Hvis jeg fikk bestemme skulle hver dag...
... startet med at jeg finner de flotteste kortene på frokosttallerkenen min, tegnet av den skjønneste jenta i hele verden. Hun som helst vil ha hele tusjen i munnen i stedet for i hånda.Jeg skulle ha spist store blingser med ost, egg og masse godt, og brødet skulle vært fra Åpent bakeri.Mathea skulle fått spise dinosaurer til hvert eneste måltid,og sola skulle alltid skinne.Rasmus skulle ha laget grimaser som fikk meg til å le,og jeg skulle ha fått han til å le ved å overraske han med en svømmende hval i kaffekoppen hans.Vi skulle ha gått mange lange oppoverbakker, bare for å komme frem til de flotteste folka.Her skulle vi spist boller med snø.Og når vi var mette skulle vi spist en til.

Jeg skulle ideelt sett ikke glemt igjen kameraet mitt hos disse fine folkene, for hvis jeg hadde fått bestemt skulle jeg tatt bilde av den nydelige middagen mannen min laget til meg. Men heldigvis kom nevnte fine folk kjørende med kameraet akkurat tidsnok til å forevige hemmeligheten som mannen hadde på lur til meg.
Og alle kaker i verden skulle vært like god som denne hemmeligheten.

Tenk at slike dager faktisk finnes. Noen dager fortjener et innlegg, bare fordi man er redd for å glemme dem.

Håper alle har hatt en fantastisk dag!

19 kommentarer

Siv Annette

14.feb.2010 kl.22:36

Så utrolig herlig :)

Finefine dagen, det er så godt å ha slike dager som gjør at man kan smile hver gang man tenker tilbake på akkurat denne dagen. Enda bedre er det når du har en så fin blogg og deler det fine med oss :)

14.feb.2010 kl.23:17

Så fin-fin dagen din ser ut til å ha vært.

Her ble det frokost på sengen, blomster, levende lys og en liten pakke... Ordnet av meg, fordi stakkars MrNostalgia har ligget syk (forkjølet) siden torsdag. Han var heldigvis litt bedre i kveld, så dagen ble avsluttet med romantisk komedie på kino i nærheten :-)

Ha en god ny uke - som snart er på vei.

Klem fra MiaNostalgia

Silje

14.feb.2010 kl.23:44

Ååå så herlig:D Du skriver sånne flotte og koslige innlegg som varmer hjertet:D Ser ut som du har hatt en herlig morsdag:)

Silje

Frk. Fosli

14.feb.2010 kl.23:54

Herrrrlig =)
Jeg er litt som deg - redd for å glemme! Men summen av alle slike fine dager gir en grunnleggende glad følelse i hjertet tror jeg, og den har man med seg uansett om man glemmer kameraet eller om (skrekk&gru) internett skulle krasje :)
Så herlige bilder og innlegg. dette likte jeg.

Susanne

15.feb.2010 kl.08:00

Helt enig Marthe, noen dager bør man virkelig ta vare på denne måten, så man kan oppleve dem gang på gang! Jeg har til gode å svare på det koselige innlegget hos meg, men det er ikke fordi jeg har trengt noen som helst betenkningstid, men rettogslett fordi jeg er komplett teknikk-idiot, og ALT for dårlig på å gjøre flere ting på en gang. Jeg takker så hjertelig for invitasjon til sofa-synking, og jeg ser ingen grunn til at ikke det kan skje snart! Ellers så er jeg ikke så flink til å bruke mitt nye Elixia-medlemsskap, og en fugl kvitret at du også er der. Hva med en trimdate? (Og evt utveksling av tlfnr, slik at kommunikasjon kan slippe å skje gjennom kommentarfelt:))

Gamleheksa

15.feb.2010 kl.09:49

Herlig Marthe! Dette er gode dager å huske når hverdagen er der og det går litt tråere.

Drops

15.feb.2010 kl.11:41

Hallois snuppa luppa....

Ja , nå er det altfor lenge siden jeg har vært innom deg assa...jeg lover at det skal endre seg...Tvert!

Så fantastisk fin gårdsdagen så ut da...herlig vettu...og lille tussa digger dinosaurer til frokost ja....Døm er jo så gode og da...

Herlig overraskende med hvalen i koppen...slike overraskelser kunne jeg tenkt meg og...hihi..

Jo du, .....min svoger smører din svoger sine ski assa...bare så du vet det...hihii....Sitter å titter å titter for å se om jeg får et glimt av ham jeg da...o la la....Litt sånn...se se...han der kjenner jeg godt...Oh boy"!!!! jepp, vi får heie på gjengen som er der borte, og skiskyting er en gren jeg synes er spennende å få med seg også.

Oki my dear, je kjem att jeg vettu...

Stor stor klem fra

Drops

Drops

15.feb.2010 kl.11:42

pip...det kan jo være han smører noen andre sine ski da...he he....vet bare at han er med der vettu...klem

Marta Frantzen

15.feb.2010 kl.11:43

Å,for en herlig dag det virker som om du har hatt! Og så mange flotte overraskelser!

Hørest ut som om du har funnet deg en sjeldent bra mann!:)

En støvel og en sko

15.feb.2010 kl.12:26

Hei Marthe!

Å så fint dere hadde det i går! Kjekt å lese.

IKKE ha dårlig samvittighet for at du ikke har besøkt meg!!!!! Du er småbarnsmamma, og småbarnsmammaer har ikke lov til å ha dårlig samvittighet for noe. Så det så!

Jeg tror problemet er at jeg har rotet med nettadressen min, men den er altså einstovelogeinsko.blogspot.com. Så 'ein' i stedet for 'en' fordi jeg rotet med navnet i begynnelsen....

Ha en kjempefin uke, med mye OL titting og heiing:-)

Klem, Sølvi

Kamille

15.feb.2010 kl.18:57

Hei Marthe!

For ein nydeleg dag!! Slike dagar må ein berre ha meir av,nyta fult og heilt ut og i alle fall ikkje gløyma slike dagar.

Ser ut som du også har kapra drøyme mannen slik som meg,tihii :)

Eg måtte smila når eg såg kvalen i kaffikoppen, det der er berre heilt meg.

Ønsker deg og dine ei fantastisk veka!

Klem frå Kamille

Henriette

16.feb.2010 kl.12:50

ah, for en herlig dag :) vi e bra heldige :)
Herlig innlegg med masse positivitet!! Me like!!
Så nydelig blogg! Blir glad av å lese den!

Hvis du vil ta turen innom min blogg er det koselig!

Jeg har postet min første musikkvideo der i dag og kommer med min første plate til sommeren :)

Ønsker deg en nydelig dag!

Vi blogges!

:) MM

Tullefrans

16.feb.2010 kl.14:48

For en tilsynelatende fantastisk dag! Når sola skinner er det så utrolig godt å komme seg litt ut nå. Jeg får faktisk rykninger av og til grunnet manglende solskinnsvær (gjerne med kaffekopp i hånda og hvitt skjerf rundt halsen). Gleder meg til å dele flere slike med deg fremover! For nå kommer jeg! I det minste et godt stykke nærmere :)

AM

16.feb.2010 kl.20:33

Nummin, ikke verst å få kort av en så liten jente! Talent, må jeg si altså :) Det så ut som en helt herlig dag, med bra folk, god mat og fine følelser. Håper du får mange slike dager :)

Det var synd du ikke vant Norge Rundt-konkurransen, menmen.. sånn er livet. Er sikker på at du kommer til å oppfylle drømmen din en gang!

Klem AM :)

Lille Persille

16.feb.2010 kl.20:55

Så koselige bilder! :)

Har du forresten sett at du har blitt topplisteblogger? Blogg.no har laget aldersgrupperinger, og jammen meg finner man thinktank på topplista 25-39 år ;)

Hilde N

17.feb.2010 kl.00:27

Det så ut som en fantastisk dag! Måtte det komme mange flere slike! Fin blogg! Klem fra Hilde N

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits