HURRAAAAA!!!!

Fytti katta Tarjei, i kveld skapte du idrettshistorie. Vi er så stolte av deg og kommer og møter deg på Gardermoen på søndag.

Og som broren din heiet på deg. Han var som i transe.

Det er avgjort!Og vi spretter sprudlevannSom vi drikker fra kjøkkenglass.Og OL-gull må selvfølgelig feires med kokkosboller.

Jeg blir så engasjert! Så engasjert at tårene kommer i øyekroken, pulsen nærmer seg toppunktet og hårtuppene lider under konstant fikling. Og jeg er ikke sportsinteressert engang. Trodde jeg. Nå er klokka over halv ett, og jeg vet at jeg skal opp om fem timer. Men vi er lys våkne, nettaviser må leses og adrenalinet må gjenfinne balansen.

Jeg sier det igjen; HURRRRRRRRA!!!!!

Og dere, Tarjei fikk klem av kongen. Hvem får egentlig klem av kongen? Galskap...

22 kommentarer

Frøken Fryd

27.feb.2010 kl.08:07

Gratulere så masse. Fikk å tåra i øyan av å se bildan av storebror som heie på lillebror. Var heilt fantastisk moro. Du får klemme svigerbroren din, sånn at du også nesten har fått klem av kongen;o))))

SavanneTreet

27.feb.2010 kl.08:54

Gratulerer!!! =)

Veldig veldig spennende i går!!!

Ha en super helg =)

Klem M

27.feb.2010 kl.09:12

hurraaaaaaaaaaaaaa!!!:-)

mariannestantogfjas

27.feb.2010 kl.09:17

Åå, det var jo så stas!!! Herlige bilder av engasjerte Rasmus.. like kul der som på 80 (90)-tallsbildene som ble vist på NRK ;)

God tur til Gardermoen i morgen! Tenk at dere skal møte en OL-vinner :)

Madeleine/ hønepøne

27.feb.2010 kl.09:26

Gratulerer med Ol-gull!! Fantastisk spennende stafett, og Tarjei imponerte stort!

Kos dere sammen med gullvinneren i morgen!

Rosa

27.feb.2010 kl.09:43

HURRA!! Gratulerer sååå mye : ))

27.feb.2010 kl.10:16

Heisan - og stoooore gratulasjoner til dere alle - dette var kjempegøy:):)

Gode tanker fra Bente.

Linn

27.feb.2010 kl.10:39

Hipp hurra for Stryn! Nå vet folk hvertfall hvem han er ;o)

pillepalle

27.feb.2010 kl.12:28

Å, kjære Marthe og Rasmus! Gratulerer så masse med gull-gutten deres :))) For en veld fortjent glede til Tarjei, mannskapet sitt og hele kongeriket Norge selvfølgelig! Søte bilder av Rasmus, hihi! Sushien var kjempegodt :)

Klemmer fra Pillepalle

Dilldall-Nina

27.feb.2010 kl.12:37

Jeg satt og hoppet i sofaen min - og forklarte T at jeg syntes "synd" på Rasmus - men enda mer "synd" på mammaen hans - og at om jeg hadde vært mammaen til en som skulle debutere i OL på skiskytterstafett hadde jeg gått en tur ut - og sett på reprisen. Jeg vet jo nervøs liksom. Jeg har fått vinteridrettinteressen inn med morsmelka - og lar meg riiiive med. Med tårer og hyl. Dette kunne jo ikke gått bedre. Det var max uttelling!

En støvel og en sko

27.feb.2010 kl.15:23

Så utrolig artig for dere. Det må være noe helt spesielt å heie fram sin bror, svoger og onkel til OL-gull. Et minne for livet. Helt fantastisk!!!

Det var et utrolig spennende løp, og vi er så stolte alle sammen. I Bergens Tidende i dag har de viet tre (!) artikler til Tarjei på sportsidene, pluss bilde av ham på forsiden, med overskrift "Tarjei Bø: Dette var vel midt i blinken!" Artig!!

Dere er vel fortsatt i feststemning, så ha en fin lørdag videre!!!

Klem fra Sølvi

Lena

27.feb.2010 kl.17:56

Gratulerer!!!! Jeg heiet like mye tror jeg..:)) Visste jo at han var broren til mannen din så vi følte liksom at vi "kjente" han litt. Han gjorde det iallefall utrolig bra!!

Kari Anne

27.feb.2010 kl.21:03

Masse gratulerer! Så gøy! har jo fulgt med deg en stund så tenkte faktisk på deg/dere i går : )

elinjosefine

27.feb.2010 kl.21:56

Åh massa Grattis till Guldet!! Måste vara helt galet kul när ens bror & svåger vinner :)

Randi

28.feb.2010 kl.00:05

Gratulerer med svogeren ;)

Gunhild

28.feb.2010 kl.00:49

Jeg visste ikke at Rasmus er broren til Tarjei! Matte fortelle dette til franskmannen i huset naa, som forövrig ogsaa var veldig imponert over denne "unge nordmannen" i gaar. Kjempegrattis! Tarjei er en raatass!!!

Myldretid

28.feb.2010 kl.02:38

Så utrolig morsomt! Jeg satt selv og nesten hoppet i sofaen for det var så spennende!

Anonym

28.feb.2010 kl.12:20

Hei! Må bare skrive en kommentar her jeg.... Jeg er en utrolig lettrørt person, og under stafetten grein jeg så det susa! Og jeg var aller mest imponert over debutanten, og måtte grine en skvett fordi det gikk så bra for han også ;) Veldig veldig artig og spennende var det! Dere får gjøre skikkelig stas på ham når han kommer hjem i dag:)

Ellers kan jeg jo si at jeg er ofte innom og leser bloggen din, du skriver så morsomt og lekent, og har fine betraktninger om hverdagslivet. Og selvfølgelig liker jeg også interiøret :)

Ha en superfin søndag!

T:o)ve

28.feb.2010 kl.16:33

Vi satt også som fjetret til tv-skjermen og heiet på Norge, utroooolig herlig å se gutta ta gull!

Grattis med bror Tarjei, kjempegøy!!! Han gikk jo som han aldri skulle gjort annet :)

Ha en strålende søndag med hjemkomst og feiring!

Marthe

01.mar.2010 kl.15:45

Hei Anonym!

Hehe, det kom noen tårer her også. Det er liksom noe magisk over OL:)

Så utrolig koselig å høre at du følger med på bloggen min. Det er sånt som gjør meg glad:)

Ha en strålende dag!

Dilldall-Nina

01.mar.2010 kl.17:39

Du skal ikke se bort fra at jeg snart sitter i sofaen din og ser på matprogram igjen ;). Jeg kjøpte noe forrige gang som jeg må inn og bytten innen 30 dager - så krasj-boom-bang - er jeg plutselig i Oslo igjen ;).

Hvordan var det på Gardermoen?? Og så bra du sa i fra om matprogram - for det hadde jeg ikke helt fått med meg. OL har liksom gått foran alt. Har nesten vært litt bekymret for hva jeg skal se på om kveldene nå ;). Jeg sov så dårlig i natt, bare to timer - men sånn har det faktisk begynt å bli når det er fullmåne. Merkelig. Fikk sydd litt og sett på avslutningssermonien fra Vancover. Gule glassbrikker. Holde meg våken til 19.30 - det skal jeg nok uansett klare.

Og Marthe søte. Du må ikke få prestasjonsangst. Stor klem fra meg

Åpent hus

01.mar.2010 kl.23:10

hihiii - stor stas. artig å se. og gøy å være med å oppleve. dette glemmer vi seint!

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits