Det er bedre med en gullmedalje i hånda, enn ti på taket

I går dro den lille familien vår på utflukt.Vi kjørte med et stilig tog fra 1972, med egne kupèer for småbarnsforeldre med vogn. Jeg forelsket meg litt i dette toget.Sammen med en kjæreste med sommerfugler i magen, en spent niese, en stolt bror, et par ivrige "svigerforeldre" og en jublende svigersøster og kommende ektemann (kjekt å se dere igjen!) stod vi klare til å ta imot OL-helten.Vi letet etter noe OL-relatert på flyplasskiosken, men måtte ty til vår egen kreativitet. Runde godtebokser som, hvis man virkelig legger godviljen til, skal forestille OL-ringene ble laget i en fei. Tipper Tarjei ble spesielt glad for den blå rundingen som inneholdt herlige Hello Kitty-ting.Hva sa jeg om Hello Kitty-tingene? Han likte det!Gledelig gjensyn. Ingenting å si på kontakten mellom onkel Tarjei og Mathea.Tarjei fikk streng beskjed av fanskaren om å vise frem gullmedaljen. Den lå nederst i bagen hans, inni en sokk. Bra sted for en gullmedalje. Jeg fikk holde den, og den var overraskende tung og stor. 

Nå ser jeg frem til påsken da jeg skal ha meg noen gode økter med Tarjei i skiløypene i Stryn. Han trenger litt real konkurranse. Jeg kom meg tross alt levende opp til Ullevålseter forrige uke, så jeg tror jeg skal ha en god sjans.

Litt sånn utenfor tema, men jeg har bestemt meg for å melde meg ut av "Norske interiøblogger". Føler ikke at det er rettferdig for de som går inn på bloggen min via deres sider, for denne bloggen er mer en hverdagsblogg enn en interiørblogg. Jeg har fått mange nye bekjentskaper gjennom å tilhøre det gode fellesskapet man finner der, men kriteriene er at 8 av ti innlegg skal omhandle interiør, og der er jeg nok ikke helt ajour for tiden. Bloggen kommer til å handle om akkurat det samme som før: litt loppis, litt mat, litt hverdag, litt tanker og betraktninger, litt vennebesøk og litt sying, men jeg føler ikke at jeg kan definere meg som en ren interiørblogger. Men jeg håper folk vil titte innom fordet.

Da gjenstår det å ønske alle en strålende mandag! Dette blir en fin uke.

Smil fra Marthe

23 kommentarer

AM

01.mar.2010 kl.19:20

Tenker det var stas å få slik en velkomst! Og det var jo vel fortjent :)

Spiller ingen rolle for meg om du er medlem av NIB eller ikke, kommer til å lese her så lenge det er blogg å finne :)

SavanneTreet

01.mar.2010 kl.19:36

Heihei!

SÅ gøy å ha kjent på en Ekte gullmedalje!! Det er jo stort!!

Er heller ikke medlem av NIB, turte ikke søke engang, føler at bloggen vår ikke handler nok om bare interiør.. =) hehe! Ha en strålende Mars måned!!

Hilsen M

evigeting

01.mar.2010 kl.20:17

Oj! Så kult å få holde den:) heldig som har en personlig-gull-medalje-trener :)

Ha en fin kveld

Tjorven

01.mar.2010 kl.20:24

Så bra at du gir Tarjei litt konkurranse i sporet :) Og så fantastisk morsomt med en ekte gullmedalje :) Jeg er gift med en helt ukjent utøver som ble nr 4 i Beijing, og vet hvor vanvittig mye jobb som ligger bak, så jeg blir så varm inni hjerterota når noen får det til! Og når de blir så tvers igjennom glade som Tarjei ble, da renner tårene hos meg!

Syns du har en veldig, veldig koselig blogg - digger alltid å lese oppdateringer fra deg!

Ha en fin dag videre!

Cecilie

01.mar.2010 kl.21:00

Så gøy! :) Tenker han ble glad for å se alle sammen! Hvor kult er det ikke at du har holdt i en ordentlig OL-medalje? Huttemeituu! Nå skal jeg straks kjøre Ågot ned til Kathy.. vi skal reise til Sverige i morgen og hun skal være der til lørdag.. føler meg som en overfølsom mamma her jeg sitter :P Jaja.. forstår godt at du valgte findus.. kanskje det blir kyllingmiddag i morgen istedet?!

Håper du har en fin kveld uansett kjære du :)

Kamille

01.mar.2010 kl.21:04

God kveld!

Wow,så spennande!! Kan tenka meg at han blei fornøgd når Tarjei fekk den flotte velkomsten:)

Stas å få holda i ein ekta- gullmedalje,den er fortjent :) Hihi,ser for meg Marthe i farta eg nå, tenke meg at du fyke avgarde som ein rakett på ski:)

Eg bryr meg aldeles ikkje om du er medlem eller ikkje i NIB, diggar bloggen din som den er eg:)

Ha ei super veka!

God klem frå kamille

Marianne

01.mar.2010 kl.21:05

Hohoho! Tenkte på dere i går kveld; for en staselig Gardermoen-tur! Ble det noe klinings med Emil eller? Hihi...

Fantastisk flott medalje og en særdeles fornøyd onkel ser det ut til. Ordentlig gla-stemning med andre ord!

Gleder meg til du og Tora Berger tar gull i stafett, Sotsji-OL 2014!

Katrine

01.mar.2010 kl.21:31

Du store mi tid for en fin fanskare, det må da være den fineste? OG for noen flagg!! hvor har dere fått tak i disse herlighetene? :P

Jeg kan herved love at jeg skal følge deg videre, til døden skiller oss av.. Eller noe litt mindre dramatisk ;)

Gamleheksa

01.mar.2010 kl.22:04

Jeg skal definitivt stikke innom, men så er det vel ikke interiør som er min hovedagenda heller da :)

Tenk å holde i en ekte OL-gullmedalje! Ja, til og med komme i armene på en olympisk onkel. Tror det må oppleves, kan liksom ikke forestille meg det XD

Lykke til med skitreninga. Ut fra det jeg så på stafetten hadde jeg måtte smurt skia til Tarjei med noe skikkelig seigt (seigere enn klister på nysnø) før jeg la ut på tur med det karen.

Dilldall-Nina

01.mar.2010 kl.22:13

Jeg har helt glemt at jeg er med i Norske Interiørblogger jeg. Dvs jeg har spurt om å bli tatt av listene en gang - men tror aldri at jeg ble fjernet. Jeg joiner deg i utmeldingen jeg. Jeg har i hvert fall ikke noe å gjøre der. Jeg er jo strengt tatt ikke så interiørinteressert.

SÅ koselige bilder ;). Jeg vil også ha en svoger som er OLvinner. Mannen har riktignok en kongepokal og NM-mesterskap i håndball...men det klinger ikke like bra altså ;).

Dilldall-Nina

01.mar.2010 kl.22:16

Jeg har helt glemt at jeg er med i Norske Interiørblogger jeg. Dvs jeg har spurt om å bli tatt av listene en gang - men tror aldri at jeg ble fjernet. Jeg joiner deg i utmeldingen jeg. Jeg har i hvert fall ikke noe å gjøre der. Jeg er jo strengt tatt ikke så interiørinteressert.

SÅ koselige bilder ;). Jeg vil også ha en svoger som er OLvinner. Mannen har riktignok en kongepokal og NM-mesterskap i håndball...men det klinger ikke like bra altså ;).

solihjertet

01.mar.2010 kl.22:28

Nasjonalfølelsen bobler over! Veldig koselig å se bilder fra flyplassmottakelsen, og kreativt og artig påfunn det med OL-ringene.

Interiørblogger eller ei, jeg kommer til å lese bloggen din uansett :)

Siv Annette

01.mar.2010 kl.22:32

Ååååh så herlig :D:D

Kan ikke tenke meg hvor stolt du å familien måtte være over en slik prestasjon! Tenk at du har holdt en ekte gullmedalje, kjenner jeg blir litt misunnelig her jeg sitter;)

Glede

02.mar.2010 kl.11:01

Hei du!! Oioi, så kult! Artig å se at en OL-vinner er en helt vanlig person, en svoger og onkel! Dere må være så utrolig stolte - det er jo forsåvidt hele Norge også!

Sier som flere andre her; for meg spiller det ingen verdens trille om du er medlem av NIB eller ei. Jeg "faller" for bloggerne, ikke nødvendigvis hva de skriver om! Bloggen din må jeg alltid innom uansett, og jeg lever meg inn i det du skriver uansett - fordi det er du! ;) Selv har jeg noen ganger lurt på om jeg er på feil sted - jeg blogger jo mest om mat for tiden, men har flest interiørblogger på rollen min. Men det var gjennom dem at bloggelysten våknet, og jeg blir jo inspirert og glad av å holde kontakt med menneskene her! Hva man blogger om, kommer jo an på livssituasjonen. Vi bor i en gammel, liten kårbolig helt midlertidig - ergo har jeg ikke lagt sjela mi i innredninga, for å si det sånn. Men når vi starter husbygging, blir det nok desto mer interiørblogging!

Apropos mat, nå står gulrotbrød i ovnen. Første gang jeg prøver, så spent på resultatet. Lille Glede har vært med og spiste deig og mel. Nå sover hun, forhåpentligvis litt til, slik at jeg får blogget og begynt på middagen; chili con carne i dag - en ny oppskrift fra Boligliv. Egentlig vil jeg også rekke å sette meg på trappen med en kopp latte, men jeg får se hva jeg rekker. Gleder meg til ørebetennelsen er over, og vil kan ut på trilletur igjen!!

Ha en strålende dag! Klem

M by M

02.mar.2010 kl.13:43

Hei Marthe!

Så gøy med OL-medaljen da! Det er ikke hverdagskost! Sporty du er som går på ski! Der har jeg litt å ta igjen gitt.

Jeg kommer absolutt til å fortsette å følge bloggen din! Jeg blir alltid inspirert av det du viser bilder av og skriver.

Klem

:-)

annikken

02.mar.2010 kl.15:12

GRATULERER med svoger!! Så utrolig morsomt - skjønner godt at dere er stolte! (Hørte stafetten på radio på fredag (og var på kjøretur gjennom blant annet dine hjemtrakter forresten!, - det var utrolig spennende å høre på!)

Var det et vanlig tog dere kjørte, forresten? Tøft tog - lyset på det øverste bildet danner omtrent et hjerte:) Ellers må jeg si at innlegget ditt om spinning som ble til bryllup var så fint!! God stemning og fine bilder. (Og kjenner meg igjen i å synes at spinning er utrolig kjedelig..det er noe jeg gjør kun fordi det er effektivt...)

Ha en fin kveld!

Camilla

02.mar.2010 kl.19:50

Gratulerer så masse til hele familiyen! :-)

Skjønner deg godt når det kommer til utmelding fra NiB.. kjennes ikke som jeg har så mye der å gjøre jeg heller, men så var det det fellesskapet da. :) Anyhows, jeg er og blir en trofast leser uansett! <3

Mari

02.mar.2010 kl.20:49

HURRA for gull! Vi satt her i sofan å heia, og jeg tenkte selvfølgelig på deg da Tarjei gikk etappa si :) Ekke mange som får holde i en OL-gullmedalje! STAS :)

En støvel og en sko

03.mar.2010 kl.11:20

God morgen Marthe!

Veldig kreative OL ringer! Og sokker kan brukes til så mangt, deriblant til oppbevaring av OL medaljer viser det seg :-) Men hva med en hjemmesydd medaljeoppbevaringspose sydd av retrostoffer til svogeren din? Det blir sikkert nyttig ting å ha nå fremover ;-)

Og du, jeg kan MER ENN GJERNE sende avisen til deg. Bare gi en lyd, så putter jeg den i posten.

Klem, Sølvi

DJ

03.mar.2010 kl.16:29

Artig blogg, mye glede og kjærlighet - ikke rart at du likte togkupeen, det er jo et tydelig lyshjerte på veggen der:-)

Gennet Niklander Sereche

05.mar.2010 kl.08:49

Okej dette er flaut og si men hvem er Tarjei Bø? Nå skall jeg jammen google... For er det noen som har vært klistra foran Tv:n når OL har gått så er det da meg. Jeg lever for sporten... Men sinnykt kult att du får holde i en medalje :)

Gennet Niklander Sereche

05.mar.2010 kl.08:51

nei nei, det stemmer det. jeg googlet faktiskt ham under rennet :) Men da kan vi jo si at jeg hvertfall ikke kommer glemme ham nå :)

Vognhild

16.mar.2010 kl.20:49

Fin kommentar om småbarnskupeen til NSB fra 70-tallet. Det varmer ei NSB dame

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits