Et glimt av helg

"For en fin dag!", utbrøt Rasmus da viseren tippet midnatt (for litt for få timer siden... *trøtt*) Og jeg kunne ikke vært mer enig. Som revisorenke og fulltidsjobbende mann er helgene for tiden verdifulle og det gjelder å bruke dem godt. Og det har vi gjort.Etter finalen i Norge Rundt på fredag (som ikke ble vunnet av meg, men som ga oss en god latter) åpnet vi vinen som vi egentlig skulle åpnet på ett års bryllupsdag. Da var Mathea i magen og vin var fy, fy. Men denne fredagen var det god grunn til å feire: en gulpende baby, helgestart, kjærleiken og halvannent års ekteskap. Det beste i livet.På lørdag sov jeg til det som virket som en evighet.Før frokosten ble inntatt på Godt Brød. Finnes det bedre start på dagen?Den fine nevøen kom.Og Mathea ble overøst av onkelkos.Love is all around us...Fine butikker med te-serverende butikkpersonale ble besøkt.Og ikke fullt så forlokkende butikker ble forbipassert.

De obligatoriske helgebollene ble kjøpt. Og de kom rett fra ovnen!
Tomme, ekle butikklokaler med skumle dukker er skikkelig creepy. Er det bare meg som synes det?Kvelden kom og foccacia ble bakt.Og kjøttboller med masse snadder likeså.Marinerte kyllingspyd fikk komme på bordet.Sammen med tomatsalat og masse annet godt.

Nye bekjentskaper ble stiftet og kvelden endte med et par tomme vinflasker, et nytt telefonnummer på lista, tomme matfat, fulle mager, trøtte øyne og salige smil.

Ja, en innmari fin dag om jeg må få si det selv. Eneste som er kjipt med lange, fine lørdager der klokka blir mer enn seint før man tenker på senga er at Mathea ikke har lært forskjellen på hverdag og fest. Må læres omgående! Typisk at det var min tur til å stå opp med henne i dag;)

Håper dere får en avslappende og uthvilt søndag!

13 kommentarer

Rosa

07.feb.2010 kl.09:17

Det høres deilig ut...og så flott at også mannen din kommenterer at det har vært en fin dag : ) Her på "landet" har vi ikke noe sted det går an å spise frokost. Det er jo kafeer, men det er inne på senteret, og da blir det ikke like koselig syns jeg. Misunner dere oslo-folk den muligheten ; )) Jeg så ikke Norge Rundt innslaget, men det var synd du ikke vant... Hadde vært moro om det var du, også hadde det vært morsomt å få satt enda mer fokus på blogging. Det har jo blitt enormt : )) Ha en flott kald dag i strålende solskinn : ))

MiaNostalgia

07.feb.2010 kl.09:39

God morgen til deg Marthe, Høres ut som dere har hatt en koselig lørdag. Synd du ikke vant Norge Rundt konkurransen, men det var veldig morsomt å se innslaget! :-)

Jeg har besøk av forelderene mine denne helgen. Koser oss masse med rusletur i Bogstadveien, masse god mat, skravling og tv-titting. Nå har vi akkurat spist frokost, ute skinner sola, og vi må vel ut en tur etterhvert. Ha en fiiiin søndag!

Klem fra MiaNostalgia

Gamleheksa

07.feb.2010 kl.10:47

Hei hei! Regner med at det ikke er morgen lengre hos deg, hehe.

Si fra neste gang du drar til Toten, så skal jeg sørge for å ikke være på ferie ;) Har lyst til å klemme litt på Mathea igjen ama.

Mona

07.feb.2010 kl.11:40

Gratulerer med halvannet års ekteskap! Høres ut som om dere har hatt en super helg så langt :) God søndag!

Karen Marie

07.feb.2010 kl.11:50

høres ut som en helt fantastisk feiring!

Du? har du laget kyllingspydene selv, eller kjøpt dem ferdige?

*kristin*

07.feb.2010 kl.11:56

Som med-revisorEnke (og totning) ville jeg bare ønske deg en fin søndag. Vi får ta godt vare på helgene og holde ut til våren :)

Klem

Cecilie

07.feb.2010 kl.15:32

For en fin dag :)! Neseblod?! Om dette er en butikk, da lurer jeg på hva som selges her! Neseblod? Med en nærmere titt ser jeg at det står "Neseblod records" og nå er jeg litt bekymret. Oppskrift på kyllingspydene dine hadde vært noe, for de husker jeg at jeg synes var sabla gode :) Uff, en ting. Nå har jeg konvertert meg fra deg :/ Jeg fikk et tilbud jeg rett og slett ikke kunne motstå. Men jeg er medlem på Elixia i nesten to mnd til på grunn av oppsigelsestid, så vi kan jo få til noe på tiden som er igjen?

Håper du har en god søndag kjære du og at du får tatt deg en liten dupp på dagen :) Nå skal bilen få en velfortjent vask og det samme med leiligheten! Søndag med sol er diggere enn diggest. Gleder meg til vi sees på torsdag :)

HegeBlog.com

07.feb.2010 kl.19:48

Gratulerer med halvannet-års-bryllupsdag :) Og jeg må igjen få si - all den gode maten du legger ut får meg til å få lyst til å spise det alt sammen! Du er herved min aller største matinspirasjon, jeg har en jobb å gjøre i å bli flinkere til å lage herlig mat ;) Ha en fortsatt fin søndag, søte deg!

Frk. Fosli

07.feb.2010 kl.20:19

God kveld i stua!
Vet du, jeg blir veldig ofte veldig sulten når jeg stikker innom bloggen din...ååå... jeg har ingen slike lekre matfat i nærheten, sukk!
Det var synd du ikke fikk laga programmet ditt, men det var likevel morsomt å se deg og prinsessa på tv :) Og det ser jo ikke ut som om du sørga resten av helga, akkurat, hihi! Helger er HELLIGE, det er det ingen tvil om!
Nyt de siste helgetimene:)
Klem fra meg

Kaspara

08.feb.2010 kl.09:29

God formiddag, Marthe!

Jeg får vann i munnen av alt det gode brødet du hele tiden viser! Er det noe jeg er glad i så er det hjemmelaget spennende brød, så i dag tror jeg virkelig jeg skal være bakstekone og kjenne den nydelige duften av ferskt brød her hjemme.

Så koselig å se Mathea skikkelig på et bilde her. Etter å ha vært tv-kjendis er det kanskje ikke så farlig å vise seg i små glimt på bloggen? Synes hun har masse av sin mamma!

Hørtes ut som en deilig helg, Marthe. Vi så på deg på fredag og satt nesten målløse over at det ikke var ditt navn som ble ropt opp. Du var flott!

Har sendt deg en mail forøvrig.

Klem fra Kaspara

annikken

08.feb.2010 kl.10:38

Så nydelig lille Mathea er altså:) Og for en nydelig post. Kjipt du ikke nådde opp i Norge Rundt - men da ligger det helt sikkert en annen spennende utfordring rundt neste sving.

Glad for at du er ivrigere på blogginga igjen! :)

Metemor

09.feb.2010 kl.13:18

Heihei.

Nå har jeg lest meg gjennom en halv sjarmerende, koselig, oppmuntrende og ikke minst inspirerende glad-blogg, og er nå nesten forsinka på jobben fordi jeg "skal bare lese ett innlegg til..." før jeg går. Så jeg ville bare legge igjen en liten hilsen til deg og din lille familie og si at du har herved fått deg en ny tilhenger:)

Marthe

09.feb.2010 kl.14:54

Hei Metemor!

For en utrolig hyggelig kommentar å få på en tirsdag:) Men jeg beklager at jeg nesten fikk deg forsinka til jobben din, huff å huff;) Alltid koselig med folk som legger igjen kommentar.

Ha en flott dag!

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits