Prioriteringer

Det er helt greit å nedprioritere blogging til fordel for1. Hyttetur med en gjeng flotte folk2. Alenekos på hytta mens resten av gjengen er på skitur. En vond fot, en sovende baby og en stadig større, hevende bolledeig gjorde at jeg fant frem ullsokkene, kvikklunsjen, appelsinen og en bunke aviser.3. Veddemål med breiale gutter som mener de kan slå jentene i Fantasi. Det gjorde litt vondt da vi tok dere igjen med en runde, gutter? Premien: frokost neste dag. Det var helt ok å sitte under et pledd mens guttene laget eggerøre og te til oss. Med en litt snurt mine.4. Baking av disse fantastiske bollene! Jeg er så glad for at Kaspara har gitt oss denne oppskriften. Den siste uken har jeg bakt disse med fetaost og soltørket tomat, og rødløk og soltørket tomat. Fint er det når middagsgjestene sier at de aldri har forsynt seg så mange ganger før.5. Spising av nydelig pai som de nevnte middagsgjestene har med seg. Takk Mari og Daniel,dere er flinke kokker!6. Dra på fetter- og kusinetur til Ekeberg besøksgård, spise is og kose med killingene. Killingen som er en ekte fashionista og ønsker seg en rød veske.

X_c30a4878_large

7. Jobbsøking. Jeg har søkt på en jobb nå som jeg har så ubeskrivelig, fantastisk, innmari, altoppslukende lyst på. Drømmejobben, rett og slett. Dream big! (bilde herfra)

Også har jeg fått en veldig hyggelig kommentar med et bloggpostønske. Morsomt med tips om hva dere vil lese. Tar gjerne imot flere av dem.

Ha en fin dag da dere!

27 kommentarer

lifeofmeems

16.mar.2010 kl.11:24

Kjempe fin blogg=) Designet er også på plass pent å pyntlig=) fint=)

Lyst å vise meg din favoritt artist? eller bare vite mer om han/henne/de?

Bare å spørre=)

Erleperle

16.mar.2010 kl.11:37

He he, takk for en flott tur! :)

AM

16.mar.2010 kl.12:16

Ja, det må jeg si er helt i orden :) Å prioritere på den måten, mener jeg. Hyttetur er så koselig, det burde man egentlig gjøre oftere!

Krysser alt jeg har av fingre og tær, armer og bein for at du skal få drømmejobben! Det hadde vært fantastisk!!

Ha en fortsatt feiende flott tirsdag!

Siv Annette

16.mar.2010 kl.12:17

Igjen, så utrolig fine bilder :) Jeg koser meg så når jeg leser bloggen din, blir alltid like glad når jeg ser at du har skrevet et nytt innlegg :)

Og det er helt i orden å nedprioritere bloggen når så mye annet fint foregår :)

De bollene må jeg også prøve meg på en gang!

Ha en flott dag :)

Gamleheksa

16.mar.2010 kl.12:20

Mye herlig. Du får gjerne være med som kokk når jeg skal på hyttetur, hehe.

Mest av alt: LYKKE TIL med jobbsøking. Drømmejobben, ja, det hadde vært saker å få et sånt napp. Men det fortjener du. Klem

Randi

16.mar.2010 kl.12:24

Alldeles flotte grunner til å holde seg langt unna datamaskinen ♥ Masse lykke til med jobbsøking, krysser fingrer og tær og alt som for deg!

Katrine

16.mar.2010 kl.12:24

Ja, det er helt klart lov! Jeg er i en fase nå som jeg vurderer å legge bloggen helt fra meg.. Vil heller bruke tid på "det virkelige liv", men er nok for avhengig til å slutte.. og storkoser meg jo med det når inspirasjonen og kreativiteten er på topp.. Vi får sjå ;)

Så deilig hyttetur vennen, det så ut som du har hatt en finfin helg. Selvom jeg skulle ønske at foten din var frisk som en ål!?

Jeg krysser alt jeg kan krysse. Selvom det bare blir unødvendig kryssing. Jeg vet nemlig at du har gode sjanser på den jobben uansett. Hvem vil ikke ha deg i jobb? med din sjarm, skrivekunst, talent, utstråling og positivitet er du solgt for lengst :) jeg er stolt av deg!!

Tullefrans

16.mar.2010 kl.12:52

Jeg skulle veldig gjerne vært på hyttetur selv nå, det er jo så FANTASTISK flott ute! Jeg kjenner det kiler i magen hver morgen jeg står opp og finner sola utenfor. Herlig!

Og drømmejobben sier du? Så spennende! Men jeg slenger meg på Katrine; hvem vil vel ikke ansette deg? Jeg kunne godt tenke meg å ha deg som arbeidsmyra, men jeg kan dessverre ikke betale så bra..! Håper og tror på deg, kjekken!

Elisabeth

16.mar.2010 kl.12:52

Hei Marthe!

Denne uken skal jeg endelig teste ut Kasparabollene, de ser superdigge ut! Tipper de blir perfekt tilbehør til ekte gresk linsesuppe.

Bare et par spørsmål: Når du bruker fetaost, hvordan blander du det i? I deigen eller i hver bolle? Jeg har to oppskrifter fra Kaspara på disse bollene, på den ene skal oliven kuttes og blandes i deigen, i den andre skal de dyttes hele ned i bollene etter forming... Hva syns du er best?

Bloggen din er som vanlig en fryd, og ikke stress, vi har bare godt av å vente på innlegg. Når du er ute og opplever ting får jo vi flotte innlegg å kose oss med etterpå. :)

Og lykke til med jobbsøknad, du skal se det hjelper at en hel hærskare med fans krysser fingrene for deg!

Klem fra Elisabeth

thinktank

16.mar.2010 kl.13:21

Hei Elisabeth!

Du kan bare glede deg, disse bollene er virkelig gode! De har raskt blitt mine favoritter i hvertfall, og det beste er jo når du putter i akkurat det du liker best. Jeg har laget uten oliven et par ganger nå fordi de som har spist bollene ikke har vært så glad i det. Og soltørket tomat har kommet for å bli i disse bollene spør du meg;)

Jeg puttet i fetaosten etter at jeg hadde trillet ut boller. Det funker sikkert å gjøre det i deigen også, men jeg var litt usikker på om fetaosten ville smuldre opp.

Så utrolig koselig med heiing og kryssing og fine ord- gjett om jeg blir glad:):) Hurra!

Ha en strålende dag Elisabeth!

Klemmer og smil

Marianne

16.mar.2010 kl.14:33

Hipp hipp og lykke til! Tvi tvi og juballong! Hepp hepp og guriballa!

Det er spennende dager må jeg si.

Godt du kan fordrive ventetiden med herlige hytteturer og kvalitetstid med la familia.

Jeg koser meg på Toten; var innom bruktsjappa i dag og fant meg slik ei fin skål. Ellers er det stort sett svigermor som står for shoppinga skal jeg innrømme ;)

Er vel sånn det skal være...

Sees neste uke, du flotte kvinnfolk!

Beate

16.mar.2010 kl.14:43

Absoultt verdt å blogge litt mindre til fordel for dette! Så herlig ut! Det får meg til å glede meg til påsken :-)

Ha en ellers fin dag! Flott blogg du hadde forresten.

Frk. Fosli

16.mar.2010 kl.14:46

Mmmhm den paien så d e i l i g ut! Den skulle jeg gjerne hatt foran meg nå, mens jeg kosa meg med blogginnlegget ditt. Får trøste meg med oh'herlige Pepsi Max (ja, jeg er også Pepsimaksiker, hihi...) i stedet da, og det midt på en tirsdag!
Drømmejobben...? Nå ble jeg nysgjerrig! Fant en jorunalistjobb i et dameblad som jeg selv bare kan drømme om, men kan tenke meg at det kan være drømmejobben for deg...
Isak fikk nemlig plass i barnehage sånn plutselig plutselig, så nå er visst jeg også jobbsøker! Skummelt...

Randi

16.mar.2010 kl.15:12

Marthe lite, Marthe stor, Marthe alle dager, plakaten finner du hos Rockett St George (http://www.rockettstgeorge.co.uk) og den finnes enda på lager! Rhyme intended ;)

De har kjempegod service og tror du ikke at min plakat ble levert på døren og var tollfri?! :D

knib

En støvel og en sko

16.mar.2010 kl.19:26

Så koselig med hyttetur!! Og sikkert veldig godt med litt alenekos også. Det trenges jo av og til det også, lade litt batterier, ikke tenke eller gjøre på noe spesielt.

Digger sokkene dine, og ser at du har obligatorisk appelsin og KvikkLunsj ;-)

Så spennende med potensiell ny jobb. Masse lykke til!! Håper du får jobben, og gler meg til vi evt får høre hva den går ut på. Tvi tvi, og fortsatt god kveld, søte deg!

Klem, Sølvi

Stine

16.mar.2010 kl.21:17

Det var bra prioritert! Og fint at du prioriterer å blogge om det også ;)

Massevis av lykke til med jobben du har i sikte!!!

Klem Stine

Mari

17.mar.2010 kl.10:24

Ah, drømmejobben - jeg krysser fingre og tær for deg :)

Frk.B

17.mar.2010 kl.11:47

Hei Marthe!

Har full forståelse! Dette her så jo bare helt nydelig ut!

Og igjen må jeg si, du skriver så levende!

Jeg kjente nesten følelsen av å sitte ved peisen alene på hytta..

Hmmm...:)

Ha en finfin dag!

Hilsen Frk.B

tessi

17.mar.2010 kl.18:04

For en søt liten geit:)

Hørtes herlig ut med hyttetur!

Klem

Snikleser:)

17.mar.2010 kl.19:38

Hei Marthe!

Må bare legge igjen en hilsen siden jeg er snikleser av bloggen din, men ikke har blogg selv:) Du har så mange gode tips om interiør, tekstiler og ikke minst mat (Note to self: ikke lese blogg mens jeg er sulten!) Gleder meg til neste innlegg om knekkebrød (Cecilie har sladret i sin blogg;)

Vil også tipse deg om bloggen http://dengodefeen.blogspot.com/

Dere har ganske lik smak i tekstiler, så kanskje du kan få litt inspirasjon?

Marthe

17.mar.2010 kl.20:21

Hei snikleser!

Så koselig at du legger igjen kommentar:) Det er faktisk litt ekstra stas at noen som ikke blogger selv legger igjen et livstegn. Takker og bukker og nikker og neier for skryteord... blir jo nesten litt forlegen;) Og jeg kjenner meg veldig igjen i det at man helst bør være mett og god før man raider blogger som skriver om mat. Jeg sitter her litt halvsulten og venter på svigerfamilien som kommer hit i kveld fra Stryn. Knekkebrød blir satt på bordet, og det var bra du minnet meg på oppskriften. Det blir litt fulle dager fremover, men jeg skal se om jeg får slengt avgårde et innlegg med oppskriften.

Den gode feen har jeg faktisk vært innom- innmari fin blogg! Fint med tips:)

Ha en fin kveld!

Klem fra meg

Henriette

17.mar.2010 kl.22:17

Ikkje rart at du prioritera vinterkos med gode venner framfor blogging, men e alltid like kjekt å lese innlegga dine. Eg e innom bloggen din minst en gang om dagen for å sjå etter oppdateringa ;) Ha en fin kveld :)

Camilla

18.mar.2010 kl.17:52

Kunne ikke vært mer enig! Koooslig :-)

Og fingers crossed for drømmejobben! ;-) Jeg sitter og ser på drømmeHUSET hver dag fra stuen vår og krysser fingre for lottogevinst. hehe Tror nok dine sjanser er større enn mine <3

Ina Therese London Baby

19.mar.2010 kl.14:45

ahh saa fint :) kos deg masse!! savner kvick lunch her i london. noyer meg med kit kat! :)

Mona

20.mar.2010 kl.10:13

Masse lykke til med jobbsøking :)

Mariel Alexandra

23.mar.2010 kl.07:53

De bollene så fantastiske ut. Lyst til å dele oppskriften? :)

Elisabeth

23.mar.2010 kl.23:07

Killingene på Ekeberg er utrolig søte! Var der sammen med Eirill forrige helg, og hun var i hundre og vel så det når hun fikk lov til å holde en av dem på fanget :)

Så spennende med drømmejobb i ønskebrønnen: Dram big!

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits