Alenekveld med (uheldige?) konsekvenser

Mannen er fjortis sammen med kompisene sine. FIFA og jenteforbud. Jeg er alene og tenker at det jammen er på tide med en ny look på bloggen. Prøver å finne ut hvordan en teknologinovise som meg skal klare dette. Tar meg en marsipankule. Tygger litt og funderer. HTML-koder, sa du? Hæ? Er det noe jeg skal vite hva er? En marisipankule til. Julebrus også.  Hm, God kveld Norge på skjermen, hva slags stilling befinner Dorthe seg i i dag? Kanskje jeg bare skal tegne en ny header. Ja! Det gjør jeg. Tar bilde med iphonen, kameraet mitt er kaputt etter en uheldig flytur ned fra den flaskegrønne leie-puffen vår. Sånn, dette ble akkurat passe uferdig og ufullstendig. Akkurat sånn bloggen også er i denne overgangsfasen i livet mitt. Overgangsfasen fra byboer til fullverdig bygdejente, fra leilighetseier til huseier, fra inkompetent bloggdesigner til en forhåpentligvis, i fremtiden, kul bloggdesigner.

God kveld, fine folk!

Hm, ble den headeren litt fjortis kanskje? Jaja.. jeg kan godt være litt sånn desperat tobarnsmor som prøver å finne tilbake til ungdommen. Tihi!

9 kommentarer

Linda

03.des.2011 kl.23:26

Du er du og du duger! :)

God helg!

Tullefrans

04.des.2011 kl.00:27

Haha, Marthe, så komisk! Her sitter jeg også, alene mens Håkon er ute med sin fetter. Jeg drikker også julebrus, ser på a´ Dorthe og endrer på bloggen min! Leser litt om HTML, ser videoer om temaet på YouTube.. Jeg skulle endre header selv, men endte opp med å bytte plattform! Så nå sitter jeg her da. Om jeg ikke var ensom til å begynne med så er jeg det i alle fall nå! Til nå har jeg tre visninger på min nye blogspotblogg, og samtlige er meg selv.

Skål i julebrus, Teigen! La oss være alene sammen i natt :)

Elisabeth

04.des.2011 kl.09:21

Fin header! Morsom, enkel og oppsummerer innholdet i bloggen :) Litt stor kanskje? Nå dekker headeren hele skjermen, så jeg må scrolle nedover for å se første innlegg, men det er kanskje bare hos meg?

Mari

04.des.2011 kl.09:42

Hihi, jeg synes headerenble fin! Skulle ønske du kunne komme og skrive litt snasne plakater i butikken igjen for du skriver så fint!:) Er det mye som gjenstår nå før huset er innflyttbart? Kan tenke meg dere venter utålmodig, det ville jeg gjort hvertfall;)

Ha en fin dag vakre du, her skal deler av søndagen tilbringes på folkemuseet:)

Stor klem:)

Gamleheksa

04.des.2011 kl.12:21

Hehe, morsomt:)

Kommentaren blir kort i dag, noen er klar til start i Østersund. Krysser fingrene!!!

annikken

04.des.2011 kl.13:20

Herlig!! I like. Så flink du er, man ser at du har kunstneriske strenger i deg!! Jeg likte også hvordan du beskriver at den representerer deg og livet og bloggen din nå. Personlig og bra. Jeg blir inspirert!!

Katrine

04.des.2011 kl.17:36

Jeg liker den!! Over og ut kaffegrut

Du er den fineste jeg vet om!!

Din største fan... Ole

04.des.2011 kl.20:14

Headeren blei fjortis....og fjortis kan du vere sjølv :D WE HAD A BLAST!! :D

Stine

04.des.2011 kl.21:52

Fin header :) Selv om jeg skvatt litt, hehe...

Skriv en ny kommentar

thinktank

thinktank

27, Stryn

Etter en langvarig bloggestopp hopper jeg i det og begynner å blogge igjen. Siden sist har jeg blitt 27 år og fått ei herlig, lita jente. Så nå er Mathea storesøster til Anna. Vi har tatt steget og flyttet fra det urbane livet i Oslo til en ny tilværelse i Stryn. Her pusser vi opp et gammelt hus fra 1890, og jeg er allerede stup forelsket i både huset og mitt nye hjemsted. Kontakt meg om du lurer på noe: marthe.holien.bo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits