Brukte stoffer må bli brukt

At det var kjedelig å ha mammapermisjon, sa du? Da skal jeg ikke begynne på den endeløse lista over hva dagene inneholder, men heller vise et bilde som kan si noe om at tiden ikke strekker helt til om dagen:Kista med stoffer blir fullere og fullere for hver uke som går. Det klør i fingrene etter å sy, men det blir ikke så mye tid til det som jeg skulle ønske.Og med nye stoffer som jeg fikk da jeg besøkte Kaspara,og et stort stykke kjempefint, nostalgisk stoff fått av søteste Marianne, er det klart det frister å sette seg ned.Men litt har jeg da rukket å gjøre. En liten gutt som kommer i løpet av sommeren skal få et lappeteppe i grønne og blå valører.Og Mathea kvalitetssikrer et par kosekluter som venninner med baby i magen skal få.Men sprekkene i gulvet er selvfølgelig tusen ganger mer spennende enn en klut med gammelt sengetøy.Må også vise dere vasen jeg kjøpte på Kasparas berømte bruktbutikk. Utrolig fin form, og fargen lyser opp i leiligheten.

Og dere, jeg tror det blir en fin dag i dag. Det har nemlig smulene på kjøkkenbenken fortalt meg. Nå høres det ut som jeg er en jente som spår i kaffekopper og ser tegn både her og der, men hvem kan vel ikke tro på en fin dag når man plukker smuler på kjøkkenbenken, ser ned på fingrene sine og finner denne krabaten:SMIL!

Nå skal jeg smile hele veien opp til Marianne. Der venter visstnok hjembakst og pepsi max, og vi skal få utløp for alt babysnakket som mammaer som oss bærer på. Bæsjebleier og gulping er på en eller annen merkelig måte ikke så interessant for de andre vennene mine, men Marianne sluker det rått.

Ha en super dag folkens!

17 kommentarer

peevee

09.mar.2010 kl.08:56

Så flink du er,da!

Blir alltid så imponert når folk kan noe - spesielt håndarbeide!

Selv om jeg er gutt, altså!

Ha en god dag!

peevee

Marianne

09.mar.2010 kl.09:30

Gosj-i-gosj! Så mange fine stoffer du har a gitt! Her ser jeg mange fremtidige tepper/kluter/duker/skjerf osv. Niiiiiiiiiidelig!

Gleder meg stort til babysnakk! Og alt-annet-snakk. Vi kan jo tross alt snakke om andre ting òg... litt hvertfall :)

Men jeg innrømmer det med glede; du og Ida er de eneste jeg kan sende en bæsjebleie-sms til hvor jeg er garantert et engasjert svar! Hihi, I like it!

Stine

09.mar.2010 kl.10:32

Kjenner meg veldig godt igjen i beskrivelsen din..tiden strekker rett og slett ikke til, selv om man har mammaperm, og ikke finnes det kjedelig heller! Jeg skulle også sydd en hel haug av ting, eller har lyst til, kan man heller si ;) Veldig fine stoffer du har! Og fine ting som blir laget!

Hilsen Stine

Camilla

09.mar.2010 kl.10:41

hihi En super dag til dere og! :-) Også så fine ting du har laget. Jeg ser virkelig frem til å ha mammapermisjon, da skal jeg bare koooose. Hurra! (og kanskje sy litt? har snart ikke plass til stoffene mine jo)

Klemmer

Haust

09.mar.2010 kl.11:13

Å, så fine ting du har laga! God idé å sy koseklutar i skjønne fargar til nye verdsborgarar!

Ha ein god dag! :)

Gamleheksa

09.mar.2010 kl.11:39

Mamma-året går fort og så går de neste åra enda fortere ;)

Så fint teppe til veslegutten, lurer på om du kanskje kjenner pappaen godt :)

Klem til prinsesse Mathea

LahrA

09.mar.2010 kl.12:02

Såå nydelig lappeteppe! Utrolig vakre farger og fin sammensetning av flotte stoffer. Kjempefin gave!

Å det er så herlig å treffe andre mammaer i samme situasjon som aldri blir lei av å snakke om bæsj, gulp, mat og alt det andre babysnakket man bare vil fortelle og spørre om!

Jeg er også så heldig å ha en hyggelig babygruppe med flotte mammaer og unger som møtes i alle fall en gang i uken og det er helt fantastisk! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten disse flotte damene i mammapermisjonen min. Det er så godt å ha noen å spørre og sammenligne og diskutere og dele babyting med!

Ha en smilende dag! Så GØY at du tok bilde av smilesmulene!

Klemmer fra LahrA

Kaspara

09.mar.2010 kl.12:12

Heisan Marthe!

Så gøy å se din fine stoffsamling og dette gutte-babyteppet blir jo så flott!!! Befriende å slippe de kvadratiske firkantene, ikke sant?! Noen ganger er det nydelig bare å sy sammen fine stoffstykker uten at hver bit skal være nøyaktig like stor og treffe hverandre på en prikk i hvert hjørne.

Disse sutteklutene blir jo også så fine, og jeg gjenkjenner mange stoff her. Flott å se at du anvender dem til fine prosjekter!

Jeg har sydd en oppbevaringssak i dag til oppheng på vegg. Tror det blir flere av disse, for de er brunkendes på så mange rom; barnerom, kjøkken, arbeisværelse en gang osv.

Så koselig med barseltreff! Ja, jeg kan godt huske jeg som fikk barn senere enn alle mine venninner at bleiemerker, nattesøvn og gulping var særs kjedelige temaer, og man tenkte at det var ikke håp i havet for disse venninnene mer, ha, ha!

Kos deg masse på den solrike dagen og hopp ikke ut av vinduet i Mariannes leilighet! Ikke godt å vite hva du finner på om du blir henvist til å være inne når solen skinner!!!

Klemmer fra kaspara

ella

09.mar.2010 kl.13:08

Utrolig lekre farger på gutteteppet! :-)

Ha en flott dag!

Frk Maya

09.mar.2010 kl.13:12

Hihi, jeg hadde også fått trua på en god dag om jeg så den krabaten på fingeren min:D Det dukker opp på de merkeligste plasser. Jeg har ei venninne som faktisk spår i kaffekopper jeg, og det er så morsomt! Kunne godt tenkt meg å lære det. Du har jo en horv med fine stoffer også ser jeg. Hvor i alle dager har du funnet alt det lekre lurer jeg på, for Oslo by er vel nærmest støvsugd for fine brukt stoffer. Håper du nikoser deg i mammaperm, det høres slik ut i hvertfall:) Jeg titter nå inn til deg hver gang du legger ut innlegg, men det er ikke bestandig jeg kommenterer. Men fast leser er jeg, uansett om du er interiørblogger eller ei;)

Maya

Linda

09.mar.2010 kl.14:06

Du MÅ jo bare få en bra dag! He, he... Og så heldig du er som har funnet så mange fine stoffer! Jeg er stadig på utkikk, men kanskje leter jeg på feil steder?

Iselin

09.mar.2010 kl.15:25

Så utrolig fin blogg du har=)

Mathea er jo bare helt skjønn=0)

Håper dagen din er fin.

Klem fra meg

Henriette

09.mar.2010 kl.15:57

Du e så flink! Blir reint misunnelig av å sjå alt du klarar å trylle fram. Skulle ønske eg hadde dine kreative evner :)

Dilldall-Nina

09.mar.2010 kl.17:34

Ser man det, ser man det ;). Fantastisk fint teppe - og en veldig søt gulv-Mathea. Holder du det til to pr uke ennå da? (=kort kommentar) ;). GID fra Nina

Skal sannsynligvis inn til Oslo på torsdag, men mulig det blir litt stress. Kan hende jeg sender deg en sms.

Marianne

09.mar.2010 kl.20:22

For noen fantastiske stoffer! Begynner å få en brukbar bunke, jeg også :o) Det er ikke så mye man får gjort mellom slagene når man har småttiser!

Rosetrend

10.mar.2010 kl.11:53

Om ikke dagen strekker til når man er i permisjon, når skal man egentlig da få tid til alt?! At den lille sjarmerende frøkna di får mest oppmerksomhet skal dog bare mangle :o)Ut fra forrige innlegg så ser det ut til at både hun og mor har det godt! MANGE fine tekstiler har du ihvertfall, og jeg gleder meg til å se hva de blir brukt til :o)

annikken

11.mar.2010 kl.12:09

Å, så utrolig fint det lappeteppet var!! Nydelige ting.

Jeg har etterhvert samlet meg masse stoff nå (fant en genial gjenbruksbutikk på det lille stedet mormor bor!), men kommer ikke helt igang med syinga. Har en svigermor som er kjempeflink med symaskinen, så jeg må nok ta initiativ og be henne på middag og sykveld snart tror jeg! Ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits