Award og utfordringJeg har fått denne koselige awarden av snille Pillepalle. Tusen takk, det varmet! Utfordringer er alltid gøy, og med denne awarden så fulgte en utfordring der du skal skrive 7 ting om deg selv. Så her kommer 7 fun facts om Marthe:

1. Jeg er "god" (noen mener det bare er stress) på å gjøre flere ting samtidig. Som å snakke i telefonen, rydde ut av oppvaskaskinen, lage middag, rydde, tenne lys, dekke bord, blogge og gi Mathea mat- alt på samme tid.

2. Jeg hopper rundt, tar knebøy og danser mens jeg pusser tenner. Huff, enda et punkt som oser stress.

3. Jeg slapper mest av (jada, jeg kan slappe av) når jeg er på hytta, uten mobildekning, strøm og vann. Eller, det er mobildekning der, men jeg liker å tro at det ikke er det. Og jeg sier til folk at det ikke er det, så slipper jeg å være tilgjengelig;)

4. Jeg har vært med i to revyer på SV-fakultetet i Bergen- en tid jeg aldri glemmer! Det var en herlig miks av galskap, intern humor og fantastiske mennesker.

5. Jeg og mannen min vedder om alt mulig. Fra hvor mange skritt det er fra ett sted til et annet til hvor mange klokka er på et gitt tidspunkt. På fredagskvelden skjedde dette:

Marthe: "Du skal få tusen kroner av meg hvis du klarer å gjette en av gjestene i Nytt på Nytt" (Hallo? Hvordan skulle han kunne greie det?)

Rasmus: Hm... Magnhild Meltveit Kleppa!

Marthe: "Haha, der sparte jeg de tusen kronene!"

Nytt på nytt begynner, og hvem sitter ved siden av Linn Skåber? Magnhild Meltveit Kleppa! Det koster dyrt å vedde med kjæresten... Og han sverget på at han ikke visste det fra før.

6. Jeg hater å sove om dagen. Føler jeg går glipp av masse. Men jeg har smertelig erkjent etter at jeg ble mamma at det er jeg pent nødt til.

7. Skulle ønske jeg aldri hadde sluttet å tegne. Da jeg var liten tegnet jeg hver dag, og mesteparten av skoledagen på videregående ble brukt til det samme. Men så ble jeg akademiker og glemte å være praktisk kreativ;)

Utfordringen skal sendes videre til 7 stykker, og jeg ser at mange har fått den allerede. Men jeg gir den til


AM


MiaNostalgia

Dere har alle blogger som er fine å kikke innom og som får meg til å smile!

Her har vi hatt en flott søndag! Mens mannen har slitt skiene sine i østmarka, har jeg kost meg med te og symaskin, og resultatet er et nytt lappeteppe til Mathea. Det er lenge siden jeg har kjent sylysten, men nå er den plutselig tilbake, og da fikk plutselig stoffene mine bein å gå på. Viltgryte med hjemmelaget potetmos har stått på middagsmenyen og nå har jeg jammen fått innvilget en time med søvn. Herlig! I kveld blir det sofa, film, litt godis og flere tekopper. Håper alle har en super søndag!God søndag ønskes også fra Mathea, som her poserer i ny lue som kom i posten fra vår kjære venninne Mari. Du er så flink Mari, og Mathea er så glad i den nye luen sin!

13 kommentarer

Glede

24.jan.2010 kl.19:18

Hei Marthe! Måtte bare kommentere når jeg så den bodyen søteste Mathea har. En slik hadde Lille Glede også. Men matchende tøfler, har Mathea dem? Å, så skjønne... Bare synd at de vokser så utrolig fort den tiden, så rekker jo nesten ikke å bruke klærne før de er for små. Artig å lese om deg i utfordringen. Kjenner meg igjen i det å gjøre flere ting samtidig! Det er jeg også god på. Men etter at jeg begynte å jobbe igjen, er hodet litt mer tummelumsk, så er kanskje ikke som før på det området. Hmm.. Kos deg ikveld og ha en fin kommende uke. :)

24.jan.2010 kl.19:59

Så søt blogg du har, falt tilfeldigvis innom...blir misunnelig på det "perfekte" livet ditt, du er heldig...

Ble nesten litt lei meg også, fordi jeg gjerne skulle funnet den "harmonien" du har i livet ditt...hvordan klarer du det?

Hva legger du i å være livsnyter? Innebærer det mer enn tekopper, loppisfunn og cafegåing? Mener ikke dette som kritikk altså, du er som sagt veldig heldig som har så mye godt rundt deg. Ta vare på det, det er ikke alle forunt. Klem

thinktank

24.jan.2010 kl.20:11

Hei du anonyme!

En blogg er bare en bitteliten del av et helt liv. Jeg har også små og store problemer å tenke på hver dag, men jeg har valgt å ikke fokusere på det i bloggen. Dette skal være en glad blogg, og mange kan nok synes at jeg er i overkant positiv. Men jeg har ikke tenkt å klage altfor masse her, her skal jeg skrive om alt det fine jeg har rundt meg, alt det som får meg til å smile hver dag.

Så tror jeg nok de fleste skjønner at livet mitt ikke er akkurst som på bloggen hele tiden. Selv om jeg føler at jeg er verdens heldigste jente! Man velger selv hva man vil fokusere på. Og jeg er SÅ mye mer enn kaffekopper, loppis og cafègåing. Mye, mye mer enn det, Heldigvis. Jeg elsker å være ute i naturen, jeg kunne egentlig klart meg bare jeg hadde hatt frisk luft og muligheten til å gå ute.

Ønsker deg en fin kveld!

Nina

25.jan.2010 kl.09:19

Så fin lue:)

Susi Brox Nilsen

25.jan.2010 kl.09:55

Den lua var nydelig!!! hvem har sydd den, syr på bestilling så er jeg veldig interessert i å kjøpe!! Har omtrent 6 venninner som er gravide i dette øyeblikket ;)

Susi Brox Nilsen

25.jan.2010 kl.09:57

Det er merkelig, men jeg kan ikke følge denne bloggen, hvorfor ikke?

Du kan kontakte meg på min blogg, eller på mail i såfall , ang luen :)

susiandthefrog.blogspot.com

Kristine

25.jan.2010 kl.12:51

Hei Marthe :-)

så utrolig kjekt at du skal på tv da!! STAS!! er alt for sjeldent jeg tittet innom denne fantastiske bloggen din..må bli flinkere ;)

Så forresten at du har fått en mine mini retro-ugler til jul, stas for meg..hehe! Hjemme hos dere trives den nok veldig bra!!

klem fra meg

Camilla

25.jan.2010 kl.18:12

Hei på deg frøkendings :-)

Håper dere hadde en fin dag ut i solen..? Hver eneste lille stråle minner meg om at våren er nærme, og det er så seilig. :) Synd vi må gjennom litt mer minusgrader og mengder med is først. Mine nye fine converse står bare å venter på å bli brukt! <3

Og joda, er nok meg og sambo på det bildet, fra vi var i Paris for 2 år siden. Litt lysere i håret nå bare.

Egentlig har vi gjort det til tradisjon å reise bort sammen i februar(i den grad man kan kalle to turer tradisjon??) hihi Men i år blir det baby istedet. Ikke så dumt det heller.. ;-)

Gleder meg til du kommer på Norge Rundt igjen, er så spennende jo.

Puss&Kram

LahrA

25.jan.2010 kl.21:00

TUSEN TAKK for Award og utfordring! Jeg føler meg beæret!

Skal hoppe ut i den, må bare grubble litt på de 7 tingene...

Kjenner meg veldig igjen i ditt punkt nr. 3 - ingenting er som å være på en minimalistisk hytte på fjellet uten vann og strøm, og ikke minst telefondekning - LOVE!

Ha en fin fin kveld!

Klem LahrA

Cecilie

25.jan.2010 kl.22:15

Jeg gleder meg til å se deg på lørdag jeg.. bare så du vet det! :)

Mona

26.jan.2010 kl.15:18

For en utrolig kul lue!!

Takk for utfordringen, men jeg har allerede tatt den for litt siden ;)

Ha en fin dag!

svibel

26.jan.2010 kl.18:11

Det var et fint triks for å gjøre tannpussen artigere :D Det skal jeg jammen prøve i kveld ;)

Gleder meg til å se det nye lappeteppet du har sydd, og jeg syns det er herlig at bloggen din er

positiv!! Negative ting får vi alltids høre nok av likevel!!! Liker bloggen din kjempegodt!!

Hanne

28.jan.2010 kl.21:18

Marthemor!

Liker punkt 4 ekstremt godt. Klokken skulle konstant vært kvart over elleve, bortsett fra midnatt når dagens nye skritt tikket inn på parameteret. Savner tiden der livets bekymringer omhandlet gravide seler, OL på Danmarksplass og undring over hvorvidt bodylotion kun kan brukes i ansiktet eller kun på bodyen.

Er stadig inne på bloggen din og nyter! Selv er jeg i Trondheim og prøver å bli smart. Gleder meg til en cafedate for å hilse på Mathea en dag kalendrene våre kan synkroniseres.

Stor klem Hanne

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits