Besøk av Norge Rundt

For en spennende og morsom dag! På begynnelsen av dagen så stua slik ut...... men ble fort mer minimalistisk i uttrykketEt monster av et kamera krøp rundt på gulvet vårt...... og en lyskaster eglet seg oppetter veggen.

Jeg og Mathea fikk nemlig besøk av søte Samina, programleder i Norge Rundt...... og fotograf Sissel, lille Daniel, mamma Mona...... Marianne, Kasper, Ida og Sarah. For en fin gjeng som var samlet i stua i dag!Muffins ble bakt i dagtidlig, oppskrift kommer senere.

Samina og Sissel troppet opp her på formiddagen og flere timer senere pakket de med seg utstyret sitt etter mange opptak, mye latter og enda mer Matheakos. Jeg har hatt vidåpne øyne i hele dag (tross få timer søvn) og sugd til meg alt jeg har sett, hørt og lært. Utrolig interessant å se hvordan de jobber med et sånt program. Jeg har gått rundt med følelsen av at jeg har vunnet i Lotto i hele dag, så gøy har jeg hatt det! Selve innslaget skal ikke være mer en halvannent minutt langt, så det skal bli spennende å se hva de plukker ut og velger å fokusere på. Hovedfokuset var bloggen, og de filmet meg mens jeg sydde, tok bilder av muffinsene mine (dere ser kanskje den store linsa til Sissel på bildet over), ga Mathea flaske og mye mer. Tanken var vel å vise litt av det jeg blogger om, og det tror jeg vi fikk fint til. Jeg fikk se noen av klippene etterpå, og irritasjonene over alle "eh.." 'ene mine og pirkingen på håret mitt var stor, men de flinke Norge Rundt-jentene forsikret meg om at dette ble bra. Jeg får bare smøre meg med tålmodighet og vente til finalen 5. februar. Veldig spennende, og jeg er så glad for at jeg tok sjansen.Folk flest har hybelkaniner under sofaen, jeg har Daniel.

Takk for en flott dag Samina, Sissel og fine barselvenninner med enda finere babyer- dette er en dag jeg kommer til å huske lenge!

Nå er jeg så trøtt at jeg knapt greier å skrive noe fornuftig her, men det er en god trøtthet. For nå vet jeg at helga venter, mannen er hjemme (og skal lage middag til meg), og dagene fremover skal nytes i fulle drag. Ønsker alle som titter innom ei kjempegod helg!

Klem og smil fra Marthe

20 kommentarer

Cecilie

22.jan.2010 kl.19:11

Så gøy!! Spennende med tv-folk på besøk og mange søte bebiser :) Det var jammen bra du sendte inn et bidrag, for jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli så bra. Muffinsene så helt nydelige ut, gleder meg til oppskrift! Skimter jeg silikonmuffinsformene du fikk av oss? Har planer om å bake hornene dine også så fort muligheten byr seg.

Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet og vente til 5.februar.. :) Du er fin du! Godt at mannen skal kokkelere og ordne for deg i kveld, det har du fortjent. Håper du får en helg med masse kos og en god dose søvn :)

Glad i deg!

22.jan.2010 kl.21:38

Ja dette så spennende ut!! følger spent med den 5.februar:)

Tove

22.jan.2010 kl.21:38

Så morro!! Nå må jeg straks tilbake å se hva du skriver om når dette blir sendt...Bestandig koslig å kikke innom her, noe jeg gjør hver gang jeg ser det har kommet ett nytt innlegg. Jeg er bare fryktelig dårlig til å kommentere, prøver støtt og stadig å skjerpe meg:) Jeg ble forresten veldig sulten av å se bildene( og lese nynorsk oppskrift) av hornene under her, måå røvers snart. Så nydelig lille Mathea er, og det var ikke vanskelig å se at hun ligner på deg:) Og den kule bodyen, og en drøm av vugge full av fine farger, mønstre/ tepper, dyner.. Gratulerer masse med å ha kommet så langt, skal bli veldig morro å se deg på tv:) uff, ble altfor sulten av hornene dine... må gå å lage meg noe mat, hihi

Klem

rannveig

22.jan.2010 kl.21:45

Hahahaha, Sissel er mamma :-)

Kamille

22.jan.2010 kl.21:54

Så spennande!!! Eg skal i alle fall følgja med på Norge rundt den 5. Februar.

Litt skummelt med Tv-folk på besøk men eg tenkjer at du klarte det med stor glans Mange herlege bebisar :) og lille tulla di er bare så sjarmerande. Likte bodyen veldig godt.

Gler meg til oppskrift :)

Nå skal eg nyta helg - legga meg på sofaen og berre nyta livet :)

Ynskjer deg ei strålande helg!

Klem frå Kamille

Mona

22.jan.2010 kl.22:33

Takk for nydelige muffins i dag! Gleder meg til å se innslaget på tv. Jeg heier på deg ihvertfall ;)

Pia

22.jan.2010 kl.22:33

Dette høres spennende ut! Må følge med 5.februar, skjønner jeg! Flotte bilder du har i bloggen din!

Torill

22.jan.2010 kl.22:45

Eg har alltid følgt med på Norge Rundt og skal gjere det 5.februar også. Kjempespennande då! Eit heilt utruleg program. Er det noko det ikkje går an å samle på? Og kor mange ulike husdyr finnast det eigentleg? Kor mange eldre i Noreg går på fjellet, syklar og gjer andre spreke ting? Det finn du berre ut på Norge Rundt :-)

Katrine

23.jan.2010 kl.08:42

Så spennende, Marthe min! har jeg sagt at jeg er stolt av deg? FYTTERAKKERN jeg er så stolt!! :D du er flink, og jeg beundrer deg for den du er.. Gleder meg til å se snutten av deg, og jeg vet du vinner hele greia. Så slik er det bare ;)

Så fin Mathea er. Smiler pent sammen med programlederen.. Den fødte tv-kjendis, jenta vår :) Nå må jeg treffe deg igjen! ta med prinsessa vår og kom en tur på lunsj neste uke? Det er en innbydelse som er obligatorisk.. Done deal

23.jan.2010 kl.11:55

ÅH DETTE BLIR SPENNENDE! GLEDER MEG TIL Å SE!

HEIA MARTHE!!

pillepalle

23.jan.2010 kl.13:38

Kjære søte Marthe! Du er så kul, du! Synes, jeg ville ha vært kjempenervøs og begrenset i hodet mitt, vet du! Men du er naturtalent, det er helt sikkert. Helt enig med din kjære Katrine, man kan da bare bli stolt av deg! Synes, Rasmus skulle da briste av stolthet over sin enestående kone :))

Du, jeg er i alle fall interessert i et sånt klipp, uansett av fortellinger om tøflene fra Tyskland :)

Det skulle bli så spennende å se deg på TV! Ha en knallbra helg videre! Klemmer fra Pillepalle

Glede

23.jan.2010 kl.14:55

Så utrolig spennende - gjett om jeg skal notere datoen og være klar den 5. feb.!!?? De muffinsene så veldig fristende ut, gleder meg til å se oppskriften. Jeg har prøvd sjokoladekake med gresskarkjerner og chili i helga, ganske godt det også. I dag har jeg en knalldag og er full av positiv energi - det er så herlig. Ønsker deg en flott lørdag med familien din. Klem

maria

23.jan.2010 kl.19:12

Så fin blogg du har:) Den bodyen Mathea har på seg var bare helt fantastisk søt! Kan jeg spørre hvilket merke det er og hvor du har kjøpt den?

Elisabeth

23.jan.2010 kl.21:41

Hei Marthe! For en herlig blogg!! Så koselig å lese hva dere driver med, pluss veldig fine bilder. Supermasse lykke til i finalen, har kjempetro på deg.

Stor klem fra Stavanger

Lisa

24.jan.2010 kl.14:28

Oj va skoj! Jag 'är dålig på kommentera men jag är alltid inne å kikar på din aupptåg. Superfina bilder tar du, tyvärr e de lite si och så med norskan, men man har ju google translator om de skulle vara så ;) Kommer man kunna se klippet på nätet? vore skoj att se! hoppas allt är bra annars och grattis till bebisen om jag glömt att skriva det innan :D

MiaNostalgia

24.jan.2010 kl.15:38

Kjempespennende og morsomt med tv-besøk. Jeg gleder meg masse til å se innlegget på Norge Rundt - er helt sikker på at det blir bra.

Ha en fin søndag og ny uke (snart).

Klem fra MiaNostalgia

SavanneTreet

24.jan.2010 kl.17:03

Åi så gøy!!

Gleder meg til å se Norge Rundt!! Ha en nydelig søndagskveld!!

Klemmer fra M

Tullefrans

25.jan.2010 kl.12:59

Så moro da, Marthe! Du kommer nok til å stå dette løpet helt inn - det har jeg på følelsen!

Heidi

26.jan.2010 kl.13:51

Jeg ser deg helt sikkert på Norge Rundt da, for det hører med på fredager! Jeg så det forige innslaget ditt og, og kunne fortelle min mann at "det der er jeg sikker på er en blogger jeg har vært innom" ;-) Moro å få det bekreftet! Lykke til!

Agnete-Sagalind

06.feb.2010 kl.11:55

Hei!

Jeg satt akkurat og så dette på tv, og tenkte "å så moro!" jeg har jo flytta til Toten, så klart det har med mannfolk å gjøre! Så tenkte jeg at "kult med noen som har lyst til å sette bloggere på skjermen på en "ikke-bimbo-aktig-måte" :)

Sitter bare og ser reprisen, men vet allikevel ikke enda om du vant eller ikke, så jeg sier "heia dere" allikevel! :)

Klem Agnete!

Ps: Ta en tur innom min blogg da vel! :)

http://bjortomt.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits