Feriepause

Så artig å være på ferie og se at mange titter innom bloggen, tross dårlige oppdateringer. Det blir bedre om en ukes tid. Nå nyter jeg kvalitetstid med gamle venner, mamma og pappa, hyttetur på barndomstrakter, byluft, butikkåpning, bryllupsfest, hjemmelaget knekkebrød og sushi. Godt for sjela. 

Og da jeg tok en snartur innom mammas pc (klarer ikke helt å la være)  fant jeg gamle bilder fra den første sommeren jeg og Rasmus var kjærester. Jeg ble så glad, dette var bilder jeg trodde var borte for evigheten. Så her kommer et lite knippe bilder fra våre glansdager (som ennå skinner).

Ved Segestad i Stryn. Liker spesielt godt gullbeltet som selvfølgelig måtte være med på tur. Man er ikke 21 år for ingenting.

Første gang Rasmus traff vennegjengen min. Som nå er vennegjengen vår.

Rasmus på hytta. Her prøver han å imponere meg med gitarspill. Han kunne bare èn sang, theme from Seinfeld, men jeg var solgt.

På toppen av Gryta, fjellet som ligger rett bak huset vårt i Stryn. Her blir det mange turer fremover.

Utsikt over Stryn, sett fra Gryta.

Minste broren til Rasmus, som nå er fjortis og kulere enn kulest. Første gangen jeg var i Stryn bandt han meg fast til en bjørk.

Rasmus på setra. I genseren som jeg syntes var så utrolig fin. Tidene forandrer seg, gensere falmer, men gresset er fremdeles like grønt om sommeren, også på min side av gjerdet. 

Vi snakkes om litt! God uke til alle!

9 kommentarer

Maren

30.okt.2011 kl.20:56

Åh, fint! Det er så gøy å finne igjen bilder og sånn som minner en om tiden som har vært. Og hver gang er det som jeg innser at man har jo så mye å glede seg over og å glede seg til!

Håper dere har en fin søndag!

Tullefrans

30.okt.2011 kl.23:37

Gamle bilder er gull! jeg har selv sittet i timevis med bilder som plutselig dukker opp på gamle datamaskiner, minnepenner og (hold deg fast) disketter. Det er så moro!

Og dere var jo så søte, atte! Gullbelter skal ikke undervurderes i jakten på kjærligheten. Når det glitrer litt under navelen er det ikke reint få man kan få på kroken for å si det sånn! Det er jo et av de eldste triksa i boka, og Rasmus gikk rett på. Herlig!

Ha ei flott uke, Marthesen! Jeg savner ræ, tenker på ræ og sender deg gode tanker!

Klemmer fra frøken Fransen

Glede

31.okt.2011 kl.13:31

Herlig, herlig! Jeg har faktisk tatt meg på tak og framkalt bilder nå. Altfor lett at de blir liggende på PC`en. Har ambisjoner om å lage albumer i tida framover, når jeg sitter her og ruger. Har startet med 2011 og skal jobbe meg tilbake i tid. Hihi..

Du og Rasmus er så fine sammen. Så fint å se tilbake på slike minner når man plutselig er en familie på fire! Viktig å ikke glemme hvordan det hele startet.. :)

Ønsker deg en finfin uke!

Stine

31.okt.2011 kl.15:05

Så koselige bilder, gode minner :)

Klemmer fra Stine

Marianne

31.okt.2011 kl.15:48

Nydelig!

Lillebroren til Rasmus kan jeg like! Binde dama'n fast i en bjørk; muligens et triks jeg skal lære sønnen.

Men det jeg liker aller best er at vi sees om to små dager! Tenke seg til og hurra for det!

Dritaschwærkos.

PillePalle

31.okt.2011 kl.18:23

Så søte bilder, kjære beste Marthe.

Klemmer deg ordentlig :)

PillePalle

Kaspara

01.nov.2011 kl.16:39

Heisan Marthe

Så mange herlige bilder! Likte så godt det første bildet av deg og Rasmus og selvfølgelig var du råkul med gullbelte, hi,hi.

Tenk at du ble bundet fast til en bjørk! Han var vel bare sååå fornøyd med brorens damefunn, at han ville sørge for at du ikke flagret av gårde.

I morgen tidlig med kaffekoppen LOVER jeg dyrt og hellig og skrive en murstein til deg, Marthe!

Ha en herlig kveld!

Stor klem fra Kaspara

Britt

01.nov.2011 kl.17:20

Herlege bilder! Eg gler meg til det blir sommar igjen :D

Siv Annette

02.nov.2011 kl.23:25

De minnene som strømmer gjennom enn når man ser på gamle bilder er uvurderlig! Og så fine bilder, jeg kunne sverge på at det bilde av deg i bikinioverdel måtte være i syden, og ble helt sjokkert når jeg innså at det var snø jeg skimtet i bakgrunnen, det bildet lura meg godt, for å si det sånn ;) Håper du koser deg massivt med alt det fine som skjer/har skjedd denne uka :)

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits