Takk og farvel.... på gjensyn?

Etter 207 innlegg av varierende kvalitet og 2323 utelukkende fine kommentarer har jeg besluttet å kaste inn håndklet, melde pass, trekke inn årene og pensjonere bloggeren i meg.

Det er faktisk med tungt hjerte jeg sier takk og farvel. Det her har vært så gøy og givende.Da jeg kom hjem fra Spania lå det et kort og ventet på meg. Det var fra kjære Pillepalle, en tysk dame jeg har blitt kjent med gjennom bloggen.Hun satt i Lofoten og skrev kort til meg. Til meg! Til ei jente hun ikke kjenner, men allikevel kjenner, og jeg ble så glad. Rørt og glad for at hun gjorde noe sånt.


Akkurat det kortet sa alt om hva denne bloggen har betydd for meg. Hva dere har betydd for meg.

Det at dere har tatt dere tid til å bli kjent med meg og den lille familien min, orket å lese de milelange mursteinsinnleggene mine, sett bilder fra et hverdagslig osloliv og gitt meg oppmuntrende kommentarer betyr så mye. Det betyr kanskje mer enn dere tror.

Bloggen har blitt en del av meg, i perioder har jeg kanskje tenkt for mye ?blogg?. Tatt med meg kamera overalt, tenkt ut innlegg, kommet på en fiffig overskrift idèt Jon Blund har knakket på gluggene natterstid.Men det er en tid for alt, og nå er det tid for å hoppe i båten, legge ut fra havn, stå på dekk og vinke farvel til think tank.


Og til alle mine bloggfavoritter, dere vet hvem dere er, fortsett å inspirere, glede og informere meg- jeg kommer ikke til å slutte med min daglige titterunde. Jeg er så glad for å ha blitt kjent med dere.

Ha det (for nå)

Smil og glede fra Marthe

57 kommentarer

Camilla

24.mai.2010 kl.11:05

Så trist da.. Heldige de som fremdeles får ta del i livet deres(og så stor Mathea er blitt!! :-o ) Våres lille Nora er heller ikke så liten lengre, to mnd allerede. Fy søren ,tiden går så altfor fort.

Håper dere hadde 3 fine ferieuker og får en superduper sommer!

Klemmer fra Bergen <3

Frøken Fryd

24.mai.2010 kl.11:17

No blei jeg lei meg. Men du vet best dine begrensinger. Ønske deg og dine all mulig lykke til videre. Stor klem fra oss her i nord.

MiaT

24.mai.2010 kl.11:44

Trist Marthe, men fullt forståelig :) Håååper du kommer tilbake en eller annen gang. Ha en strålende sommer!

Gamleheksa

24.mai.2010 kl.12:09

Nei men Marthe da! Dette blir trist. Jeg som har gått og gledet meg til dere skulle komme hjem, så jeg kunne få nyte flere av dine herlige innlegg. Alt til sin tid og din tid er det du som rår over. Men jeg håper vi kan treffes i løpet av sommeren. Vi har jo herlige Mjøsa å by på her ;) Ikke helt som Spania, men....

Klem fra meg

PS. Det er lov å ombestemme seg når det gjelder blogging,altså ;)

lise

24.mai.2010 kl.12:14

Dette er jeg imot. Og så gleder meg meg til "på gjensyn"-biten. Ha det bra så lenge!

shinedesign

24.mai.2010 kl.12:19

Ånei...så dumt! Du har en så flott og inspirerende blogg, flotte tekster og bilder. Men det finnes vel en tid for alt, I guess. Masse lykke til videre :-)

Stine

24.mai.2010 kl.12:26

Nei, så trist!!! Har også gledet meg til du kom hjem fra ferien og skulle blogge litt igjen.... Men forstår også valget ditt... Man må prioritere.

Håper du ombestemmer deg da :)

For jeg er sikkert ikke alene om å ha lyst til å se mer av Mathea, høre mer om jobbmulighetene dine, flytteplaner og butikk i Stryn :)

Det har vært veldig spennende å følge med på bloggingen din!

Klem fra Stine

Marie

24.mai.2010 kl.12:39

Å nei! Så dumt (for meg, som er så glad i bloggen din)! Du har en av mine favorittblogger! Du skriver så levende!

Men, det er en tid for alt! Og det er veldig forstålig! Jeg håper dere har hatt en superbra ferie, og at livet fremover byr på mange opplevelser og gode stunder!

Takk for alt du har gitt meg gjennom bloggen din! Og jeg sier gjerne på gjensyn!

Hilsen Marie

Thea

24.mai.2010 kl.13:04

Trist å høre at du legger opp, men skjønner at du har lyst til å prioritere annerledes. Tusen takk for en fantastisk blogg, Marthe! Masse lykke til med familie, venner og jobb! Klem

24.mai.2010 kl.13:51

Å, trist synes jeg! Jeg har lest her ei stund, og nå har jeg litt dårlig samvittighet for ikke å ha kommentert. Jeg liker deg! Lykke til med alt, kos deg så mye som mulig!

Maja

24.mai.2010 kl.13:55

Då er det nesten på tide at eg skriv ein kommentar her:

Eg har fylgt med på bloggen din lenge, eg har lese kvart einaste innlegg, og eg må berre seia at dette er ein av dei beste bloggane eg har lese. Og eg har lese mangen! Så dette var trist.

Men likevel forstår eg valet ditt, det er krevjande å driva ein blogg, i allefall av så høg kvalitet. Du har lagt mykje tid ned i dette, og det merkest! Og det vert sett pris på, i allefall av meg, og sikkert mangen, mangen andre. Det har vore spanande og morosamt å få lov til å fylgja litt med i livet ditt. Du framstår som ei kjempejente, Marthe! Ynskjer deg og dine kjære ALT GODT vidare! :)

Marte

24.mai.2010 kl.14:40

Takk for alle morsomme, inspirende og koselig innlegg du har gitt oss! Skjønner prioriteringene dine er litt annerledes nå. Så får heller vi som ikke har så mye å finne på, fortsette bloggingen hehe :)

Katrine

24.mai.2010 kl.15:11

Vakreste vennen min! takk for fine, inspirerende, rørende, varme, morsomme og engasjerende blogginnlegg og ord! :) Jeg forstår prioriteringen din, selv om det blir trist å ikke kikke innom deg her hver gang det kommer småpukk (!) eller mursteininnlegg.. Takk og gudsjelov at jeg har deg i livet mitt! jeg liker deg, og hele raskeriet der uppe ;)

Silje

24.mai.2010 kl.15:31

Åååånei:( Det var skikkelig trist:( Du har så gode og hjertevarme innlegg!

Du kommer i hvert fall til å bli savnet! Kom nesten en liten tåre i øyekroken nå, hehe.

Takk for all herlig inspirasjon og jeg er så gla for at jeg fant bloggen din!

Ser ut som dere har hatt en kjempe fin tur til Spania. NYDELIGE bilder! Blir så reisesyk:P

Nydelig familie du har og det har vært så kosli å bli "kjent" med dere:) Forståelig at det er andre viktigere ting å bruke tid på:) Lykke til med alt:D

mari Helene Stikbakke

24.mai.2010 kl.15:37

sånn som jeg har venta på innlegg fra deg nå!!! ser ut som at dere har hatt en super ferie:) er leit at du ikke vil fortsette å blogge, men jeg forstår deg veldig godt også, det kan ta helt av til tider, og da er det greit å heller prioritere det som faktisk er viktig her i livet! Håper inderlig vi sees snart, har jo masse å ta igjen!!!:) dere er hjertelig velkommen hit når det måtte passe dere! drømmer om en oslotur snart å, håper å få meed meg silje og Ludvig på en liten rundtur:) ta vare på deg og dine, så snakkes vi snarest Marthe!!!:) (så kult at lua mi fikk være med til spanien da gitt!!!:) hehe! masse gode varme pinse-grillpølse klemmer mari:)

Siv Annette

24.mai.2010 kl.16:12

Jeg åpna innlegget med gru når jeg så overskriften.. Og magen vrengte seg litt jo mer jeg leste, jeg er jo så glad i bloggen din!

Men jeg forstår også at blogging blir en "epoke" i livet, og når blogging ikke lenger gir samme glede, da er det ingen vits i å fortsette! Jeg kommer til å savne deg og innleggene dine, jeg håper bloggen blir liggende og ikke slettet, så når jeg innimellom får ThinkThank-savn kan jeg gløtte gjennom gamle innlegg:) Jeg håper du er innom meg innimellom, så jeg får høre hvordan det går :) Nyt livet og kos deg med din nydelige familie:)

En kjempeklem fra Siv Annette.

p.s: jeg håper at det kommer et på gjensyn fra deg, for jeg liker ikke en bloggverden uten thinkthank nemlig :)

Tullefrans

24.mai.2010 kl.16:39

Jeg synes det er på høy tid å se deg igjen - gjerne her på Lørenskog. Da blir det vel også slik at jeg kan blogge et "Marthebesøk"-innlegg. Det er tross alt bedre enn ikke noe! Synd å høre at du legger ned for nuh, men jeg skjønner deg jo inderlig godt også. Det er tross alt den tiden du er inne i nå som må nytes i fulle drag, og da må prioritering spille en liten rolle for hva du velger å bruke tiden din på. Men husk: Jeg blogger på grunn av deg. :)

Kjempeklemmer fra Fransa

rosa

24.mai.2010 kl.16:49

Hei igjen. Lenge siden jeg har vært innom hos deg. Og det går lengre og lengre mellom mine egne innlegg også, så jeg skjønner godt at du kaster inn håndkleet. Det tar mye tid, som du skriver, både i tanker og tid : ) Lykke til videre i livet, med Mathea, byliv og loppemarkeder. Middager, venner og innredning...ja alt du sikkert kommer til å fortsette med, selv om du ikke blogger. Og kanskje klarer du å nyte enda litt til, nå når du ikke føler du må ta bilde av alt og skrive om alt.

P.S...jeg tror jeg egentlig overbeviste meg selv nå også ; )

Bente

24.mai.2010 kl.17:27

Hei Marthe - så synd at du ikke skal blogge lenger - det har vært så hyggelig å følge deg og familien din. Du sprer så mye smil og livsglede gjennom PC'n - som riktig smitter over:)

Men - likevel - jeg har full forståelse for at du prioriterer slik du gjør - og det er jo en tid for alt, ikke sant:)

Lykke til videre, Marthe - og kos deg videre med dine aller kjæreste:)

Klem fra Bente.

Fargebarn

24.mai.2010 kl.17:29

Det var leit! Liker bloggen din kjempegodt. Men som sagt er det en tid for alt, og bloggingen kan ofte ta litt for mye tid. Jeg forstår deg og ønsker deg lykke til videre på ferden!

tøvsjur

24.mai.2010 kl.18:08

Å nei no kjente æi at blei litt trist altså! Har bestandig gleda mæi til å lese nye innlegg i bloggen din. Men skjønne godt at du vil gi deg no.. E det ikke nåkka som hete at man skal gi sæi mens leken e god...?..... Du får kose dæi masse, også håpe æi at du finn ut at du skal ta opp blogginga på nytt;)

Klæm fra mæi

Glede

24.mai.2010 kl.18:14

Marthe! Velkommen tilbake fra tur, håper dere har hatt det kjempefint. Ser slik ut på bildene. Tusen millioner takk for at jeg har fått tatt del i livet ditt. En nydelig blogg, en nydelig jente med et klart talent for det å skrive og nå ut til andre. Du vet at jeg kommer til å savne innleggene dine veldig - jeg kikker alltid etter nye innlegg fra deg når jeg ser nedover siden min. Men - jeg vet godt hvordan det er når babyen ikke lenger er bare baby og dagene flyr unna. Selv om blogging er en superfin hobby, kan det være vanskelig å finne tid. Håper du titter innom meg i ny og ne, og legger igjen noen livstegn, så jeg får høre hvordan det går med dere. Og du, vær så snill å fortell meg om du skal skrive noe som jeg kan få tak i, så løper jeg til nærmeste kiosk. Jeg og Lille Glede har hatt en produktiv helg, med trening, baking, vasking, lek og morro. Nå har vi nettopp vært på tomta vår og planlagt litt videre. Rydding og graving står for tur. Sååå spennende! Lykke til videre med det du gjør videre. God klem fra Glede

Annas verden

24.mai.2010 kl.19:13

Åh! Men du har ditt egne lille hus her i Annas verden. Det fine mursteinshuset ved havet, som har gul postkasse og røde ballonger i hagen :)

LahrA

24.mai.2010 kl.19:31

Skjønner deg veldig godt og er inne i en avslutningsfase selv kjennes det ut som. Har viktigere ting i livet mitt nå :)

Men da du skrev at du avslutter kjente jeg at jeg ble litt lei meg. Føler også at jeg har blitt kjent med deg og har gledet meg over flotte innlegg fra deg og koselige kommentarer på bloggen min. Du var jo en av de første bloggene jeg fast tittet innom :)

Lykke til videre Marthe - og jeg tror nok jeg kommer til å si hei hvis jeg møter deg tilfeldig i Oslogata :)

Klem Anette

Henriette

24.mai.2010 kl.19:42

Neimen, så trist.. Du er en av mine favorittbloggarar, så eg håpar virkelig at det blir "på gjensyn" :) Tusen takk for all inspirasjon du har gitt, og masse lykke til vidare. :) Håpa eg kan stikke innom butikken din i Stryn og drikke en kopp kaffi ilag med deg en vakker dag ;) Stor klem

AM

24.mai.2010 kl.19:51

Jammen.. neimen.. huff.. det var ganske kjipt for meg, for jeg er så glad i bloggen din! Tusen takk for alt du har delt av bilder og fine ord, du treffer noe i hjertet på meg. Du virker som ei fantastisk jente! Jeg er glad for at jeg kom over thinktank og at har blitt litt bloggkjent. Så sees vi jo på Facebook ;) Stor klem fra Ann Merete!

Mona

24.mai.2010 kl.22:12

Så trist at du legger ned bloggen da :( Men skjønner det. Du er ihvertfall veldig velkommen tilbake hvis du skulle ombestemme deg! Herlige bilder fra ferien, forresten :)

Ha en fin kveld

Susanne

24.mai.2010 kl.22:54

Uff.. Det var trist! Kommer til å savne min favoritt-blogger! :) Lykke til videre, og god sommer!

tessi

25.mai.2010 kl.08:40

Kjære Marthe! Synes det er veldig trist. Er så glad i bloggen din og deg:) Du er verdens herligste jente og jeg blir alltid så glad av å lese innleggene dine! Men vi holder jo kontakten uansett og gleder oss en gang til å komme å besøke dere i huset deres:) Og håper det også blir mange stavanger besøk på dere i fremtiden:)

God sommer søta<3

Knib Tessi:)

elinjosefine

25.mai.2010 kl.14:53

Åh så trist att du ska sluta blogga. Du är ju så fin, positiv, härlig och inspirerande blogg. Men ibland finn ikke tiden och vem vet om du får lust att börja igen ;)

Ha de strålande sålänge! Kram

Marit

25.mai.2010 kl.17:52

Offda. Trist lesing, liker å lese bloggen din og få inspirasjon. Men så skjønner jeg prioriteringen din også. Lykke til videre med jobbjakt og alt annet :)

Marte

25.mai.2010 kl.19:02

Æsj, det er det dummeste jeg vet om at du har gjort. :(

Du vil bli savnet, men takk for at vi har fått tatt del i hverdagen din så lenge som vi har fått gjort.

Jeg som gledet meg til å bli misunnelig over nye bruktkupp og alt mulig.

Kom gjerne tilbake! Det er jo ikke sånn at du mååå blogge hver eneste uke.

Hilsen en litt anonym navnsøster som har fulgt deg en liten stund.

Kaspara

25.mai.2010 kl.20:55

Kjære Marthe

Velkommen hjem til gamlelandet!!! Ser ut som dere har hatt nydelige dager i Spania.

Jeg vet jo at du har vurdert fram og tilbake om du skal pensjonere bloggeren i deg, så sånn sett kom det ikke som et stort sjokk. Forstår godt at du ønsker å prioritere annerledes nå. Blogging kan sluke enormt med tid!

Vil takke deg stort for alle dine fantastisk varme, fargeglade, humoristiske og boblende innlegg. De har vært en fryd å lese og du har bydd så utrolig på deg selv og latt oss bli kjent med hele din fine lille familie. Nå kommer ikke jeg til å slippe helt taket i deg da; Marthe! Vi skal ha "bloggtreff" når jeg har fått plass på aldershjem også ikke sant? Så kan du komme som en forfriskende vind på besøk i en alder av rundt 70!

Før det kommer fremdeles Kaspara-abonnementet ditt å gå sin gang. Hils til Rasmus og søte Mathea!

Mange klemmer fra Kaspara

Mari

26.mai.2010 kl.13:49

Marthe; du og bloggen din vil virkelig bli savna. Det ser man på alle de flotte kommentarene du får her inne. Jeg har i likhet med flere her gledet meg til du var tilbake fra ferie - det viser vel at du setter spor Marthe :) Forståelsen er stor for at du velger å prioritere bort bloggen nå, men innleggene dine vil likevel bli savna! Lykke til videre til din lille familie og alle de spennende opplevelsene som venter på deg og dere! Tusen takk for at jeg har fått lov til å bli litt kjent med dere :)

Frk.B

26.mai.2010 kl.20:09

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii!

Så trist å høre Marthe.

Du vil bli savnet, bare så du vet det:)

Det har alltid vært en fryd å lese bloggen din!

Du er en strålende skribent!

Lykke til med videre prosjekter, livet som drømmemamma og drømmedame!

Hilsen fra Frk.B i sør

Maien

26.mai.2010 kl.20:24

Å nei og nei, hva skal jeg kose meg med da?Men da blir det vel til at vi møtes oftere på oppdates;)kommer til å savne å se på bildene å bli innspirert!!Håper vi sees snart:)

Carina

27.mai.2010 kl.09:48

Takk for et fantastisk bloggeventyr, Marthe! Takk for at du har latt oss ta den i din fine verden.Det var gjennom din inspirerende blogg at jeg oppdaget bloggverden;) Tusen takk! En verden hvor du var favoritten!

Lykke til videre Martne!

mange klemmer fra halvanonyme Carina

Kari-Anne

29.mai.2010 kl.13:10

Nei nei nei!! Marthe da!!! Ikke slutte!!! Ikke slutte heeelt!! Sukk... Jeg liker bloggen din og synes det er veldig koselig å lese innlegg fra din hverdag! Håper virkelig du ombestemmer deg altså! Kan du ikke bare ta en liten sommerferie da? Eller noe?? Pliiiiis?? (setter opp dådyrøyne og smiler pent... )

Brigg

29.mai.2010 kl.14:59

Tusen takk Marthe! For at du delte! For dine fine innlegg som varmet, rørte og fikk meg til å le. For at lot oss titte inn i ditt fine liv. Dere er en søt familie og jeg ønsker dere all lykke til.Håper våre veier krysses en dag! Kanskje på et oslofortau eller kanskje på toppen av stolzen. Eller kanskje jeg ser deg på tv en dag! (Har du forresten sett at de lyser ut drømmejobben? Gi vekk lottomillioner på nrk? Jeg så får meg deg i den rollen med en gang. )

Ha det fint Marthe!

Frk. Fosli

30.mai.2010 kl.11:25

Søte Marthe :-)
Det er kjempesynd at bloggen din blir borte fra favorittlista mi! Men jeg forstår deg så godt. Jeg har knapt tid til hverken blogging eller å lese favorittblogger lengre, og da må man prioritere litt. Jeg er ikke helt klar for å slutte riktig enda, til det har bloggen min ført med seg for mye spennende i form av kontakter og oppdrag av ymse slag - men den er en liten tidstyv. Og så er det jo slik med de fleste ting, det går liksom litt over... Kanskje er det slik du føler det nå?
Du har uansett rukket å spre utrolig mye smil, glede og inspirasjon - og det vil være en ære om du titter innom bloggen min i blant :-)
Jeg ønsker deg lykke til videre, og må vel bare leve med nysgjerrigheta mi ang hva du finner på slags sprell - inntil jeg ser navnet ditt i en byline et sted (?), eller ansiktet ditt på TV kanskje (?), stemmen din i radio (?) eller leser en omtale av Norges fineste interiørbutikk (?). :-)
Jeg lurer forresten på om ikke den tidstyven som gjør deg til revisorenke i blant er den samme tidstyven som har satt meg litt i klemma også. Fryktelig synd at det ikke er firmafester med partnere :S :D
Ha det fint, Marthe! Nyt nyt nyt

En støvel og en sko

01.jun.2010 kl.11:03

Hei Marthe!

Åh så synd for oss, men så bra for deg, at du har tatt en beslutning ang bloggen. Savner de koselige og inspirerende innleggene dine allrede... Men, godt at du lytter til mageføleslen og gjør det som er rett for deg.

Bildene fra Spania er en fryd for øyet, takk for at du deler med oss. Og TUSEN TAKK for alle de fantastiske innleggene dine, Marthe. Thinktank var den aller første bloggen jeg besøkte. Og den første jeg kommenterte på. Du inspirerte meg til å starte min egen blogg, og det takker jeg deg for. Jeg er blitt veldig glad i bloggen min og føler at den gir meg veldig mye.

Lykke til videre, med familieliv, jobb, venner, hverdagsleder, og titt gjerne innom meg når du har et minutt til overs.

Stor klem fra Sølvi

(og så regner jeg med at vi får se og høre litt til deg via Kaspara - kjekt!)

Hege

02.jun.2010 kl.11:25

Jeg håper du en vakker dag kommer tilbake til bloggen, kjære Marthe! Det er alltid en sann glede å droppe innom her, men jeg har full forståelse at du vil tilbringe mer tid med dine kjære, og jeg håper jeg snart får se både deg og den lille vakre igjen! :) :)

Stor klem!

pillepalle

02.jun.2010 kl.19:57

Søteste Marthe! Det var jo bare et kort, ikke mer, ikke mindre. Men jeg skjønner godt hva du skriver om! Selv har jeg ofte tenkt "nå er det slutt" i det siste - vi vil få se....I alle fall hvet du jo sikkert hvor stor pris jeg satt og setter på den fine liten kontakten med deg! Søte sprudlende Marthe, håper du får en finfin sommer med Mathea og den snille revisoren ved din side :)) Ekstraklemmer fra Pillepalle

Jannicke

04.jun.2010 kl.00:11

Gleder meg til du kommer til Stryn ;) Vi sees snart, Marthe!!

Mari

04.jun.2010 kl.14:09

Jeg føyer meg i rekken over tist-at-du-skal-slutte-å-blogge-innlegg.. Du skriver vannvittig godt og jeg elsker å lese bloggen din. Du virker så "down to earth" - ei jente med sunne og gode verdier og som vet å sette pris på de små tingene i livet- og jeg blir alltid i godt humør av innleggene dine. Jeg forstår imidlertid veldig godt at dette er tidkrevende!

Du må uansett ha masse lykke til videre. :)

Maya

04.jun.2010 kl.21:23

Neeeeei! Skal du også gi deg. Jeg skjønner deg så godt men synes samtidig det er trist siden du har noe "eget" som jeg har sagt tidligere. Håper du får bedre tid til det "virkelige" livet, men håper selvfølgelig du ombestemmer deg en dag, hihi:D Ønsker deg alt godt og lykke til videre!

Klem Maya

Fru H

08.jun.2010 kl.12:20

Tusen takk for alt du har delt med oss, også oss anonyme :-)

Lykke til videre med alt.

Klem fra Fru H.

Kari

11.jun.2010 kl.00:33

Veldig trist at du takkar for deg.. har sett utruleg stor pris på bloggen din og er ganske sikker på at eg har lese kvart einaste innlegg!

Ha ein strålande sommar og lykke til vidare :-)

Klemmar frå meg

(din tidlegare lesar i Afrika, no lesar i Bergen)

09.jul.2010 kl.08:06

Hallo,

du fehlst mir. Deine Gute Laune, deine schöne Fotos.Ich war ein regelmässiger Leser bei dir.

Alles gute!

Kriszti aus Ungarn

Siv Annette

06.aug.2010 kl.12:25

Hei :)

Jeg er her innimellom og håååper alltid at det ligger et lite innlegg å venter på meg. Jeg savner min thinktankMarthe-dose, du er flott :) Jeg håper du og dine to har det godt, det fortjener dere! Ha en fortsatt god sommer, vi er mange som savner deg, men forstår godt at du har andre ting å tenke på :)

Klem fra Siv Annette

Frøken Fryd

11.aug.2010 kl.19:33

Savne dæ. Håpe du har det bra.

Anette

16.aug.2010 kl.01:00

Heisann.

Vil bare få si at jeg savner bloggen din. Du hadde en fantastisk fin måte å skrive på, levende, varm, ærlig, humoristisk....

Håper du en gang finner tid til å bli en blogger igjen.

Klem fra meg.

Rikke

21.sep.2010 kl.12:46

Hadde et lite håp om at det var et nytt innlegg her inne. Var alltid så koselig å lese tingene dine =)

M

07.des.2010 kl.17:45

Hei! Når kommer du tilbake ??? ;D

MiaNostalgia

15.jan.2011 kl.18:55

Hei på deg Marthe, Jeg vet ikke om du leser kommentarene her lenger, men måtte innom og se til bloggen din etter selv å ha vært borte fra Blogglandia i over 9 måneder (har fått baby i mellomtiden! :-) ). Skulle du titte innom her så ville jeg bare si at din blogg var en av favorittbloggene jeg alltid fulgte med på da jeg var aktiv i Blogglandia. Jeg skjønner prioriteringen din, men synes det er synd at du har sluttet med de fine, positive innleggene dine. Du er en person man ikke kan unngå å like gjennom det du har vist av deg selv på bloggen, og en slik jente man får lyst til å bli venninne med :-) Håper selvsagt du kommer tilbake med et innlegg en gang eller lar høre fra deg via en kommentar på min eller andres blogger. Ønsker deg og den fine familien din alt godt for fremtiden, og skulle jeg se deg (kjenne deg igjen fra bildene) når jeg er på rusletur i Oslo så kanskje jeg sier hei til deg. Klem fra MiaNostalgia

Kari-Anne

27.feb.2011 kl.21:37

Jeg savner bloggen din!! har den fortsatt på lista mi over blogger jeg leser! og stikker innom med jevne mellomrom bare sånn i tilfelle du skulle finne på å dukke opp igjen! :-) Håper alt er bra med deg og familien din!!

Klem

Siv Annette

09.mar.2011 kl.00:28

Jeg titter stadig innom her, og håper alltid at nye innlegg venter på meg. Men, etter å nå ha lest Kasparas siste innlegg, skjønner jeg godt at blogging ikke er noe du har tid til :) Tenk at du er høygravid med nummer to, så utrolig koselig! Så koselig at jeg ikke finner helt ord for hvor fantastisk jeg synes det er. Lille Mathea som plutselig blir store Mathea og søster! Jeg ønsker virkelig at du kommer tilbake til bloggeverdenen, det var så utrolig hyggelig å lese her inne, få masse inspirasjon og vi blir jo så veldig glade i de bak bloggene. Uansett, jeg håper at du har det helt fantastisk, og at du nyter livet og din familie! Og forresten, hver gang jeg ser Tarjei på tven, sender jeg dere en ekstra tanke, så i det siste kan du tro jeg har tenkt endel på dere ;) En kjempestor klem fra Siv Annette! :)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits