Tur til Drammen for å skaffe stoff

To damer med sterke abstinenser sjekket stoffbeholdningen og måtte med angst i blikket innse at stoffbeholdningen holdt på å ta slutt. Den ene visste råd, hentet den andre, og sammen dro de til Drammen. Den ene visste nemlig at man kunne oppdrive billig stoff i denne byen, og den andre, som aldri hadde satt sine bein i denne byen, var nysgjerrig på om stoffet her var annerledes enn i andre byer.Klare for å hamstre stoff som skal medbringes til storbyen.Stoff i Oslo er dyrt, derfor brukte vi en hel dag på å reise til byen som kunne gi oss dette vi trengte så sårt... Billig stoff i lange baner.Erle er den av oss som er mest avhengig. Hun har vært på kjøret i flere år allerede. Hun gikk målbevisst inn i himmelriket og plukket de stoffene hun visste ville gi henne den følelsen hun lengtet etter.Sånn så handlekurven ut etter halvendt stoffshopping. Mer skulle det bli.Vi kunne sikkert greid oss med stoff, men vi er tross alt fornuftige damer, så vi visste at kroppene våre måtte ha væske. Lokale spesialiteter ble testet. Og godkjent.Næring ble det også.Og til slutt noe varmt i kroppen. Det tar på å reise til Drammen etter stoff.Nå er beholdningen fyll opp og tingenes tilstand er i balanse. Sukkertøyfarger har kommet inn i heimen, og alle hjerter gleder seg.

Selv om det var fint å boltre seg i mange nye, herlig stoffer, så er det allikevel de gamle, babykinnmyke retrostoffene som ligger hjertet nærmest. De gir den beste rusen!Gamle, gode retrostoffer, her representert ved krabbeteppet til Mathea. Alle stoffene, unntatt ett, har jeg fått av
Kaspara og Frk. Fosli. Hva skulle jeg gjort uten disse gavmilde menneskene som vet hva det vil si å være stoffavhengig?

Her blir det god, gammeldags fredagskveld med taco, gullrekka... Nei, dropp den siste. Tror heller vi sier taco og soving. Som musikk i mine ører akkurat nå, her jeg sitter med poser under øynene som rekker meg halvveis ned på låret. Det er alltid fint å starte dagen 0415! Ehem...

Håper alle har en flott og uthvilt fredag. Det er helg!

Klem fra Marthe

21 kommentarer

Lotte Andersen

29.jan.2010 kl.14:49

når jeg begynte å lese innlegget trodde jeg det var stoff, narkotika det var snakk om, stusset litt siden er fra Drammen selv :) hehe!

Tullefrans

29.jan.2010 kl.14:55

Er det rart man liker Drammen? Du må være med meg en gang også, så kan jeg vise deg alt jeg er stolt av :) Hvilken butikk var dere innom? Jeg kjente meg faktisk ikke igjen!

Erle

29.jan.2010 kl.15:34

:) Takk for tur! God helg!

Frk Maya

29.jan.2010 kl.15:51

Hihi, nå ble jeg litt bekymra her Marthe:P Det var fint det var DET stoffet dere trengte så sårt og ikke det andre. Jeg antar det er stoff og stil dere siklet på. Fine stoffer dere fikk tak i ser jeg. Og det lappeteppet Mathea ligger på er jo underbart. Jeg elsker det blå stoffet øverst i venstre hjørne. Det er nesten slik at jeg vurderer å kjøpe et lappeteppe fra Kaspara bare fordi det er en lapp med det blå stoffet er der. Stoffavhengig sa du?? hihihi (mulig det ikke er det samme stoffet som i teppet til Kaspara altså, men det er i såfall veldig likt)

Maya

Maya

hege

29.jan.2010 kl.16:06

Det er rart det er så få stoff-butikker andre steder. Alltid fullt på Stoff&Stil. Men du vet du kan bestille på nett derfra og? Tror jeg i allefall. Har jo ikke prøvd siden jeg bor i Drammen. Men det blir jo uansett ikke helt det samme da. Blir sikkert mye fint ut av det du har kjøpt. Liker stilen din, og er stadig innom her:) Lykke til med baby og håper du får sove litt mere snart...

Randi

29.jan.2010 kl.17:11

Jeg, derimot har skjønt hva DU mener med STOFF ;o) Fint du har fått roet abstinensene ;) Maten så forresten helt fantastisk god ut :D

Dilldall-Nina

29.jan.2010 kl.18:09

Jeg må nok snart til Drammen igjen selv jeg - for å kjøpe platevatt ikke minst. Sist handlet jeg så mye kroklisser, så det trenger jeg i hvert fall ikke på en stund. - Og i likhet med deg er det de eldre, morsomme stoffene som gjelder. Kanskje jeg skal sy litt klær etterhvert - og da er det greit med ny-stoff.

Freden har fredagssenket seg. Mannen har dratt på årlig gutte-lærerhøyskole-reunion nesten i Oslo, Vilde (og mammaen som hentet) er i hus etter danseettermiddag i nabobyen, Tobias og bestekompisen (som skal sove over) synger SingStar i 2. etasje (sa jeg fredgasfred???), Gordon sover i gangen med bandsje på poten - og kattene er nok også her et sted. Let the weekend begin. God helg til deg og dine - og så gleder jeg meg til neste fredag - for da skal Marthe på TV igjen, skal hun ikke ;)?

Myldretid

29.jan.2010 kl.18:22

Jeg skal faktisk til Drammen for å handle stoff i morgen:)

IfraLahell

29.jan.2010 kl.19:52

I love stoff&stil :) Et stoff mekka uten like. Morsomt med roadtrip til Drammen og, som er litt min by...eller, jeg vet ikke helt. Etter mange år i Oslo har jeg liksom litt vanskelig for å kalle en ny by for min by...skjønner? Herlig innlegg under her med besøk fra NRK. Gleder meg til å se det innslaget altså, skal heie masse på deg. Håper du får en deilig helg med mannen din og den søte jenta di.

Klem

Frk. Fosli

29.jan.2010 kl.20:34

Morsomt skrevet :) Og Stoff & stil er litt rus ja! Jeg tok med mannen og sønnen i sommer, de var ikke så enige... "Bare en liten tur", sa jeg. De blir aldri med flere ganger!

SÅ MORSOMT det var å se at loppisstoffet var med i lille M sitt teppe. Det er jo ingen tvil om hvilken lapp hun liker best - man kan tydelig se av bildet at hun har strevd seg fram til den ;)

Ellers er det taco i magen på denne kanten av byen også, og gullrekka sparkes vel straks i gang. Min prins har som ved et trylleslag endret sovevanene sine drastisk, og vi som tidligere gikk med de berømte ringene under øynenene, opplever nå at vi kan våkne før han. BANK I BORDET. (Kjære Gud, la det vare...) Så hold ut, det går over. I mellomtiden funker det med litt sofasoving på fredager. Sov godt :)

Linda

29.jan.2010 kl.20:50

Nyydelig teppe! Jeg har lenge gått med planer om å lage et lignende teppe til gutten min, men jammen ikke bare bare å få fatt i slike stoffer. (Men kanskje min nøysommelige farmor har noen 70-talls sengetrekk på loftet?) Og roadtrip til Drammen ene og alene for å kjøpe stoff, det har jeg også gjort... Ikke noe merkelig med det vel..? Neste helg skal jeg til Drammen en tur, og da må jeg SELVFØLGELIG innom Stoff og Stil... Spørsmåler er vel bare hvordan jeg skal greie å få mann og barn til å holde ut der inne...

Rita

29.jan.2010 kl.21:43

Ser ut som dere har hatt en herlig jentetur til Drammen! Ser ut som fangsten ble bra også :)

Ha en riktig fin helg!

Katrine

29.jan.2010 kl.23:22

Det ser ut som dere stoffavhengige har hatt en finfin fredag i Drammen, med både dealing, innsprøytning og vått og tørt ;) Og så fint retrolappeteppet prinsessa vår ligger på? du har jammen fått dreisen på mr.symaskin, kjæreste!

Hurra, i morgen skal vi innta (vått) stoff sammen, og alle hjerter gleder seg.. psst! kjæresten min kommer hjem i morgen!!! HUUUUURRRRAAAA!

Cecilie

30.jan.2010 kl.00:35

Jammen ser det ut som Drammen hadde mye fint stoff å by på! Nå håper jeg du er langt inne i drømmeland og får ladet opp alle batteriene som kan lades før morgendagen :) Jeg gleder meg så til å feire sammen med dere som betyr mest!

Sølvi

30.jan.2010 kl.09:13

Så gøy! Man kan ikke tillate å slippe opp for stoffer, nei.

Ha en kjempefin helg!

Klem, Sølvi

christine

30.jan.2010 kl.16:00

åh, den som bare hadde hatt en stoff&stil butikk i nærheten.. blir liksom ikke det samme å shoppe på nett.. må jo teste varene før man kjøper, høhø ;) kos deg masse med stoffet ditt og ha en super helg :D

Kamille

30.jan.2010 kl.22:33

Hehe, stilig!! Godt det var den type stoff det var snakk om :P

Fine stoff som får hjerta til å banka. Du er så utruleg flink til å skriva!! Ein berre MÅ lesa innlegga dine. Nydelig lappeteppe søte Mathea ligger på :):)

Ha ei super helg!

Klem frå Kamille

Kari

01.feb.2010 kl.09:57

Hei Marthe, no vart eg veldig glad! Har ikkje vore innom bloggen din paa ei stund - tenkte du hadde slutta med blogging og vart utruleg glad naar eg saag opptil mange innlegg i januar! Har lese bloggen sidan tidleg i sommar og kosar meg med innlegga dine - kvardagslykke!

Klem fraa ein av dei anonyme - i fjerne Afrika :-)

Marthe

01.feb.2010 kl.11:17

Hei Kari!

For en koselig kommentar, og tenk- helt fra Afrika! Ikke visste jeg at jeg hadde lesere så langt avsted;) Morsomt! Fint å høre at jeg kan glede deg litt med innleggene mine, jeg blir glad når jeg får kommentarer som dette.

Ha en flott dag i Afrika (Jøje meg, det hørtes mildt sagt eksotisk ut!)

Klemmer fra Marthe

Kari

02.feb.2010 kl.08:23

Hei igjen Marthe,

ja det stemmer - heilt sidan i sommar har du hatt ein heilt anonym lesar i ein varm og klam by i det austlege Afrika :-) Ei som snart set kursen heim mot ein regnfull by vest i Norge, bytter ut flipflops med stovlar og singleten med ulltroye og regnjakke - det er baade fint og eksotisk i Afrika men jammen er det fint heime ogsaa.. Og dine innlegg minner meg paa det :-) Dei minner meg ogsaa paa aa sjaa gleden i dei smaa tinga.. Tusen takk!

Klem fraa kari

barbara

27.feb.2010 kl.23:38

Hei!

Nå har vi fått retroinspirert stoff og knapper til barneklær i nettbutikken

Ta en titt på http://www.tamo.no

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits