Simo Staalnacke

"For en knallfin vogn!"

Jeg møter selveste Simen Staalnacke i høstsola, og han øser den karakteristiske entusiasmen sin over vogna som Anna ligger lettere henslengt i.

"Du kan ha så mange Stokke design-vogner du vil, men ingentingslår den der", fortsetter han, og jeg er så enig.

Møt min elskede Simo:

Akkurat litt for lav for min lange kropp å trille. Akkurat litt for knirkete. Akkurat helt perfekt.

Det var en dag i vår at svigermor spurte om jeg trengte en ekstra vogn. Hun hadde nemlig en gammel vogn, riktignok litt slitt, som hun sa, men hun trodde den skulle fungere til lett bruk. Jeg hadde aldri i verden trodd at det var den fineste Simo-vognen som ventet på meg (rettelse: Anna).

Det er ingen terrengvogn, men jeg går svært lite om dagen, så den er helt perfekt til mitt bruk. Og det finnes ingen bedre vogn å bysse et lite barn i søvn i; fjæringen er helt fantastisk.

Anna ♥ også Simo.

Tenk at seks barn, og to sett foreldre, har fått gleden av denne vogna. Rasmus var den første lille kroppen som ble lagt i den blomstrete bagen, og jeg synes det er så fint at datteren hans har den samme botaniske utsikten i sine første måneder. Hurra for gjenbruk!

Og som dere ser av overskriften; etter at Simen la sin elsk på vogna har den fått sitt eget navn. Ganske passende på en stålbelagt, kul, morsom vogn!

God onsdag til dere som kikker innom!


 

18 kommentarer

Maren

21.sep.2011 kl.14:24

Herlighet så flott den var! Skikkelig sjarm over den vogna der, altså. Og jeg kan ikke tenke meg noe finere enn å gi barnet sitt samme utsikt som generasjoner før har hatt. Det betyr en hel masse.

God onsdag til deg, og!

Stilleben

21.sep.2011 kl.14:41

Hei! Så fin og hyggelig blogg du har. Jeg har vært innom deg før, men kan ikke huske om jeg har lagt igjen en kommentar eller ikke. Men det fikk jeg veldig lyst til nå! For jeg ble så sjarmert av Simon. Han jeg er tante til (på 33 år, jeg selv er 39, ) lå i en kanelbrun Simon med løvetanngul trekk! Da jeg fikk min lille sønn (for 2,5 år siden), synes jeg det var så synd at Simon var solgt bort fra familien. Dette får jeg til å revurdere salg av Brio (som er 11 år) og som tre barn har brukt masse! Hm, må ryddde plass på loftet tror jeg. Takk for inspirerende innlegg om gjenbruk.

Stilleben

21.sep.2011 kl.14:45

Hei igjen! Ser jeg hadde noen skriveLeifer, men ble så sjarmert av Simon at Leif kom og distraherte meg litt - her jeg skrev i hurten og sturten i min 5 min. jobbpause.

Svenngården

21.sep.2011 kl.15:17

Tusen takk for finfin kommentar :) Håper å se deg en dag på Kremmerhuset da :)

Spennende prosjekt dere har, huset kommer sikkert til å bli dødsfint!

Lykke til! :)

Klem

-Amalie

Katrine

21.sep.2011 kl.15:34

Fine vogna! Snakk om å kjøre stil :) savner dere så vennen!!

Henriette

21.sep.2011 kl.15:51

Elsker vogna!

Marianne

21.sep.2011 kl.16:15

Mohahaha, ordtrylleren slår til igjen!

Gamle Simovogner er faktisk riktig så fine! Og for en som ikke kan gå femten mil i fjellet med vogn og barn må jo denne være helt toppers!

Som Katrine gjør savner jeg deg også. Smask!

21.sep.2011 kl.16:23

Ahh, fiiin!!! Veldig veldig fin på innsiden altså, det var et nydelig stoff!! Kan tenke meg at fjeringen er super til byssing :)

Fin onsdagsettermidag til deg, fra Stine

Henriette

21.sep.2011 kl.20:07

hehe, morsomt :) Akkurat sånn vogn hadde eg når eg kom til verden òg ;) Men har ikkje innsett kor nydelig den faktisk e...før no!

Lendefamily

21.sep.2011 kl.23:05

Takk, skjønne du:) Nå er det lenge siden jeg har vært innom her, så nå må jeg lese meg nedover for å holde meg oppdatert igjen:)

Siv Annette

22.sep.2011 kl.08:54

Etter å ha lest innlegget om turen til Katrine inne hos henne, måtte jeg se på bildet av vogna og deg flere ganger, FOR ei vogn! Skjønner godt at Simen måtte kommentere den jeg, den er jo SÅ fin! Jeg har selv alltid ønska meg ei gammel Simo-vogn til mine barn, og blir alltid helt varm i hjertet når jeg ser flere som triller i slike fine vidundre! Håper du har en strålende torsdag! :)

En støvel og en sko

22.sep.2011 kl.10:45

Hei hei Marthe, så flott at du har begynt å blogge igjen!!!! Nå skal jeg lese litt nedover her, ha en fin dag i fagre Stryn :-)

Klem fra Sølvi :-)

Mina

22.sep.2011 kl.20:10

Så utrolig koselig og nostalgisk vogn, Marthe! ♥

Skjønner godt at både du og Anna, og Simen Staalnacke liker denne!;)

Det er så hyggelig å titte innom bloggen din igjen, og få se bilder fra den skjønne familien din i (på?)idylliske Stryn. Jeg drømmer meg virkelig bort i alle fjord-og-fjell-bildene! Nydelig ♥

God helg til deg og dine:)

Natalie HM

22.sep.2011 kl.20:48

Ååå den var fin!:)

Karoline

23.sep.2011 kl.16:23

Nydelig vogn, og fin blogg! Oppdaget den i dag, og blir definitivt å komme tilbake! Fine bilder også:)

Tante

23.sep.2011 kl.23:26

Hallo Marthe:) flott vogn og så fint bilde av Anna!:))))))))))))klem

Britt

24.sep.2011 kl.17:31

Hallo! Eg snubla heilt tilfeldig over bloggen din i dag. Den her kjem eg til å følge med på. Takk for koseleg spelekveld på fredag :D

Susanne Eriksen

25.sep.2011 kl.19:51

Hei! Så fin vogn! Er såå glad for at favoritt-bloggen min er tilbake! Satt nesten med klump i halsen da det plutselig dukket opp 10 nye innlegg fra 'thinkthank' på bloglovin :)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits