Kvalitetstid

Hadde jeg hatt et stempel å trykke på denne dagen skulle det være et gigantisk, rødt stempel med KVALITET skrevet i hele sin  lengde og bredde. En melding til min kjære forloverSilje med spørsmål om å trene seg til en god start på helga utviklet seg til en fantastisk venninnedag. Jeg elsker slike dager når ingenting er planlagt eller bestemt, men hvor man lar timene rulle og bare har det fint.Tre favorittjenter samlet på ett brett. Hva skulle jeg gjort uten dere? Det er så masse positiv energi i lufta når vi møtes.Selv om Mathea koser seg med jentene, er det ingen tvil om hvem hun liker aller best.Ingen dekker bord som Silje. Vi satt ved dette bordet i flere timer. Vi lo, vi løy, vi mobbet og skrøyt av hverandre, vi la planer, diskuterte. Og vi spyttet brødsmuler på hverandre. Jada, det er helt normalt. Hvertfall fra min side.Og jeg lo av de sinnsyke historiene til Silje. Hva med at Silje, som er fotograf, skulle ta bilder av en fyr som spilte bowling. Hun tenkte det kunne være kult å ligge på bakken og ta bilder mens gutten  sendte kulen avgårde mot kjeglene. Da kjæresten til gutten spør hva Silje skal, presterer hun å si: "Jeg skal bare ta bilde av kølla mellom beina hans". Silje... det er faktisk bare du som klarer å si noe sånt". Og det heter forresten ikke kølle, men kjegle! Oj, oj, oj...Noen har personlige trenere. Mathea har personlige vuggere.

Jeg trillet hjem klokka 18, og det var fortsatt lyst. Nå kommer våren, jeg kjente det i lufta med en gang jeg kom ut i dag. Her og der er asfalten bar og de skumle istappene som har hengt fra taket og ropt trusler i flere måneder er snart bare sildrende dråper på en vårvarm bakke. Jeg liker det.

Og dere, jeg vil gjerne at dere skal lese dette innlegget hos Frk. Fosli. Jeg kunne ikke sagt det bedre selv.

Ønsker dere alle sammen ei god helg! Takk til Katrine'n min for dagens bilder. Flaks med gode venner når kameraet glemmes.

- Kjærleik

19 kommentarer

Katrine

05.mar.2010 kl.21:51

Takk for en perfekt dag, vennen!

Skulle det egentlig stå hva Silje sa inni " "?

Du er best, ingen protest! :)

Randi

05.mar.2010 kl.22:21

Så koselig da, ingenting slår venninnedager, de er gull verdt :)

Leste Frk.Foslis innlegg. Har så ofte tenkt over dette med min egen blogg også, og hun traff helt spikeren på hodet.. Jeg ønsker at min blogg skal være en utelukkende positiv blogg, for som hun sier så vi finner nok negativitet rundt oss..

Dilldall-Nina

06.mar.2010 kl.00:36

Dere har liksom evnen til å kose dere så vannvittig sammen, det bare stråler ut av bildene. Til uka blir det Oslo igjen, Marthe. En barndomsvenninne bosatt på Bekkelaget skal ha "symøte" - og bygdedamene tar turen inn til tigerstaden torsdag. Kan hende jeg allerede drar inn onsdag og returnerer fredag. Jeg får se ann litt. Formen er litt utfordrende om dagen, men det gjelder å gjøre det beste ut av det og oppspore gode ting og gjøremål. Kanskje vi klarer å presse inn noe - men HUSK - ikke mer enn to avtaler på en uke (det gjelder jo også meg *S*). De tre siste dagene har jeg og Gordon vært på sparktur på lange og hvite landeveier i skogsterreng - og jeg har gravd fram en plass i solen og til og med kost meg nok til å få en begynnende påskefarge. STOOOOOOOOOR klem til deg og lillefrøkna - og OL-broren kan få en high five;).

Gamleheksa

06.mar.2010 kl.10:12

Så koselig. Prinsesse Mathea får sin (lille ;) tilmålte del av oppmerksomheten også, ser jeg XD

Godhelgklemhilsen fra en garn-nerd ;) Den kommentaren fått litt oppmerksomhet, så nå skal kanskje vi gamle damene starte en klubb for det er flere av oss :D

Marta Frantzen

06.mar.2010 kl.10:39

For et koselig innlegg! Gode venner er gull verdt!:)

Hege

06.mar.2010 kl.10:46

Hihi :) Mauren er jo bare 2mm stor i virkeligheten. Men jeg er faktisk veldig enig - de er ganske ekle, ihvertfall i virkeligheten!

Ser ut som om du koser deg vennen, alltid moro å droppe innom og lese her, du skriver så fengende også :) Ha en fin helg, kjære deg! Stor klem!

Frk. Fosli

06.mar.2010 kl.14:20

Hei søte du :)
Atter et hyggelig og sprudlende innlegg fra deg! Jeg liker at mennesker koser seg sammen. Gode venninner er virkelig gull verdt! Og Mathea..., guri så stor hun har blitt! Skjønne jenta :-)
Jeg synes det var veldig koselig å bli linka til her, det er selvsagt helt i orden! Jeg må jo innrømme at jeg har linka til deg en gang eller to uten å spørre, men jeg har satsa friskt på at du liker positiv omtale :D
Det var mye respons på det innlegget, så det er tydelig at jeg fikk satt ord på noe mange er enige i. Det er virkelig et hyggelig hjørne av bloggverdenen dette, med mange supre folk - jeg LIKER det! Og jeg liker hyggelige og varmende kommentarer fra Marthe ;)
Ha en nydelig helg!

06.mar.2010 kl.15:45

Hei.

Har sniklest bloggen din en stund. Synes du har en aldeles herlig, varm, lekende, inspirerende blogg, blir like glad hver gang jeg ser det er et nytt innlegg. :)

Ser ut som det var en perfekt før-vårdag, slike dager gir energi. Vet du om de skålene og asjettene til GreenGate koppene også er GreenGate? Har ikke sett de før og de var jo utrolig fine til koppene som jeg selv har.

Håper du har en strålende fin dag. Det har vi på Toten ;)

Hilsen Anette

Marie

06.mar.2010 kl.16:42

Det ser ut som dere har det så fantastisk koselig og fint sammen!!!!

De sconsene fra forrige innlegg så veldig gode ut. Kan de fryses?

Marthe

06.mar.2010 kl.20:59

Hei Anette!

Så utrolig koselig kommentar fra deg! Og så moro at det er noen totninger som følger med meg, det liker jeg:) Skålene og asjettene er ikke fra Green gate, men fra Mique. Det følger også meg noen store, herlige tekopper. Er litt usikker på om Mique fortsatt fører disse, mener at Silje har hatt dem en god stund. Men det er verdt forsøket å kikke etter dem, for de er flottere enn flottest!

Ha en strålende dag du også!

Marie:

Ja, det var en utrolig fin dag- akkurat sånn venninnedager skal være:) Sconsene er veldig saftige og gode, men jeg tror de er best helt ferske. Jeg spiste forresten et par noen timer senere, og det funket bra, men jeg er litt usikker på om de kan fryses. Har aldri forsøkt. Si gjerne fra om du prøver:)

Ha en fin dag!

Cecilie

06.mar.2010 kl.21:26

Som dekk koser dekk, og godt er det :) Jeg savner å kose meg sammen med dere, finnes det noen ledig dag snarest? Du skal få kex også! Så flink du er som har gått tur i 7(!!!) timer.. jøyemeg.. da er det ikke rart at beina er trøtte.

Sov søtt og drøm gode drømmer kjære du :)

06.mar.2010 kl.21:47

Nok et gla`innlegg fra en gla`jente (iallefall slik jeg oppfatter deg gjennom bloggen) :-)

Alltid hyggelig å lese innlegg fra deg og tusen takk for koselig hilsen på bloggen.

Ha en fin helg.

Klem fra MiaNostalgia

Anette

07.mar.2010 kl.11:47

Takk for svar. :)

Ingvild S

07.mar.2010 kl.21:22

Jeg begynte å lese bloggen din etter jeg så deg på "Norge Rundt", kjempeinspirerende!

KAT

07.mar.2010 kl.22:54

Ingen tvil om at du har strålende venniner ( elsket "kølle" historien , har jo samme yrket selv og vet at man i noen situasjoner dessverre sier høyt det man tenker/ser gjennom linsa ...haha ) og at du selv er en positiv og strålende jente! Man vet at når man besøker bloggen din så blir man i godt humør! Det er helt sant! Kan bare forestille meg hvordan det er real life! ....;))

Søndagsklem k.

Marianne

08.mar.2010 kl.11:12

Hahaha, fantastisk kølle-historie. Slikt liker morsan her på Teisen vet du!

Så finfint og herlig gla'-innlegg, Marthe. Kvalitetstid skal man nyte og ta vare på. Gode venner vokser ikke på trær, og de som faktisk fortsetter å være tilstedeværende; selv etter at barn og mindre tid er et faktum, DE skal du verdsette for alt det er verdt.

Gleder meg til å se deg om et døgns tid!

Kjersti

08.mar.2010 kl.13:12

hærlig forfriskende innslag i min ellers så fagleste hverdag. =) dekk er så fine. j durer til oslo i æfta..ringer deg etterpå ;) ha en god dag snupps

Camilla

08.mar.2010 kl.20:09

Hei søtingen.. Aww..er det ikke akkurat sånn hver dag burde være? Eller livet generelt? :-) Her går dagene sakte men sikkert fremover, koslige dager stort sett! Sitter nå her og ruger da vettu. hihi Gleder meg til å se lille frøknen, er enda litt uvirkelig egentlig. Hun romsterer fælt rundt inni huset sitt, trodde det skulle roe seg mot slutten jeg? Men det er så kos og jeg slipper bli bekymret for at noe er galt. <3

Nå er guttaboys på plass i sengen med bok og konemor skal kose meg med Gossip Girl. hehe

Håper du har en finfin kveld og uke!!

Hejtjolahopp

Kamille

08.mar.2010 kl.21:31

Hei Marthe!

For ein ubeskrivelig fin dag hos deg. Lever lenge på slike dagar. Scones oppskrift som du har lagt ut skal prøvast,såg veldig gode ut.

Likte godt kjole/skjørt som dykk poserer i, herlege fargar.

Ha ei superduper veka!

Klem Kamille

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits