Fredag

Endelig...

GOD HELG!

3 kommentarer

Kaspara

02.des.2011 kl.23:47

Heisan Marthemor

Er på vei inn til loppekassen men åpnet bloggen på veien inn. Så superkoselig å finne lang hilsen fra deg der og hilsen på vei i posten også!!!

Ja, det blir noen repriser på deg som så trofast har fulgt bloggen min så lenge.

Kan nesten ikke slå til med ny kalender til gutta hvert år, he,he.

Så stor Mathea er blitt og så koselig hjerte med Mathea og mamma`n!

Du hører snart fra meg og det kommer helt sikkert en liten Kaspara-hilsen til Stryn også.

Kos deg med den fine familien din og ha en bollende helg! Jeg skal faktisk på loppis i morgen, skole-loppis. En skole skal jevnes med jorden og jeg er veldig spent på om det venter noen skoleskatter der til en avhoppet lærer.

Store klemmer fra Kaspara som alltid blir så glad for Marthe-hilsener

Tullefrans

03.des.2011 kl.00:04

Nå fikk jeg gode vibber fra søttitallsidyll, frisk luft og smil på alle fjes! Jeg kan jo da ikke annet enn å ønske deg en forrykende flott og fristende helg med mer av alt dette.

Selv blir det både lørdags- og søndagsjobbing på meg før en ny arvbeidsuke venter, men jeg trøster meg med inneklemt julekakebaking og opptak fra Get-boksen når jeg trenger å senke skuldrene.

Jeg er glad i deg, Mor!

Klemmer fra Fransa

Maren

03.des.2011 kl.00:22

God helg fine Marthe! <3

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits