Velkommen inn!

Kom, bli med en tur inn på Matheas rom...Bare stig på, du trenger ikke ta av deg på beina. Jeg har nok ikke rukket å støvsuge uansett.Sleng deg nedpå her om du vil. Senga er myk og god og det er lov med putekrig.Ja, det er Mathea som bor her, som du kanskje ser, men den dovne ugla får også hvile stjerten inntil den gamle loppiskommoden.Her bor også bambier og flodhester....... og rare dyr fra fortiden.Hjemmelagede ting kan skimtes her og der. Og det er rart hvor annerledes en enkel krakk fra Ikea kan bli med et strøk maling og litt papir.Flotte gaver og minner fra gode bloggvenner av mammaen til Mathea finnes overalt. Kasparas flotte fuglebilder, Heges Hello Kitty-bamse fra Korea, Maris pute, Camillas skilpadde- alle bor de her inne hos Mathea.Og selvfølgelig flyr det rosa fugler rundt her inne.En settekasse med gamle stoff og papir er morsom å se på for en liten jente. Farger er gøy!Og to russiske bestemødre med alle sine små passer på.En bildevegg med bryllupskort, loppisfunn, fine kort fra fine venner og innrammede memoryspill-brikker er det også plass til.

I dag ble det et innlegg i god, gammel gjenbruksånd. Bildene er tatt litt her og der, nå og da, i forskjellige lys og på forskjellige årstider. Ønsker alle er fin dag i kaldværet. Jeg og Mathea pakker snippsekken og setter kursen mot Toten. Vit at dere gjør meg glad ved å kikke innom her!

Smil og klem fra Marthe

19 kommentarer

Henriette

01.feb.2010 kl.13:14

Nydelig! Men kan lille Mathea sove i en slik stor seng? ;) Jeg elsker bloggen din, tror den må være på vei opp mot favorittplassen;)

Marthe

01.feb.2010 kl.13:26

Takk for koselige ord, Henriette! Og tihi, nei, det der ee nok ikke Mathea sin seng;) Hun sover inne hos oss, så den der er til gjestene våre:)

Katrine

01.feb.2010 kl.13:48

Makan, for et paradis :) og tenk at jeg har vært så heldig at jeg har fått låne rommet en hel natt, av den fine prinsessen.. Det var bare på noen betingelser, og det var at jeg skulle nyte alle de fine fargene, snakke litt med de rosa pippipene, si godnatt til ugla og brette isammen det fine lappeteppet etter bruk.

God tur til Toten, mine fine to! hils mor og far reinsvoll.. Kan nesten ikke vente til å se deg igjen!!

Frøken Fryd

01.feb.2010 kl.14:06

Gleder meg til jeg kan lage et rom til mi tøtte. Nå har hun en krok inne på rotrommet. Høres det helt forferdelig ut? Men hun har jo resten av leiligheten som lekeplass...

Nydelig rom, masse fint og gode farger. Likte rommet. God tur til Toten.

anne marit

01.feb.2010 kl.16:18

Så fint rom med herlige farger : ) Mathea er heldig! : )

Kamille

01.feb.2010 kl.16:24

For eit nydeleg rom Mathea har!! Masse flotte fargar :)

Nå skal eg prøva meg litt meir på å hekla sekskantar. Eg vil men får det ikkje heilt til..

Ute laver det ned med snø - jippei jaja!! :):)

GOD TUR TIL TOTEN!! :)

Stor klem frå Kamille

MiaNostalgia

01.feb.2010 kl.16:43

Herlig og fargerikt - som alltid.

Ønsker deg en fin tur til Toten!

Klem fra MiaNostalgia

Tove

01.feb.2010 kl.17:05

Det er herlig å se så mange fine farger, mønstre, figurer o.l akkuratt sånn et barnerom skal være:)

Kos dere på Toten... selv om jeg innbiller meg at det er fryktelig kaldt der:)

klem

Linda

01.feb.2010 kl.17:16

Hei

Det stemmer muligens at Stoff og Stil selger oppskrift til elefanten jeg heklet, det var noen andre som også kommenterte at de hadde sett noe lignende der. Jeg visste ikke om noen oppskrift da jeg lagde min, jeg hadde bare et bilde jeg hadde funnet på en hobbyblogg.

Så nydelig rom Mathea har! Masse herlige farger! Har du laget treet på veggen selv? Kjempefint!

BlandetLoft

01.feb.2010 kl.18:32

Det der rommet der er sååå vakkert. Jeg har nesten ikke ord... er så herlig med mye forskjellig som kommer både herfra og derfra.

Hilsen BlandetLoft

Kathy

01.feb.2010 kl.18:37

Fineste lille Mathea må jo ha så fint rom!:) Heldige Mathea!!

Herlig!

God tur til Toten:D

Ylva

01.feb.2010 kl.18:49

Vilket fint rum hon har! Jag gillar verkligen vimplarna!

/Ylva

Mona

01.feb.2010 kl.18:59

Ah, hun har så utrolig kult rom!! Kjenner jeg blir skikkelig inspirert av å se det.. Begynte faktisk på en vimpelrekke til Daniel i går, siden jeg syntes at Mathea sin var så fin da vi var på besøk :) Har kjøpt en tallerkenhylle som jeg satser på at den blir fin under.. Har du sydd ugla og figurene i uroen selv også?

Silje

01.feb.2010 kl.22:59

Nydelig rom hun har fikset seg;)

Utrolig hvordan du får det til:D

Silje

En støvel og en sko

02.feb.2010 kl.10:12

Takk for morsom og inspirerende 'guided tour' på Matheas rom. Og for et rom!! Det er bilder av sånne rom jeg kan sitte og drømme meg bort med... oops, jeg må komme med bort fra pc'en og rydde til min venninne og datter kommer til lunch! Men du, bare lurte på hvor du har fått tak i det kjempesøte papiret du har brukt på den lilla krakken. Jeg har bestillt litt papir hos Nettpynt men fant ikke sånne fargeglade papir der. Noen tips?

Håper dere har det masse kos på Toten!!

Klem fra Sølvi

Camilla

02.feb.2010 kl.20:22

Hun har så fint rom :-) Skulle ønske lillen vår lunne hatt ett eget rom jeg kunne fikse. Vel, blir vel uansett liggende hos oss lenge allikvel, kanskje hun får et eget rom om tja..1 år? Om den litt større søtingen vår kunne ha ett rom uten skråtak hadde jeg og blitt veldig glad. hehe *sukk*

Håper dere koser dere "hjemme".

Her priser jeg meg lykkelig for at jeg om bare 7 dager er offisielt høygravid og at Ugly Betty er på tv <3

Marta Frantzen

03.feb.2010 kl.09:32

Fantastisk kreativt, fargerikt og koselig rom! Hvor i alle verdens dager tar du alle ideene fra??

Jeg er imponert!:)

Storebror her i huset har samme seng (fungerer som sofa), og nå ble jeg inspirert til å fylle den med fine puter!

Lik kommode tror jeg også vi har. Prøvde å male den hvit, men resultatet ble heller dårlig. Etter tre strøk skinner fortsatt brunfargen gjennom.

Så kanskje jeg må gjøre et nytt maleforsøk, og denne gang i en litt friskere farge:)

Ha en fin dag!

Frøken Makeløs

03.feb.2010 kl.12:52

Så fint det var med papir på toppen av Ikea-krakken! Jeg har en sånn en stående som venter på å bli malt.. Hva gjorde du for å få papiret slitesterkt? Lakket du oppå eller har du andre triks i ermet?

Mari

06.feb.2010 kl.17:21

Så utrolig fint rom jenta di har :) -og bloggen din er så koselig å lese! :)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits