Hei igjen!

Etter en kjempekoselig uke med broren min og familien på besøk, etterfulgt av en heidundranes helg på Toten med utdrikningslag for en god venninne kom jeg tilbake til bloggverdenen og møtte alle de fine kommentarene deres. For noen fine lesere jeg har!

Meen.. jeg sliter litt med bloggingen om dagen. Litt sånn motivasjonsmessig. Og jeg tror jeg har funnet grunnen(e). Ting er nemlig ganske annerledes nå i forhold til sånn de var i min forrige bloggperiode.

* Før skrev jeg om interiør. Jeg elsket å pusle rundt i den lille, lyse osloleiligheten min. Nå står den delen av bloggen på stedet hvil, det er som sagt ikke så sjarmerende med grønne ørelappstoler og store marmorbord. Men om noen månder, åh, jeg kan nesten ikke vente. Da er huset ferdig, jeg får mange mange rom å boltre meg i, masse etterlengtet fotolys og jeg kan leve ut interiørdrømmen min til den store gullmedalje.

* Før la jeg ut oppskrifter. Med en knøttliten kjøkkenbenk, andre mennesker sitt kjøkkenutstyr og florerende lysrør på kjøkkenet er lysten til å bedrive kulinariske krumspring på kjøkkenet liten. Men snart står et stort, lyst, landlig kjøkken ferdig, med en stor kjøkkenøy som roper "kom å bak på meg" klart. Igjen er det vanskelig å vente. Jeg gleder meg til å få tilbake matgleden og lysten til å glede andre med mat.

* Før skrev jeg om søndager fylt med lange turer langs Akerselva, kafèbesøk og loppemarkedjakt. Så snart kroppen er med meg så håper jeg på fine søndager langs Stryneelva, kafèbesøk på Vertshuset og loppejakt i gamle låver. Enn så lenge er sofaen min beste venn, og bevegelsesradiusen begrensa. Men hey; jeg koser meg!

Så overnevnte grunner forklarer hvorfor det er litt stille her i perioder, og hvorfor jeg ikke helt har funnet tilbake til gamle dagers bloggform. Derfor er det overraskende og veldig gledelig for meg å se at jeg har så mange fine lesere som stadig titter innom. Det lyser opp sofa-hverdagen min og gjør meg skikkelig glad! Så hang in there; om litt kommer det litt saftigere saker her på bloggen.

Bildene i dagens innlegg er et lite hint om hva slags farger vi skal ha på soverommet vårt. Støvrosa, muldvarp, støvgrått. Rolige, duse farger.Og hold fast; i går kom mannen hjem etter å ha vært på en liten befaring oppe i huset vårt, og svigerfar har revet en vegg på soverommet vårt som fører inn til et stort kott , og dermed får vi walk in closet!! Hurra, en sånn begivenhet fortjener to utropstegn og hurrahyl. Så selv om bloggen er litt på halv åtte, så drømmer jeg...

Jeg drømmer...

Nydelig dag til dere!

Ps: lykt, tibetansk lam-pute, rund støvrosa og rund grå pute fra Kremmerhuset. Sengeteppe fra Tine K. Stor muldvarpfarget pute fra Lama. Og min kjære Fiducia-vase med lerkegrener fått fra min snille sjef (hei Mari!)

Ps, ps: Frk. B, jeg får ikke lagt igjen kommentar hos deg. Husker det var sånn i min forrige bloggperiode. Ville bare at du skulle vite det, sånn at du ikke lurer på hvorfor jeg ikke svarer.

15 kommentarer

Maren

13.okt.2011 kl.22:20

Jeg gleder meg sånn til å få se hvordan dere får det, men enn så lenge så nyter jeg også alle ordene du legger ut, det er koselig uansett!<3 Og det der er kanskje min ultimate favorittfargekombinasjon, så jeg tror dere får tidenes flotteste soverom!

<3 til deg.

Maja

13.okt.2011 kl.22:29

Alltid kjekt med oppdatering frå deg, sjølv om du kanskje ikkje føler at du har så mykje å fortelja om akkurat for tida. Som Maren her seier, koseleg er det uansett! :)

Minmill

14.okt.2011 kl.08:57

Heisann igjen. Takk for at du stakk innom og la igjen en kommentar hos meg forleden. Nå har jeg lagt bloggen din inn i google readeren min, så når det kommer noe nytt fra deg, så ser jeg det med en gang. Det gjør ingenting om du ikke blogger hele tiden, og det ser ut som du godt kan klare og lege et innlegg med kun puter og pledd. Jeg likte fargene til soverommet forresten. Det skal bli kjekt og følge med videre i oppussingen deres. Ha en fin dag.

AM

14.okt.2011 kl.09:40

Det er alltid koselig med innlegg fra deg, uansett hvor ofte eller sjelden det er! Jeg forstår hvordan du har det; selv er jeg midt i pappeskeflyttekaos og lengter etter å kunne blogge om interiør, hobby og DIY... hverken grønne ørelappstoler eller brune pappesker er noe særlig å ta bilder av!

Synes forøvrig fargene dere skal ha på soverommet er superfine! Gleder meg masse til å se hvordan dere får det! :) Håper du blir kvitt bekkenplagene snart slik at du kommer deg ut på trilleturer, kafébesøk og loppemarkeder! En fin dag og helg til deg og dine :)

En støvel og en sko

14.okt.2011 kl.09:56

Det er bare så BRA at du er tilbake i bloggverdenen at jeg ikke bryr meg om hvor mange innlegg etc. du skriver her. Huset høres ut som en drøm, og så er det ekstra artig fordi jeg selv er ganske godt kjent i Stryn. Ha en fin fredag og helg, Marthe.

Klem, Sølvi :-)

Fröken Paris

14.okt.2011 kl.10:30

Jeg elsker bloggen din uansett bloggfrekvens og innhold, det er bare noe helt spesielt med den. Noe som ikke kan forklares. Saann er det med den saken!

Saa trist med bekkenet som ikke henger helt med:(Men jeg ser du tenker positivt og da jeg sikker paa at det gaar seg til! Sliter med det selv, men her er det kronisk (og sannsynligvis en annen type enn din).

Ha en fin, fin helg Marthe! (Mitt eneste "ordentlige" tantebarn, fôdt i november i fjor, heter det!)

Marthe

14.okt.2011 kl.12:05

Hei Sølvi!

Det er så koselig at du følger med:) Du var jo en av mine gode, trofaste i forrige bloggperiode:) Så du kjenner godt til Stryn? Da må du gi en lyd hvis du farer gjennom her en gang. Alltid morsomt å møte bloggkjente:)

Ha en nydelig helg!

Katrine

14.okt.2011 kl.14:44

Jeg gleder meg så til å følge med dere i huset, vennen! Jeg vet det kommer til å bli så flott :) og bare så du vet det, nøyer ikke jeg meg med å se det kun her på bloggen, du må nok regne med flere besøk fra denne dama! det er prioritering :)

Ser for meg soverommet deres i disse fargene, og tror det blir nydelig. Man er jo nødt til å sove godt:) Og tenk, du får walk in closet! HURRA!

Jeg må ærlig innrømme at jeg tok med meg inspirasjon fra når vi var innom den herlige interiørbutikken i Stryn, der du kjøpte puter - og nå er gjesterommet i grå- og lilla toner :) Takk som byr! Hele deg er en inspirasjon, basta bom!!

Linda

14.okt.2011 kl.19:00

Null stress, når du først blogger er jo så gode innlegg. Og du får jo så masse tilbakemeldinger! Jeg mister ofte motivasjonen for jeg føler at jeg får lite tilbakemeldinger.

Liker komboen din, gleder meg til å se hvordan det blir.

Kanskje jeg og skulle ha flyttet til Stryn, får jo herskapsbolig for prisen jeg får for min lille leilighet :)

Marianne

14.okt.2011 kl.21:47

Du; innleggene dine er jo prakteksemplarer når de kommer! Man blir glad av å lese og tenker overhodet ikke over når du skrev sist. Jeg gjør hvertfall ikke det :)

Nydelignydelige farger du har valgt altså! Jeg ser allerede for meg soverommet - romlemantisk og svalt. Herrrlig!

Og jeg SKAL se det i levende livet. Det skal jeg, Marthefine.

shinedesign

15.okt.2011 kl.13:59

Heisan Marthe! Aner meg at vi virkelig har ting å glede oss til ja :-) Innleggene dine er fine og verdt å lese uansett, synes jeg. Leit å høre at du må holde sofaen, masse god bedring til deg!!! Klem fra meg.

Glede

15.okt.2011 kl.19:41

Hei fine du! Jeg synes stadig jeg kjenner meg igjen i det du skriver om. Sist om bekkenløsning, og nå om det å være i den situasjonen å ha et "ikke-bloggbart" hjem. Da vi bodde i kårboligen og da vi bodde i bestemors leilighet, måtte jeg virkelig vri hodet mitt for å lage innlegg som kanskje, muligens kunne interessere andre. Det ble endel om mat, men vi hadde ikke oppvaskmaskin i bestemors hus, og DET MÅ man ha om man skal beholde matgleden.. Hehe.. Men du Marthe - du skjønner det at jeg ELSKER å lese innleggene dine uansett hva de handler om - for det er personen Marthe som sjarmerer meg og sikkert alle de andre også. Du skriver så levende og herlig at jeg koser meg samme hva du skriver om! Når det er sagt, gleder jeg meg til å se hvordan huset deres blir. Bildene av puter og pledd lover jo godt - det ser ut som ting er meget gjennomtenkt og du har goood smak. Vi har bodd i nyhuset et halvt år nå, men likevel er ikke alt på stell. Må bare ta det litt etter litt har jeg funnet ut. Dessuten så koster jo alt penger, om det er brukt eller nytt. :) Og bekkenløsning ja. Det vet jeg alt om. Har åtte uker igjen nå, og må nok innse at jeg ikke holder ut i jobben lenger. Får jo ikke premie for å gå på jobb med bekkensmerter. Blir nok mye blogging og surfing framover, for jeg må legge med ned ofte for å "avlaste" ryggen. Men - snart sitter jeg forhåpentligvis med lillebror i armene og har glemt alt! Lykke til videre med planleggingen! Det blir så bra. Og god bedring med bekkenet. Trening hos fysioterapeut funket veldig bra for meg etterpå - men det har du sikkert prøvd? Klem

3brosejenter

15.okt.2011 kl.19:59

Vet du, det er akkurat det jeg har tenkt om bloggen din nå. At du ligger i vente modus og det kan jeg bare si...jeg gleeeeeeeeeeeder meg til ny(gammel) huset blir ditt. Synes du klare deg godt dog med denne bloggen :)))

Ha en fin fin helg

Carina

19.okt.2011 kl.15:06

Med fare for å gjenta meg selv..med ditt levende språk trenger du verken oppskrifter eller interiør bilder for å fenge;) god onsdag til deg!

nadja

19.okt.2011 kl.23:39

Håper formen er bedre Marthe. Og vi gleder oss selvsagt å se hva dere tryller frem i det nye huset!

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits