"Vi-skal-holde-kontakten-for-alltid-kampanjen"

"Vil du, kunne du tenke deg, å være min forlover?"

Spørsmålet kom, skrevet ned på en pakke som skjulte det nydeligste svale-smykket, fordi Katrine var redd hun ikke ville klare å spørre uten å gråte.

Men gråte, det gjorde jeg.

"Ja, ja, jaaaa!" Selvfølgelig vil jeg være forloveren din, Katrine!

Det er ikke mer enn tre år siden vi helt tilfeldig møtte hverandre i en klesbutikk i Oslo. "Skal vi ta en kaffe", spurte Katrine, og etter det har vi vært bestevenner. Det smerter i hjertet å bo langt fra hverandre, men vi har vært fast bestemte på å knuse alle spådommer som sier at avstandsforhold ikke varer. Vi ringer, sender hverandre bilder og meldinger. Og jammen kom ikke hele jenta på besøk til meg i Stryn. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på.

 Katrine har så god kontakt med barn. Som et ledd i "vi-skal-holde-kontakten-for-alltid-kampanjen" vår er Katrine fadder for Anna. Det gjelder å få den ene parten til å signere på noen papirer som sier at hun skal være der for alltid. Og det har Katrine gjort. Om noen måneder er det min tur.

Ledd to i "vi-skal-holde-kontakten-for-alltid-kampanjen" er at vi allerede nå har planlagt venninnetur i åtte år fremover. Bare vi to, kultur, mat, avslapping og endeløse timer med skravling.

Første tur går av stabelen neste vår. Destinasjon: Amsterdam.

Katrine; den morsomste, fineste på jord! Og veldig god på å posere.

Katrine flettet flette på meg som jeg gjerne skulle hatt hver dag. Det var så deilig med noen ordentlige venninnedager der vi byttelånte klær, fjaset foran speilet, tok rare bilder, spiste enorme mengder sjokolade, så på jentefilmer, lo, gråt og pratet i timesvis. Jeg kjenner ikke så mange i Stryn enda, så det var dager med energipåfyll for en sosial sjel som meg.

Neste sommer gifter denne flotte jenta seg med sin stødige, flotte, fine nordlending. Og jeg skal få være der! Som forlover og venninne og støtte. Jeg er så beæret, stolt og glad! Nå venter nesten et helt år med kikking i bryllupsblader og bøker, hyppige telefonsamtaler, diskusjoner og hytteturer. Jeg kan nesten ikke vente!

Og imens drømmer jeg meg bort i eventyrdagen for litt over tre år siden. Da han ble min, og jeg hans. Gled deg, Katrine!
Nydelig helg til dere alle, og takk for alle som orker å se gjennom de billedrike innleggene mine. Jeg skal prøve å begrense meg litt fremover.

Hei hå!

24 kommentarer

shinedesign

30.sep.2011 kl.11:45

Så utrolig koselig! Viktig å finne metoder å holde kontakten på når man flytter vekk fra hverandre. Veninneturer til utlandet var jo en glimrende idé!! Nydelig brudepar også :-) Fin helg til deg !

Maren

30.sep.2011 kl.16:00

Åh-så-koselig!<3 Jeg blir så glad av å lese om livene deres, for noen fine jenter dere er.

Frk.B

30.sep.2011 kl.20:42

Orker? Det er en glede å lese og se dine innlegg og bilder!

Takk igjen! Gled deg, å være forlover for bestevenninna er fantastisk!

Jeg var det i sommer, ble en drømmedag! Så hærlig å være på siden av kjære venner på en dag fylt av lykke!

Håper dere får en fin helg!

Og avstandsvennskap går an :)

Katrine

30.sep.2011 kl.21:34

Kjæreste vennen, jeg er så glad og takknemlig for at du vil være min forlover! For meg var det mest naturlig i verden å spørre deg..

Takk og gudsjelov at du kom til Oslo fra Bergen, og at du og silje kom innom jobben min den dagen, tenk at det var starten på det sterkeste vennskapet jeg har hatt. Men jeg tror nok det hele tiden har vært meningen at du og jeg skulle finne hverandre. Noe annet er for dumt :) Hihi..

Du var verdens vakreste brud, Marthe! Se på deg!! Hjelpemeg, jeg blir helt varm av å se deg og mannen:) dere er fine?

Bestevennen min, jeg elsker deg

Gamleheksa

30.sep.2011 kl.21:47

Så koselig med Totenbesøk. Har vært inne på Katrine sin blogg og funnet ut at vi nok bor ganske nærme hverandre. Utsikten avslørte det;) Men så stammer hun fra nabogården her, så genene er tilstede. Håper at bryllupet skal være her i distriktet, da kan jeg kanskje ta meg en titt :D

God helg til dere der i vest :)

Marianne

30.sep.2011 kl.21:52

Nydeligfine folk!

Tror rett og slett det er karma at du tok deg en svipp innom butikken til Katrine jeg; bra folk fortjener hverandre og bra folk; det er dere begge to!

Og bryllupsbildene deres.... ah; de er det alltid en fryd å se på!

Fina.

Elisabeth

30.sep.2011 kl.22:17

Fineste Marthe! Lov meg at du aldri begrenser deg!

nadja

01.okt.2011 kl.00:42

du må aldri aldri aldri begrense deg!

og du og katrine kommer til å klare avstandsforholdet helt perfekt, noen er bare dømt til å være bestevenner for alltid, og jeg har en følelse at dere er en av de.

Britt

01.okt.2011 kl.13:11

Så herleg med slike vennar. Og så fint å sjå bryllaupsbilete av dykk! No vart eg sittande å mimre om min egen bryllaupsdag. Lengt!!

Kaspara

01.okt.2011 kl.16:39

Heisan Marthe

Så koselig innlegg og så herlig at Katrine skal gifte seg og du skal være forlover! Husker jo veldig godt Katrine som også hadde sin egen blogg som jeg tittet innom i blant. Dere er to flotte jenter begge to!

Artig at dere har planlagt jenteturer i år framover! Jeg har også satt opp Amsterdam på min vil-reise-til-liste.

Var innom den byen for mange mange år siden på tur nedover i Europa med bilen. Vi kom rett inn i Red Light District med damer til salgs i vinduene og jeg ville ut av byen umiddelbart.

Har jo skjønt byen har mye mer å by på enn det.

Så mange fine bilder du viser forøvrig. Og JA du var en fantastisk vakker brud, Marthe!

Her har vi vært på loppis i dag i et stort drivhus. Fant et par skatter, men retrosengetøy er det støvsugd for nå.

Her blir det hjemmekveld i dag med "Skal vi danse?"

Litt rufsevær ute og deilig å slappe av hjemme med fyr på peisen.

Ha en herlig helg, Marthemor!!!

Klemmer fra Kaspara

Torill

02.okt.2011 kl.08:57

Velkommen tilbake! Rydda i blogglista mi og såg at her var det liv! Så kjekt! Og eit godt valg med å flytte til Stryn, ei vakker bygd. Kor i Stryn bur dokke? Nordfjord generelt er jo vakkert. Og eit nydelig hus med ein hage som misunner nok dei fleste på Tøyen. Koselig med to nye jentebein i huset, kan nok vere fornuftig å få to bad.

Vert koseleg å følge med deg igjen. Håper på mange flotte bileter frå huset og naturen.

Din største fan... Ole

03.okt.2011 kl.22:43

Ikkje tenk på å begrense deg engang :)

Rikke

04.okt.2011 kl.09:46

for ett fint innlegg - fikk meg til å savne mine venner fra før jeg flytta! Fin ide med en slik jentetur i året, skal se jeg kanskje låner den ;)

Nydelige bilder fra bryllupsdagen deres!

Tullefrans

04.okt.2011 kl.13:58

Jeg blir alltid like varm om hjertet når jeg ser de nydelige bildene fra bryluppet deres, og jeg kan ikke si det nok at du var slik en vakker brud! Herlige deg og herlige Rasmus!

Og jeg er helt sikker på at vennskapet deres vil vare mye lenger enn åtte år fremover i tid, selv om det er fint å kunne planlegge selvsagt ;) Ekte vennskap må man tross alt ta godt vare på, og jeg er sikker på at du kommer til å bli en fantastisk forlover! Om dere ikke har vært i Roma sammen vil jeg jo også selvsagt anbefale den byen. Jeg har akkurat kommet hjem, og er fortsatt ganske så paff! Kanskje i år 2020? :D

Glad i deg, peneste!

Klemmer, Fransen

minmill

05.okt.2011 kl.11:11

Hei Marthe. Jeg oppdaget nettopp nå at du er tilbake i bloggverdenen igjen. Så hyggelig da. Jeg gleder meg til å følge med på oppussingen av nytt hus. Det blir sikkert kjempefint hos dere. Ha en fin dag. Hilsen Astrid med bloggen Minmill

PillePalle

06.okt.2011 kl.15:18

Hei søte Marthe!

Det var fin å lese at skjønne Katrine snart skla gifte seg med den kul lofotinger :)

Selb har jeg aldri vært forlover, synes, det er kjempegøy. Fint å ha et sånt vennskap med hverandre. Jeg har en halvferdig mail til deg liggende her.....

Ha det fortsatt bra i Stryn! Klemmer fra PillePalle

Siv Annette

06.okt.2011 kl.23:06

Dere er så fabelaktige sammen, dere hører sammen! Et så utrolig fint innlegg at jeg sitter med tårer i øynene, venner er virkelig den familien man velger selv! :)

Ellen

08.okt.2011 kl.21:16

Hurra! Du er tilbake!! Gratulerer så mye med en jente til ;) Jeg gleder meg masse til å følge deg fremover, med hverdagslivet og oppussing av hus. Og du, vær nå endelig forsiktig med det bekkenet ditt. Håper du får god hjelp! Klem fra Ellen
PS. veldig koselig innlegg, ble bare mest oppslukt av at du faktisk blogger igjen ;)

Jenny, kommenterer tilbake :)

09.okt.2011 kl.11:56

Så koselig !:))

myldretid

09.okt.2011 kl.14:03

For et utrolig hyggelig innlegg! Det er så viktig å ta vare på vennene sine, selv om man bor langt unna hverandre!

blondemusa99

10.okt.2011 kl.19:42

Aww, så koslig da;**

Håper du kommenterer tilbake;**

Katrines hjerterom

10.okt.2011 kl.23:23

Jeg elsker deg!

11.okt.2011 kl.15:16

Nå må du oppdatere igjen, Marthe! :) Vi gleder oss til nye, lange, milevis-med-bilder innlegg! :)

tessi

13.okt.2011 kl.18:12

Åååå Jippi!! Marthe blogger igjen:D Her skal d jammen meg følges ! Håper alt går bra i stryn:) Og nydelige begge jentene dine:)

Klem Therese!

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits