Harrry Camping i Stavanger

Jeg så sikkert ut som Pluto der jeg stod, med nesa trykket opp i ruta, litt sniffende og siklende (stryk det siste). Det var fredag etter stengetid og jeg klarte nesten ikke vente til lørdag med å entre Harry Camping i Stavanger. Smågodt, kaller jeg det, så utrolig masse kult! Det var stive priser på barneklærne, så ingenting ble med meg hjem. Men jeg hanket inn tonnevis med inspirasjon og fikk mer enn noen gang lyst til å sette meg ned ved symaskina og sy.

Bli med en tur inn til Harry Camping og bli inspirert!Ser dere de fantastiske, røde dukkene som står på kofferten. Jeg har blitt den heldige eier av en slik søtnos, bare i blå. Snille, snille Marianne hadde pakket inn en ranglete lekedame og sendt den til meg på bursdagen min. Og dette hadde hun ordnet fra Spania. Makan! Takk Marianne, både jeg og Mathea elsker den.

Tipper mange av dere kjenner igjen noen av disse retrostoffene.Her henger det søte babysengesett på rekke og rad.Noen som vet hvor dette bildet er fra? Jeg fikk en nostalgisk og barne tv-mimrende følelse i kroppen med en gang jeg så det. Men jeg greier ikke huske hvor jeg har det fra.Haugevis med kule barneklær. Jeg skulle gjerne kledd opp Mathea fra topp til tå med klær herfra. Noe for Solveig og Synnøve, Mari?Hårbånd og luer til små frøkner.Søte kort.De solgte mange fine bilder med motiv fra kjente eventyr.Ja, takk til en slik barneseng.

Det ble ikke så mye shopping. Hvem har vel tid til det når Stavanger bestemmer seg for å sjarmere oss i senk med sol, sol og atter sol.Mysebilde... Jeg liker det.Hm, min kjære skulle absolutt ta bilde av meg her, stående akkurat slik. Noen som forstår hvorfor?

Jepp, Stavanger var virkelig bra. Jeg sitter igjen med en følelse av at jeg er heldigere enn heldigst. Ikke bare har jeg verdens beste mann (virkelig), men vi har også noen utrolig fine venner spredd rundt omkring i landet. Når hotellet attpåtil bestemmer seg for å gi oss et utrolig flott rom med fire meter opp til skråtaket er jeg mer enn happy.

Det kommer ett innlegg til senere, jeg må nemlig vise dere noe vi gjorde på fredag. Men først skal jeg og Rasmus feire at han har fått pappapermisjon i dag. Nå venter tre og en halv måned med familietid. Jeg kan nesten ikke tro det. Etter å ha vært revisorenke i flere måneder skal det bli særdeles godt å dele på bleieskift, tidlige morgener og ikke minst kvalitetstid.

En strålende flott og fin uke ønskes alle som kikker innom!

Klemmer fra Marthe21 kommentarer

Marion

26.apr.2010 kl.21:24

Den butikken har veldig mye flott!! Likte den nederte bildet, har faktisk tatt et maket bilde med segselv på der:)

Gamleheksa

26.apr.2010 kl.22:04

Wow. det var fargerikt i Stavanger, gitt. Mye flott altså. Men jeg som "overlevde" 70-tallet er liksom ikke helt over de fargene og mønstrene enda. Fikk nok dugelig overdose der gitt ;)

Lendefamily

26.apr.2010 kl.22:04

Ja, vi skal til Bergen:) Gleder meg kjempemye til det! Har kjøpt leilighet ca. 200m fra Grieghallen, 3 soverom og greier, så det blir fantastisk å få innrede den:) Klarer nesten ikke vente!

Jeg skal ikke studere det første året hvertfall, men skal uannsett studere noe etterhvert! Så blir jobb på meg det første året:)

Kamille

26.apr.2010 kl.22:07

Hei Marthe!

Hihi, digger det nederste bilde!!

Det ser ut som dykk har hatt ei strålande helg her i Stavanger. Kjekt å sjå bilder i frå Harry camping (sjølv om eg bur i området) er det lenge siden eg har besøkt den butikken. Ser ut som eg må ta meg ein tur eg og snart.

Nyt familielivet!! :)

Gedigen klem frå Kamille

Siv Annette

26.apr.2010 kl.22:34

Det er jo du som er den herlige:) Jeg er så glad i bloggen din og alt du deler med oss, jeg håper du fortsetter i det uendelige :) Som sagt så er du en skikkelig inspirasjon for meg, og jeg har allerede vært på fire loppemarked fordelt på to dager, og det hadde jeg nok aldri gjort om det ikke var for at du har fortalt om de fine funnene du har gjort :)

Bildene dine er som vanlig helt utrolige, og den butikken er jo helt sukkertøy for øyet, ååh..

Jeg håper uka di blir helt fantastisk, med en som er hjemme med pappaperm og greier, kan jo ikke bli bedre :)

Katrine

26.apr.2010 kl.22:38

For en fantastisk butikk!? Makan, jeg ble glad bare av bildene :) ser ut som dere har hatt en fin tur til stavanger, vennen. Og hurra for pappaperm!! nå skal dere endelig få ordentlig familietid i flere måneder, tenk det! :) og så skal jeg kapre deg litt (mye) innimellom ;) du skal komme til meg på onsdag og krype opp i sofakroken min.. Jeg savner deg!!

Linda

26.apr.2010 kl.22:40

Utrolig herlig butikk! Jeg også får lyst til å sy barneklær!

Marthe

26.apr.2010 kl.22:42

Kjære Kamille!

Du er så flink med kommentarne, de gjør meg glad! Ja, Harry Camping var utrolig artig! Ble rett og slett litt glad av å være der inne. Du får ta deg en tur for litt inspirasjon og smågodt en dag:)

Håper du har det fint og at uka di blir strålende!

Mange klemmer fra meg

Henriette

27.apr.2010 kl.10:43

Guri malla så herlig! Eg har gått forbi den butikken der fleire gongar, men neste gong skal eg ikkje gå forbi ;) Eg trur det nostalgiske bildet av gutten og jenta som ligg i kvar sine senger muligens kjem i frå Hans og Grete? Enten ei bok eller noko som har gått på barneTV i "gamledager"? Fekk i allefall en god god følelse av bildet eg òg. :) Ser ut som dåkke har hatt ei fin helg, herlig at Stavanger viste seg frå si beste side når dåkke tok turen! (PS. Kikka litt ekstra etter deg òg når eg rusla rundt i byen på lørdag ;) Ha en fin tirsdag, snupp!

Stine

27.apr.2010 kl.12:04

Oj oj oj, for en butikk!!!!!!!

Fikk lyst til å reise til Stavanger med èn gang!!

Bra at dere fikk dratt da, og fikk kosa dere. Gikk det bra å være borte fra Mathea??

Klem fra Stine

Tøvsjur

27.apr.2010 kl.14:02

Æi bare elske Harry camping. Må innom der kvær gang vi e i Stavanger, og det e så og si kvær helg:)

E en snopebutikk for oss jenter;)

Så ut som at du hadde en kjempekoselig tur. det va godt at være va så bra når dåkker va her i Rogaland.

Va du en tur innom sjokkoladepiken? Den søteste kaffeen i byen:) og værdenns beste kakao servere de:)

Hege

27.apr.2010 kl.16:26

Noen oppmuntrende ord varmer alltid, og hjelper litt på motivasjonen :) Du er så herlig! Gleder meg veldig til å bli ferdig med skolen nå, og kunne nyte litt fri.

Ser ut som om dere har hatt en herlig tur - og nå om Rasmus har permisjon også, må dere virkelig nyte det! Hørte (leste) noen rykter om at dere skulle til Spania? Jeg kan si jeg er misunnelig :)

Stor klem!

Silje

27.apr.2010 kl.17:08

Så gøy du kom deg til Harry camping:D Leeenge siden jeg har vært der, holder meg litt unna selve bykjernen pga økonomiske årsaker;) Kjempe koslige bilder da og herlig dere hadde en fin tur:)

Ha ei kjempe fin uke!

Silje

mari Helene Stikbakke

27.apr.2010 kl.20:07

JAAAA; så bra du fant den butikken jeg tenkte på!!! åååh, for en vidundelig butikk, men samtidig farlig for lommeboka, hehe!! godt å høre at dere har kost dere på tur, Mathea hadde det nok ikke så verst hun heller tenker jeg:) Jeg har hans å grete-boka (kjøpt på loppis sjølsagt;) å det bilde på dukkesenga er nok derfra!:) håper dere nyter pappaperm og vår, noe jeg tenker dere gjør storveis!! GOD tur til Spanien, håper på basseng-innlegg fra deg, blir så glad hver gang det kommer nytt innlegg!! vi snakkes!! hils husbonden!! Klem Mari

mariannestantogfjas

27.apr.2010 kl.21:02

Ajaj, for en sjappe! Og herlige, fargerike bilder fra fine deg som vanlig!

Tenk at dere nå er tre i heimen! Sånn litt mer enn bare i helgene og en time hist og her.

Vi har vært det en måneds tid nå, og gud bedre som det kan anbefales.

Blir en helt annen modus for både liten og stor; helt fantastisk fint er det faktisk!

Sender deg en mail i morra jeg; som den erfarne Spania-boeren jeg nå er har jeg særdeles viktige tips å komme med. Som å huske solkrem.

Klemzzzzzzzz!

marie

27.apr.2010 kl.22:02

Dit vil jeg dra også! Bildet er fra en Hans og Grete bok. Det finnes mange ulike slike bøker. Om du går inn på nettbutikken min under vintagebøker ligger en slik bare at det er Den stygge andungen:) Så skjønner du hva jeg mener;)

Silje

28.apr.2010 kl.09:06

Ja, det er Hans og Grete. Tror jeg hadde den boka da jeg var lita, brings me back iallefall:)

En støvel og en sko

28.apr.2010 kl.11:51

Hei på deg!

Så kjekt med kjærestehelg! Mange fine nyte-bilder!

Vi skal til Stavanger i juli, og da ser jeg at jeg også må en tur innom HC, tusen takk for titten og for hærlig inspirasjon.

Kos dere masse med pappapermen!

Klem, Sølvi

Liv

29.apr.2010 kl.16:36

Er en ganske ny leser av bloggen din og liker den veldig godt. Det bildet du har fotografert,det første som slo meg var Hans og Grethe. Tror jeg også hadde den boka da jeg var liten.

Liv

Thea

04.mai.2010 kl.20:28

Hei!

Jeg synes du har en kjempefin blogg! Koser meg med å lese innleggene dine når jeg har et ledig øyeblikk :) Du er så flink med ord, og bildene er så fine.

På en av de siste bildene har du på deg et heklet skjerf/sjal, jeg lurer på om du har laget det selv eller kjøpt det? Og hvis du har laget det selv, hvor har du funnet oppskriften? Jeg synes det var veldig fint :)

hjartesmil

06.mai.2010 kl.00:39

åh! eg kan ikkje tru at eg ikkje tok meg tid til å reisa innom her sist gong eg var i stavanger. dumme meg.

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits