Fjong festhelg

For litt over 26 år siden ble to jenter født på Toten. To jenter som skulle komme til å bli omtrent like hengslete, hyperaktive og lattermilde, tankefulle, skravlete og gestikulerende, distrè, rotete og smilende, trege, ensgasjerte og fnisete. To jenter, der den ene en gang var brud og den andre forlover, to jenter som har blitt tatt av en elv og fått en lærepenge, to jenter som har ubeskrivelig masse til felles. Nå også bursdagsfest med felles, fantastiske venner!

For å få en vellykket bursdagshelg tar manEn stykk bergensvenninne som tuter med toget over fjellet for å spre glede i hovedstaden.Ti stykk roser fra mamma og pappa.En stykk lattermild og hyperaktiv handlerunde som resulterer i full kjøkkenbenk.Ti knæsje negler og en ring av plast.Ett glass (eller var det fler?) rødmende rosè.To stykk kokklerende bursdagsbarn.En stykk lompe med to skiver kjøttpudding. Takk for en herlig, kulinarisk opplevelse Øistein!En stykk cd med nittitallsmusikk.En, to, tre, fire, fem, seks, syv, åtte, ni, ti fantastiske gaver! Her representert av gaven fra Cecilie og Katrine. Har dere sett på makan? Jeg kan også nevne tur til Bergen med herlige bergensvenninner, nydelig antikk oljelampe, fine klær, hårprodukt, gavekort, sprudlevann, kosedress, sko, prikkete tallerkner, øredobber og enda mer. Takk, fine venner og familie!Femten stykk rosa, jentebursdagnydelige muffins fra snilleste Cecilie og Katrine. Nam!En stykk ny, fjong kjole (og nei, man ser faktisk ikke trusa mi på dette bildet, jeg har sjekket opptil flere ganger).Åtte stykk pizza.
En stykk fantastisk, oppmerksom, snill og god bloggvenninne. Retroposen satt som et skudd i leiligheten. Perfekt! Takk, snilleste Kaspara!Et kort, en pakke servietter, to stykk stoff, en kinadamesaks og en kinadamepinsett. Også fra Kaspara og også helt nydelig!En stykk søndagsbrunsj med familien.20 stykk yoghurtnøtter i en stykk ny skål.

Sleng på middag i thailandsk stil med påfølgende sjokolademousse laget av min kjære mann, Himmelblå i sofakroken i ny kosedress, telefoner fra nære og kjære, og vips- verdens beste bursdagshelg!

Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg nemlig! Og helt tilslutt, sånn litt utenfor tema, hva skal jeg servere en venninne som kommer på middag i kveld? Hjelp meg! Kroppen har fått for lite søvn i helga og inspirasjonen er på bunnivå.

En god dag ønskes alle fine blogglesere!

Smil

27 kommentarer

Stine

19.apr.2010 kl.10:06

Gratulerer med dagen!!!!

Så ut som en herlig helg...

mariannestantogfjas

19.apr.2010 kl.10:47

Nei, man kan jo ikke se trusa når man ikke har'n på, som jeg liker å si!

Ser ut som en alldeles nydelig helg, søte du! Rart å plutselig se Øistein på bloggersen; han er jeg jo vant til å se andre steder liksom.

Nydelig leilighet ser det ut til at forloveren har òg. Alldeles herlig!

Grattis igjen (eller sa jeg egentlig noen gang grattis..? Jeg fortalte jo i grunn bare at jeg hadde prøvd)! Du er og blir et vakkert bursdagsbarn med en finfin garden-kjole!

Også så mange fine pakker... puh, pakker er stas!

Nei, ut i sola! Ikke særlig positiv værmelding framover her nede, så det må soles mens man soles kan.

Love!

AM

19.apr.2010 kl.11:31

Hurra for deg her også! Det så ut som en flottere enn flottest bursdagsfeiring! Og så mange fine gaver! Hmm.. ja, hva skal du servere til middag? Kanskje du finner noen tips her? http://trineblogg.blogspot.com/

Klem AM :)

Silje Silje

19.apr.2010 kl.11:36

ÅÅåå for en helg! Og så fine bilder! Nå ble jeg i godt humør :D

Til middag kan du lage.. pastasalat med nybakte rundstykker? Eller taco?

Gamleheksa

19.apr.2010 kl.12:40

Herrejemini. Man skulle nesten tro du passerte 50 eller noe sånt ;) Du kan å feire du gitt. Jeg har blitt så gammel jeg, st jeg sniker meg forbi bursdagen min i all stillhet. Vel, jeg prøver, men det går ikke ;) Bolla ble veldig glad for hilsen fra deg og hilser tilbake.

Ha en flott dagen-derpå-mandag.

PS. Jeg stemmer for pastasalat til middag :D

Siv Annette

19.apr.2010 kl.13:18

For ei herlig helg:) Feiringa så bra ut, og du var kjempeflott i din nye fjonge kjole:) Jeg synes bildene dine var skikkelig sommerlige, jeg fikk iallefall sommerfeeling av de ;) Bursdagsfeiring med gode jenter er noe av det aller beste, nå gleder jeg meg litt til min egen bursdag, tihti..;)

Jeg stemmer for ovnsbakt laks i kveld, med hasselbackpoteter og en god salat til :) Anbefales :)

Marte

19.apr.2010 kl.16:56

Grattis med overstått! Kan du ikke legge ut oppskriftene på pizzaene? De så nydelige ut!!

Frk.B

19.apr.2010 kl.17:02

Så hærlig Marthe!!!

Det er deilig med bursdag når man får en sånn helg!!!

Det fortjener du vettu:)

Så ut som en skikkelig "godiskurv" det der!

Ha en STRÅLENDE uke!

Klem fra Frk.B

nadja

19.apr.2010 kl.17:27

Det så ut som en fantastisk feiring av to fantastiske jenter! Grattis med dagen som var, Hipp Hipp! Klem.

Kaspara

19.apr.2010 kl.18:01

Heisan flotte 26-åring!

Det så ut som det var en topp feiring,masse sosialt og mye god mat og drikke.

Så supert at postpakken kom fram i tide. Ja, jeg tenkte faktisk på det isblå bordet ditt blant annet og at du liker slike nyanser også.

Tusen tusen takk for laaaaaang murstein som jeg akkurat har lest. Jeg skriver en mail til deg i morgen tidlig over kaffekoppen.

Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Anette

19.apr.2010 kl.18:15

Det så ut som en veldig herlig helg :)

Gratulerer så mye med dagen!!!

Klem fra Anette

mari Helene Stikbakke

19.apr.2010 kl.18:53

først å fremt, GRATULERER så mye med dagen i går, jeg tenkte på deg hele dagen at jeg måtte slenge på ei melding, men var i dåp til min kjære nevø Christian i hele går, så dagen gikk så altfor fort!! Det var dessuten grunnen til at jeg ikke fikk kommet på lørdag også, fillern,fikk helt tårer i øya av innlegget ditt, skulle sååååå veldig ha feiret den sammen med dere!! Men du, jeg kommer gjerne en annen helg å løper på loppis med deg, har helt abstinenser, og slikt stress er ikke bra når man har bim, det vet vel du..hihi;) må få utløp for loppetrangen snart:) håper alt er aldeles supert med dere! hvordan går det på jobbfronten forresten? store gode varme klemmer fra Smågardsskrulla:)

Glede

19.apr.2010 kl.19:44

Hurra for deg som fyller ditt år!! Eller.. fylte ditt år! Så utrolig fin du var i den kjolen! Hvor har du kjøpt den? Det må være herlig å ha en slik kropp at kjolene sitter bra på de riktige stedene!! Med mine 159 centimeter, kommer som regel midjen på feil plass og lengden blir feil.. Nei, nå ble jeg litt negativ merket jeg. Finner meg kjoler jeg også da! Hihi.. Det er tydelig at du er en dame folk setter pris på, for du har jo virkelig fått masse finfin oppmerksomhet i helga da! Så og hørtes ut som en minnerik helg altså.. Jeg har whiskeystemme etter min første "sangerfest" som kormedlem. Haha.. Hadde kjole på jeg også faktisk. Men det var ikke vårtemperatur ute enda gitt.. Trodde ikke mine egne øyne da jeg våknet i morges og så at det var helt hvitt ute! Og jeg som har sommerdekk på bilen min! Håper virkelig dette er slutten på vinteren. Nå vil vi ha vår!!! Jeg skal jobbe ekstra denne uka, så kommer nok ikke innom før i helga igjen! Ha en fin uke videre. Hva ble menyen ikveld da tro? Stor klem

tøvsjur

19.apr.2010 kl.20:20

Gratulere så masse med dagen som du har hadd!

Så ut som en kjempefin dag.

Synes du e så flink til å få fanga øyeblikk med kameraet. Føles nesten ut som at man e med på det som skjer:)

Ha en kjempefin mandag

Pillepalle

19.apr.2010 kl.20:31

Søteste Marthe!

Gratulerer så masse med dagen i etterkant! Synes, denne dagen har vært utrolig fint :) Velfortjent, spør du meg! Beklager at jeg finner ikke så mye tid for å skrive llitt lengre kommentarer i det siste. Ha en fin tid videre! Store klemmer fra Pillepalle

19.apr.2010 kl.22:11

Gratulerer så mye med dagen din som har vært!

Så ut som en vidunderlig helg! Du får det jammen travelt når du skal feire rund dag, om du skal toppe dette:)

Ser ut som om du har fantastiske venner og familie rundt deg! Herlig!:)

Marta

19.apr.2010 kl.22:13

Nå kom visst ikke navnet mitt med... Ja, ja, den forrige kommentaren kom iallfall fra meg:) hihi:)

elinjosefine

19.apr.2010 kl.23:03

Grattis på fødelsedagen söta deg!!! Några dagar førsent...

Ser att du har haft en helt fantastisk helg :) Herligt med gaver, god mat och massa glada venner.

Dilldall-Nina

19.apr.2010 kl.23:20

Det er selvfølgelig litt typisk den nye meg å ikke få med meg bursdager. Før hadde jeg stålkontroll på fødselsdager. I 2008 glemte jeg T sin bursdag - så det først på facebook etter at han hadde dratt på jobb. Det var litt flaut.

Ser ut som om du har hatt en kjempe-kjempe-feiring. Wow - for en kjole!!! Og - du er så UNG at det nesten er litt komisk at vi to har funnet tonen så godt - haha. Jeg får kommer sterkere tilbake, men du får en skikkelig, skikkelig god klem av meg via world wide web - i første omgang. <3 i deg.

Kjersti

20.apr.2010 kl.12:34

Jeg sku så likt å vært med på den feiringa=) Vart rusa på Silje&Marthe energi gjennom tlf, og følte Christen og j var på fæst et øyeblikk der.. beskrivelsen av dekk to var jammen sammenfattende og det er en hærlig mix av egenskaper ;) Jeg digger dekk og savner dekk hele tida. Jeg kjem neste uke, da håper jeg på sprudlende gjensyn som sist. Lots of love fra N.E.R.Dén ;)

Phjortis

20.apr.2010 kl.12:42

Dette må være den perfekte oppskrift på bursdag! :) Gratulerer på etterskudd!

Bente

20.apr.2010 kl.14:55

Heisan - massevis av gratulasjoner med 26-års dagen din - det så jo absolutt ut til å ha vært en gøyal feiring:) Fine og personlige gaver fikk du også:) Også lompe med kjøttpudding, da ...mmmmm.....;)

Klem fra Bente.

grommis

20.apr.2010 kl.15:25

SÅ heldig du er:) Og så heldige dine venner er som fikk komme på det som ser ut som den mest fantastiske pizzaen, nam nam:)

Cecilie

20.apr.2010 kl.21:37

Er så godt å se at bursdagen din ble feiret på riktig vis :) Festen var jo helt strålende, med god mat og nydelige folk! Ser ut som yoghurtnøttene stortrives i den nye skålen, dæ er fint :)

Mona

22.apr.2010 kl.18:10

Gratulerer så mye med overstått!! Ser ut til at dere hadde en super feiring :)

wine-fueled narcissism

23.apr.2010 kl.20:01

For en flott blogg. Skikkelig feelgood-stemning her inne jo. :D

Susanne Eriksen

23.apr.2010 kl.21:54

Herlig innlegg! Herlig blogg ;)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits