Mathea er frisk som en fisk igjen nå

Savner deg hver time jeg ikke er med deg

pillepalle

20.nov.2009 kl.11:25

Kjære Marthe! Håper at lille Mathea og sin snille-lille mor er frisket! Ja, det er faktisk grusomt med et hjelpeløs barn. De kan jo ikke utrykke seg - bortsett fra å skrike og gråte. Det kan da bli hjerteskjærende, ikke sant? Vi hadde en fase med eldstemann da han var på ca. 2 år. Han skrek og skrek i timevis i mange natter. Jeg var fortvilet og min kjære var også rådvill. Vi bare visste at vår skatt ikke hadde smerter. Heldigvis er her Pillepalle litt mer tålmodig og lillitsfull enn sin kone. Så kunne han bære denne vill skrikende knippen mens jeg hadde tid å gråte i et eller annet hjørne....Vi aldri fant ut hva det var, men heldigvis stoppte det like plutselig som det kom etter to eller tre uker.

Gratulerer til den storsuksess med trekningen! Det er velfortjent, spør du meg. Morsomme bilder av revisoren foran dataen viser du frem :))) Synes, han må da bare smile så varmt da du nærmer deg! Ha en glad dag videre, Marthe, Rasmus og Mathea! Klemmer fra Pillepalle

hjartesmil

22.nov.2009 kl.00:08

du er jammen søt. har lest gjennom typ heile framsida her på bloggen din no, eg. eg håpar det er okei at eg linkar deg frå hjartesmil?

hjartesmil

22.nov.2009 kl.00:09

ps: dette er kanskje litt pågåande, men eg er åpen for studioavtaler om lille mathea skulle villa ha bilete av seg sjølv på veggen. :)

Elisabeth

30.nov.2009 kl.00:54

Det ligger en utfordring til deg inne hos meg :)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits