Superdagen!

6-månederskontroll, flink baby, skravlete lystløgner på venterommet, glatte veier mot sentrum, sovende baby, to fnisete damer på Gina Tricot, elleve plagg i prøverommet, tre kjoler, tre topper, en cardigan, en skjorte, et par sko med hjem, foccacia med grillet paprika og aubergin, dobbel cappucino, müslibrød, fortsatt sovende baby, mamma i prøverommet, tre gensere, to cardiganer, en strikkejakke, to topper, ingen sko ble med henne hjem (rart det med skoene. Det blir alltid med mamma et par sko hjem), gnagsår, t-bane for såre føtter, druer, avis og kaffe, tullete fotosession, våken baby, sofakos, sovende baby, sushi, vinke på gjensyn til mamma, fire stjerners middag halv åtte (heia tidligere arbeidsgiver Ingeborg), mannen hjem, sofakos, blogging. Jeg liker sånne dager jeg.Fangsten! Innpakket i plast...Ny kjole, en av tre.Mor og datter leker fotosession. Mor er fotograf, datter er tullete posør. Og ja: skoene henger sammen, og nei: jeg kommer ikke til å vise slike bilder så ofte, så dere kan bare stikke innom igjen;)

Har deres dag vært fin? Det håper jeg!

Smil fra Marthe

18 kommentarer

Randi

26.jan.2010 kl.21:26

Hørtes ut som en super dag :)))

Så herlig å komme hjem med maaaange plastposer :D

Sv: Har hørt flere som har dette problemet.. annonsen skal visstnok forsvinne når man trykker på oppdater-knappen!?

Rina Johnsen

26.jan.2010 kl.21:56

ajaj! den kjolen var superfin, og dagen høres deilig ut.

her er det stormen Ask som leker. Vi har spist pannekaker og hørt på kastene som røsker i huset.

Ellers har det vært jobb, middagslaging og brødbaking innimellom sying. Og så har det jammentaeg blitt en yogaøkt. Ok dag, hverdag er også greit. Men gleder meg til helga i Helsinki!

Ha en super uke videre,

klem fra nord

Frk. Fosli

26.jan.2010 kl.22:05

Det hørtes ut som en herlig dag :) Nå gleder jeg meg til mamma-besøk om noen uker, og litt tråling i butikkene. Det er drømmen å få litt alenetid uten den barnevogna!
Min shopping-utflukt i dag føltes nemlig mer som dette: baske et tonn med klær på en liten makk, pakke han ned i vogna bare for noen minutters trilletur til garasjen, trille til garasjen mens jeg forbanner at vi har garasjeplass så langt unna, diktere i hodet et brev til vaktmesteren (det gjør jeg hver gang...) der jeg søker om å få parkere rett utenfor blokka pga tung unge, sloss med bilstolbelte som har snurra seg, trøste kjøpesentermotvillig gutt med bolle, knote med å få med meg barnevogn og matvarer og digert lerret til bilen, synge høyt og skjærende til lei snupp i baksetet, trille hjem fra garasjen og tenke at NÅ må jeg sende det brevet - sånn ca! Men ellers var dagen kjempefin :)

Alvorada

26.jan.2010 kl.23:09

Så koselig!

Likte veldig godt det nederste antrekket :)

Katrine

27.jan.2010 kl.00:15

Nei harrusett!? Outfit bilde :D og DAMN du er hot ut!! Hoho..

Du er så fin, vakker, søt og fin! tenk at du er min!! :D

Silje

27.jan.2010 kl.00:28

HAHAHAHAH! Morsomt! Å tenk hadde jeg også kunne kommet hjem med så mange poser:D Det hadde vært herlig, heldiggrisen:D Nydelig klær!

Silje

Madeleine/ hønepøne

27.jan.2010 kl.01:24

Skjønne Marthe! :)

Innleggene dine er til å bli GLAD av :)

Madeleine

mariannestantogfjas

27.jan.2010 kl.09:30

Wowsters! Blitt DEN motebloggern jo! ;)

Fjong erru uansett; og det var da en veldig fin kjole du hadde fått med deg hjem! Kanskje jeg får se resten av fangsten en annen dag...

Puh, nå skal jeg ta fatt på denne awarden din... Svett i nikkersen allerede.

Kaspara

27.jan.2010 kl.09:55

God formiddag, Marthe!

Hørtes ut som en drømmedag! Så koselig at du har hatt moren din på besøk i tigerstaden.

Må jo innrømme at det kilte litt i shopping-nerven, da jeg så bildet med de spennende klesposene.

Herlig med kjoler, Marthe! og hvem skulle tro du hadde født for et halvt år siden?!

Du, jeg sendte deg akkurat en mail. Må jo ikke skuffe min faste abonnent!

Ha en herlig onsdag!

Klem fra Kaspara

christine

27.jan.2010 kl.10:56

klart jeg måtte nevne deg som en av favorittbloggene mine i stavanger aftenblad, det skulle da bare mangle :D alltid kjekt å se nye innlegg fra deg selv om jeg ikke alltid er like flink til å kommentere :D

kjenner jeg ble skikkelig misunnelig på shoppingturen din, er så herlig å kjøpe seg masse, nye fine klær :D ser jammen meg ut som vi har like skjorter også.. jeg har 2 forskjellige varianter og nå blir det nok snart 3 ;) *klør i visaen*

nadja

27.jan.2010 kl.11:12

Marthe!

Man blir jo glad av små, blomstrete sommerkjoler. I alle fall jeg. Og sikkert mange flere. Så bare fortsett i samme stilen. Men hvorfor henger skoene sammen?

Tullefrans

27.jan.2010 kl.11:57

Så smashing du er! Jeg kan jo drukne mine sorger hos deg en dag snart. Det er alt for lenge siden nuh, og jeg må vise deg den nye genseren min. Nei, jeg må vel egentlig ikke det, men jeg kan jo fortelle om den i det minste.

Kathy

27.jan.2010 kl.22:45

Ojojoj.. Ikke verst! Du er superfin! Deilig dag du har hatt da frøken!

Syns det er så deilig å legge masse nye klær i skapet, for når du åpner skapet neste gang så er det D I G G

:D

Tjohei fra meg (sees på lørdag)

Myldretid

28.jan.2010 kl.00:00

Hihi, den nederste kjolen har jeg også. finefint er den! og du!

Hege

28.jan.2010 kl.12:59

Tusen takk for koselig bursdagshilsen, kjære deg :) Og jeg må få sagt - du er FLOTT selv!! Og for noen lekre sko! Ble litt shopping på meg i London også, gjør godt for kropp og sjel, hehe. Nå er jeg så spent på å få sett deg på NRK, krysser fortsatt fingre for deg :) God klem fra Bergen!

pillepalle

28.jan.2010 kl.19:52

Kjære Marthe! For ville skoer ;-)) Jeg kunne aldri klare det å gå med sånne sko! Pillepalle liker nemlig litt mer sånne trampedyr -modeller. Du vet, bekvem og praktisk ;-)

Det ble jo utrolig mange poser. Gratulerer med superkjøp!

Ha en fin kveld! Klemmer fra Pillepalle

Tullefrans

29.jan.2010 kl.14:50

Jeg må bare nevne at jeg trakk litt på smilebåndet da Google Ads assosierer bloggen din med "Kraftig menstruasjon".

Marta Frantzen

29.jan.2010 kl.19:15

For en effektiv shoppedag!

Det var flere klesplagg enn jeg har tatt med hjem i løpet av de to siste årene:) hihi! Sånn er det når man først prioriterer interiør og barneklær... Og kontoen deretter er tom:)

Så herlig ut å fornye seg litt!:)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits